Nežinau, aš nenusiritau, gal dėl to kad buvau ir esu principinga. O iš visų žalingų įpročių liko tik rūkymas dabar. Ir noru pasayti, kad ne visada paaugliai nežino ką daro. Šiaip reiktų kalbėtis - sužinoti požiūrį jų, o ne iškart nuspręsti - neglima tau, tu per durna / durnas, ir panašiai. O juo labiau taip bausti kaip temos autorė baudžia savo dukrą - ir už ką - už tai kad parūko? Kad alaus išgėrė? Kad bučiavosi su bernu vyresniu ne 1 metais o 10 metų. Jūs geriau žiūrėkit kad jūsų vaikai jei ką daro, kad darytu su protu, o ne mėginkit visaip juos apsaugoti, nes vistiek, uždarymai, bausmės nepadės, išmėgins vėliau, o jūsų santykiai gali būti pašlįję negrįžtamai....
P.S darymas kažko toio su protu kaip aš sakau - tas dalykas - nėra gyvenimo tikslas, neužgožia visų pomėgių, netampa priklausomybe.
Papildyta:
P.S - o kuo daugiau drausit, tuo labiau paauglys maištaus. Ju žinot - uždraustas vaisius - saldžiausias.
Atsimenu dar tuos laikus, kad į šokius, plotus ir tūsus labiausiai eit norėjosi kaip mama draudė dar. Paskui kai pradėjo leist - prarado tie dalykai savo įdomumą. Galop mama pati išgrūsdavo pinigų įdavus