Įkraunama...
Įkraunama...

Edinburgas

Jo, dėl kainos tai žiauru. Gavosi maždaug po 200lt.zmg. o tiek tikrai neverta doh.gif
Man labiausia patiko, kad sugalvojau nuvaziuoti prie jūros: Gullane paplūdimį wub.gif
Aišku pats miestas irgi lb patiko,gražu. Ir beje per 5d. NELIJO nė lašelio. tongue.gif
Va gaila kad nelipau į tą kalną Holiroodhouse, nes maniškis griežtai atsisakė į jį lipt, o viena nenorėjau.
Gal foto keleta man įdėti db pagalvojau.... g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mm, kaip gražu... wub.gif Gal karališkajam botanikos sode buvot? Matau ten nuotrauka su augalais, aš norėjau labai, bet kažkaip nespėjom doh.gif o ėjot į pačią karalienės rezidenciją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 06 30, 20:26)
mm, kaip gražu...  wub.gif Gal karališkajam botanikos sode buvot? Matau ten nuotrauka su augalais, aš norėjau labai, bet kažkaip nespėjom  doh.gif  o ėjot į pačią karalienės rezidenciją? smile.gif

Na buvom ir tam botanikos sode,bet viso nesugebejau apeiti:)

user posted image

user posted image

O karalienės rezidencijoj irgi buvom pateke i vidu, bet kazkaip lb greit apejom, per puse h, kadangi nemazai kambariu kazkodel uzdaryti buvo verysad.gif

Viduj fotkinti negalima,(nors keleta visvien padariau blush2.gif ) o tik kiemelyje:

user posted image

user posted image

kas dar domina? tongue.gif
Atsakyti
Keista dėl tų kambarių g.gif ten sakė, kad rezidencija uždaroma porai savaičių vasarai, kai karalienė atvyksta atostogų, bet tai būtų uždaryta visa rezidencija tada. g.gif O mes tai ten beveik pora valandų užtrukom, klausėm ką audio gidai pasakoja, be jų tai būtume, jaučiu, prabėgę be jokio įdomumo biggrin.gif ech, noriu atgal, man taip ten patiko... wub.gif o į Colton Hill ėjot?
Atsakyti
o gal kartais kuri mamyte vyksta ar jau nuvyko i Edinburga su vezimeliu ir ji stumdo ar stumdys ten kuri laika? smile.gif Planuoju as tokia kelione su leliuku pas vyra, tai pamaniau gal atsirastu kas i kompanija ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 07 01, 20:28)
o į Colton Hill ėjot?

Ejom i sita kalva. Va vaizdai nuo/ant jos:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Edinburge išties labai faina, mums visai nebuvo per daug tų kelių dienų, būtume galėję ir daugiau pabūt smile.gif Po to buvom Glazge ir vieną dieną pavažinėjom po miestelius/gamtą. Viskas patiko.

Kainos geros, mes Edinburge turėjom kur pasidaryt valgyt, tai išvis gerai buvo, nes prekybos centro kainos tai nė kiek nėra aukštesnės už lietuviškas, dar akcijų visokių užėjom (tikrų, normaliems produktams), tai vaikas apsirijo mėgiamais skanėstais, o piniginė jautėsi kaip įprastom dienom čia LT. Aš prisivalgiau Chedario už lietuviško sūrio kainą, patenkinta esu kaip rublis.
Glazge tai skuduriukų papirkom papigiai. Visų skoniams yra, o kainos tai mažutės.

Na, visa kita jau pasakyta ir parodyta, tikrai gražu, kalvos, pilys, visur rožės įvairiausios gražiausios auga - nuostabiai atrodo. Miestai nėra didmiesčiai, tas prideda paprastumo ir greitumo, daug ką pėsčiom apeit gali.
Atsakyti
O prie juros teko gal irgi uzlekti?
Kaip oras jums paitaike?ar ir toliau buvo be lietaus? smile.gif
Gal is Glasgo galetumet imest pora foto?
Atsakyti
Tai galim padaryti bendrą išvadą, kad Edinburgas labai gražus ir žavus miestas wub.gif ech, noriu atgal ten pavaikščiot, pasigerėt miestu wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif savaitę su mažiuku praleisime Edinburge ką siūlytummėte apžiūrėti, kur apsilankyti bigsmile.gif
Atsakyti