Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis, rūkymas, narkotikai, klijai

QUOTE(garbane @ 2006 09 27, 22:32)
g.gif nepyk bet as cia didelio proto neizvelgiu  schmoll.gif

Visiskai pritariu savo sunum pasitikiu bet nepasikuklinu tyliai patikrint blush2.gif Nors nieko nitartino nepastebejau aciu dievui nieko dar nedaro.Mes daznai kalbames jis zino ko nori ir kaip ta pasiekt .Protestuoja aisku kaip visi paaugliai bet mano nuomone zino . Nores mokytis prasau nores gyvent kaip nori rgi prasau, bet jau be musu pagalbos. Vaikinas suprato kad priimsiu bet koki jo sprendima ir pats pasirinko 4u.gif Bet jei butu pasirinkes kitaip butu sirdis plysus bet ar atsileisciau schmoll.gif nezinau gal as ir negera mama bet leidau jam rinktis kol kas jis renkas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate1971 @ 2006 09 30, 16:12)
Visiskai pritariu savo sunum pasitikiu bet nepasikuklinu tyliai patikrint blush2.gif Nors nieko nitartino nepastebejau aciu dievui nieko dar nedaro.Mes daznai kalbames jis zino ko nori ir kaip ta pasiekt .Protestuoja aisku kaip visi paaugliai bet mano nuomone zino . Nores mokytis prasau nores gyvent kaip nori rgi prasau, bet jau be musu pagalbos. Vaikinas suprato kad priimsiu bet koki jo sprendima ir pats pasirinko 4u.gif Bet jei butu pasirinkes kitaip butu sirdis plysus bet ar atsileisciau schmoll.gif nezinau gal as ir negera mama bet leidau jam rinktis kol kas jis renkas mus 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 09 27, 21:01)
na žodžiu su vaiku , kaip su draugu.

Yra toks vienas labai taiklus posakis: "Jei nesugebi vaikui būti tėvu, belieka būt jo draugu" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 09 30, 17:19)
Yra toks vienas labai taiklus posakis: "Jei nesugebi vaikui būti tėvu, belieka būt jo draugu" wink.gif

O gal galima sderint buti ir tevais ir draugais g.gif bus ir meile ir pagarba ir draugyste 4u.gif
Atsakyti

Nepritariu minčiai, kad diržu galima paauklėt. Pati turiu 14-metį sūnų, kuris ir rūkyt mėgino, ir išgeręs pareidavo namo retkarčiais. Jei būčiau paėmus diržą, tai dabar visai su juo nebesusišnekėčiau. schmoll.gif Po tokių jo pokštų geriausias poveikis būna pokalbis, atisėdę ramiai, be rėkimų ir šaukimų pasikalbam, papasakoju kai ką iš savo paauglystes laikotarpio, kad ir aš maištavau prieš tėvus, atrodė, kad jie manes nesupranta,kad norėjos viską išbandyt. Patariu neskubėt, kad viską dar suspės išmėgint, norės rūkyt, gert, tai niekas jam nedraus, bet tai turėtų būti vėliau, ne dabar. Kai pirmą kartą suradau cigaretes jo kišenėje, tai pasiūliau jam parūkyt kartu, nes aš pati parūkau. Dar ir dabar juokas ima, kai pamačiau jo iš nuostabos išplėstas akis, tipo mamai stogas turbūt nuvažiavo lotuliukas.gif Nepasekiosi kiekvieno žingsnio, bet kol kas nepareina namo prisirūkęs. Tik va sidro su draugais karts nuo karto paragauja, nors tai buna labai retai. Jis jau žino, kad man nereikia nė uostyt, kad vien iš akių suprantu, gėres jis ar ne. Viena laimė dar, kad neturi daug laiko po gatves bastytis, tik savaitgaliais, nes lanko kiekvieną dieną treniruotes. Geriau pasikalbėt, nei diržu auklėt. Man pačiai tėvai paauglystėj kartais taikydavo tokią auklėjimo priemonę... rezultatas būdavo priešingas, nieko nepadėdavo schmoll.gif tada tik pyktį ir nuoskaudą jausdavau
Atsakyti
Aš kažkaip bandau save įsivaizduoti ,sėdinčia su savo Aurimu ir draugiškai pešant dūmą lotuliukas.gif
Nu nesigauna mintyse to vaizdo sudėliot,nors pasiusk blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 10 02, 10:56)
Aš kažkaip bandau save įsivaizduoti ,sėdinčia su savo Aurimu ir draugiškai pešant dūmą lotuliukas.gif
Nu nesigauna mintyse to vaizdo sudėliot,nors pasiusk blink.gif  lotuliukas.gif

kas vieniems netinka, gal visai tinka kitiems.
mes su mama pvz. abi nerukancios. atsimenu, man buvo 15 ar 16. dede is juros parsiveze kazkokiu mandru uzsieniniu cigareciu. pasiule mums ant bajerio. mama man: "davai parukom." Nu ir ka -- surukem, aptarem kaip, ir nutarem kad mums nepatinka. lotuliukas.gif

dar pazistu viena seima kur man is viso pavydas ziauriai eme. tevas su paaugliu sunum nuolat garaze krapstydavosi, ismoke susiremontuoti sau mopeda, tada atejo eile automobiliams, motociklams. sunaus visi draugai tam garaze tupedavo, tevukas visus juos pazinojo. dabar visa ta chebra suaugus, bet i tusus visad tevuka pasikviecia. zodziu, tevai jei tik nori, gali but savo vaikams ir draugais, ir autoritetais iskart.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 03, 12:45)
kas vieniems netinka, gal visai tinka kitiems.
mes su mama pvz. abi nerukancios. atsimenu, man buvo 15 ar 16. dede is juros parsiveze kazkokiu mandru uzsieniniu cigareciu. pasiule mums ant bajerio. mama man: "davai parukom." Nu ir ka -- surukem, aptarem kaip, ir nutarem kad mums nepatinka.  lotuliukas.gif

dar pazistu viena seima kur man is viso pavydas ziauriai eme. tevas su paaugliu sunum nuolat garaze krapstydavosi, ismoke susiremontuoti sau mopeda, tada atejo eile automobiliams, motociklams. sunaus visi draugai tam garaze tupedavo, tevukas visus juos pazinojo. dabar visa ta chebra suaugus, bet i tusus visad tevuka pasikviecia. zodziu, tevai jei tik nori, gali but savo vaikams ir draugais, ir autoritetais iskart.

O va tai ir yra ,kad gali.Jūs pataikėt tiesiai į dešimtuką.SVARBIAUSIA SU JAIS BŪTI.lABAI GERAS PAVYZDYS.Tėvas rado,kuo sudominti savo sūnų.Jei visi tam rastume laiko ,tikriausiai tokios temos išnyktų,kaip dūmas.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 10 02, 11:56)

Visiskai pritariu ir as saves neisivaizduoju taip darant 4u.gif
Atsakyti
Na paskaičiau aš čia.. schmoll.gif matau daug tiesos ir viską.. Aš esu 16 metu bachuras, kaip tyčia metalistas,prijaučiu visokiems neformalams.. smile.gif Kaip jau pastebėjau tokią nuomonę kad jei rūko draugai tai rūko ir jūsiškis..Mano draugai rūko, o aš ne ir man to nereikia, ir jei drauga "normalūs" jie supranta nors būna ir pašiepia. Gerti geria manau visi paugliai.. mano tėvai tai žino kai aš išeinu kur gryžtu paryčiais ar naktį tėvas visad paklausia ar gėriau sakau tiesą. nors ne visą kartais nes bijau pasakyti kad gėriau degtinę (manau gali supykt) tačiau po vieno baliuko nebegeriu stipriau nei alus (manau reiktu leisti bent kartą gerai prisigert gal noras kaip man ims ir atsoks, nes db tikrai nenoriu gerti biggrin.gif ) mano tėvai griežtai auklėja..retai kur išeinu..bet visada išeidamas pasakau kur ir kada maždaug planuoju gryžt jei planai keičiasi tam yra mobilus cool.gif

Manau didžiausia bėda yra ne gėrimas ar rūkymas..greičiau narkotikai,seksas..apie tai patarčiau pasikalbėti su vaikais man to iš tėvų tikrai trūksta verysad.gif gal narkotikus ir nepamėgins o jei pabandys neužkibs bet vistiek.. o apie lytinius santykius tai būtinai nes tai gali visą gyvenimą sugriaut bent jau apie saugojimasi.. nes juk visi paaugliai apie tai pagalvoja o kur tai padaryti tikrai suras taip kad patarciau nedraust parsivest draugus namo ypač tą vadinąją meilę bent žinosit su kuo draugauja.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 10 02, 12:56)

Neruke maniškis su manim. Matyt jam, kaip ir man netilpo galvoj vaizdas, kad gali su mama rukyt lotuliukas.gif o del gerimu, tai manau nemazai yra visokiu paragaves nors laseli... neperseniausiai leptelejo, kad "samane" neskani blink.gif ir kur juos velnias neša šitaip skubėt viska isbandyt.. atrodo, kad traukinys išvaziuoja ir nebespės g.gif
Atsakyti