Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis, rūkymas, narkotikai, klijai

QUOTE(Rustė @ 2007 09 22, 20:21)
partarčiau mintinai išmokti įspėjančius užrašus ant cigarečių pakelių.
antras dalykas - mesk rūkiusi, ir nebandyk niekada daugiau.
po 6-7 cigarečių pokyčių plaučiuose neatsiranda.o kad jų neatsirastų nepradėk vėl nesąmonėmis užsiiminėti.
tu gi šaunuolė, galėtum rasti ir geresnių užsiėmimų negu 12 metų rūkyti  mirksiukas.gif

Pabandžiau. Nepatiko. Ir viskas. Šlykštu. Fui.

man dabar labai knieti viską išbandyt, tad iš manęs mama nieko gero gali nelaukt lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(little_flower @ 2007 09 22, 20:26)
man dabar labai knieti viską išbandyt, tad iš manęs mama nieko gero gali nelaukt  lotuliukas.gif  blush2.gif  ax.gif  lotuliukas.gif

aha išbandyt.na jo, tai dabar ir narkotikų eisi ieškoti, kad taip jau labai rūpi?

suprantu, kad norisi pabadyti, smagu, kad pabandžius nepatiko, o jeigu patiks, kas tada?
Atsakyti
QUOTE(little_flower @ 2007 09 22, 20:26)
man dabar labai knieti viską išbandyt, tad iš manęs mama nieko gero gali nelaukt  lotuliukas.gif  blush2.gif  ax.gif  lotuliukas.gif

Ei, VAIKS, tau tik 12 doh.gif Ką išbandynėsi kai tau bus 16??????? 18? Ha, gal norėsi jau vaikus augint, nes viską išbandžius būsi lotuliukas.gif Pagalvok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliukšt @ 2007 09 22, 20:29)
Ei, VAIKS, tau tik 12  doh.gif Ką išbandynėsi kai tau bus 16???????  18? Ha, gal norėsi jau vaikus augint, nes viską išbandžius būsi  lotuliukas.gif  Pagalvok  mirksiukas.gif

Nelabai supratot mane 4u.gif
Tikrai prie narkotikų net pirštų nedėsiu schmoll.gif: Bet šiaip... Ai nu nežinau, kažkaip jau nebedomina kiaurą dieną praleist skaitant knygą ar žaidžiant su barbėm. g.gif
Atsakyti
Prasidėjo mokslo metai, skirk mokslams daugiau laiko, atrask ką veikt. Svarbiausiai mesk tas rūkančias drauges doh.gif
Be barbių ir knygų yra galybe veikimo būdų thumbup.gif

Rask mėgstamą užsiėmimą, mokykloj pilna būrelių, tik išsirink koks tau labiausiai patinka ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(little_flower @ 2007 09 22, 20:32)
Nelabai supratot mane  4u.gif 
Tikrai prie narkotikų net pirštų nedėsiu schmoll.gif: Bet šiaip... Ai nu nežinau, kažkaip jau nebedomina kiaurą dieną praleist skaitant knygą ar žaidžiant su barbėm. g.gif

o žinai, skaitant knygas mažiau nesąmonių į galvą ateina mirksiukas.gif
o kompaniją ir geresnę rast galima - ne visi 12-mečiai juk rūko. O jei jau laisvo laiko per akis turi.. išmok ką nors naujo.. bet ką.. cepelinus virt ar gitara grot..whatever.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(little_flower @ 2007 09 22, 20:32)

kuo ilgiau zaisi su barbem tuo geriau bus tik paciai tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(little_flower @ 2007 09 22, 19:32)

su barbėm žaist ir nebūtina. bet knygas skaityt yra thumbup.gif užsiėmimas.
poeziją rašyk, gitara grok, kaip kad sakė Lithium. rankdarbiais ar sportu užsiiminėk.
Atsakyti
Padėkite. Mano 16 metų podukra pradėjo rūkyti. Mes sutariame labai gerai, būtent dėl to vyras paprašė manęs su ja pakalbėti šia tema. Kaip manote, ką turėčiau jai pasakyti? Gal kas turėjote panašių problemų? verysad.gif

Atsakyti
atsimenu vienas pagyvenęs anglas pasakojo tokią istoriją. kai jam suėjo šešiolika, senelis jam pasakė -- jeigu nerūkysi iki septyniolikos, padėsiu į banką tavo vardu šimtą svarų (kaip paaugliui tai itin didelė suma buvo tais laikais). po metų pasakė -- jei nerūkysi iki aštuoniolikos, gausi du šimtus. ir taip tęsėsi dar metų iki jam suėjo dvidešimt vieni. ir per tą laiką buvo susikaupus jau nemaža pinigų suma.
Atsakyti
QUOTE(ritapulmei @ 2007 10 18, 11:06)
Padėkite. Mano 16 metų podukra pradėjo rūkyti. Mes sutariame labai gerai, būtent dėl to vyras paprašė manęs su ja pakalbėti šia tema. Kaip manote, ką turėčiau jai pasakyti? Gal kas turėjote panašių problemų? verysad.gif

galbūt reikėtų išsiaiškinti priežastis, kodėl pradėjo rūkyti g.gif galbūt bando taip "mesti" svorį? o gal netgi užtektų pradėti kartu sportuoti mirksiukas.gif beje, o namuose rūkoma?
Atsakyti
QUOTE(ritapulmei @ 2007 10 18, 11:06)

Reikėtų tikrai po dušam pagavarit, maniškiai tai padėjo , nors dabar jai jau 19 ir kartais užsirūko , sako dar truputi pasimaivysiu ir psio doh.gif
Atsakyti