QUOTE(Grazuolytea @ 2007 10 21, 15:01)
Sveikos,mamos.Mano vienai vyresniajai dukrai 16 metu suėjo.Ji ginčijasi,kad draugės geria alkogolį,rūko ir kt.Jinai tokia pati nori būti.Tada nuo šio laiko ji tapo alkoholike ir rūkale.

Ką man daryti?Padekite

nesupratau ar ji jau geria, ar dar tik nori pabandyti?parašykite aiškiau ,nes nieko nesupratau ,ir kaip pas ją tada mokykloje reikalai ,jei mergaitė pradėjo gerti

,man taip atrodo ,kad jau su 16 metu mergaitę galima labai nuoširdžiai pasikalbėti ,jį jau viską suprantą ,čia gi ne pirmokas ,kuris nieko nežino ir nesupranta ,atsisėskite ir apie tai pasikalbėkite ,kas liks iš jos veido ,plaučių ,kas atsitinka dantims jeigu jinai pradės rūkyti nuo tokiu metų,ar tuo labiau gerti ,kaip gyvena prasigėre žmonės ,jei turite pavyzdžiu tai palyginkite ,padiskutuokite ,galu gale ir tėtis turėtu susirupinti ,o geriausiai tai būtu baigti draugystes su tokiom draugėm ,apsaugokite savo vaiką ,nuo tokiu žmonių ,nes greičiausiai vaiką ir veda iš kelio blogi draugai,aš su savo vaiku kovojau ilgai ,kol išaiškinau ,kas yra blogas draugas ,o kas geras ,ir padariau viską ,kad tas draugas daugiau pas mano vaiką nevaikščiotu ,mano vaikui dar tik 7,bet kas liečia draugus jisai supranta puikiai,nes buvo vieną kartą sumuštas ,ir atėjo namo verkdamas ,ėjau poto pas tėvus to vaiko ,buvau net mokykloje ,nes mokytoja sakė ,kad ateina kažkoks penktokas

,isiaiškinau viską sužinojau ,kad net rūko jisai ,kad tėvai prasigėre ,kad vaikui viskas galima ,jaučiasi kiemo karalius ,visiems viskam vadovauja vaikai jo bijo

,ir padariau savo , to vaiko nesimato nei kieme nei ,mokykloje su namo vaiku ,mano vaikas pabaigė visas draugystes su tokiais vaikais ,reikia kiek galima labiau apsaugoti savo vaikus nuo blogu draugu,ir dar įpač nuo tokiu kurie geria ir rūko ,kažkas baisaus