Oi rugseji tikrai bus karsta

Ir TR skyrelyje ir cia, jauciu bus daug startu su naujomis jegomis
Atisa aciu

tai jus turbut kad jau suspesit, juk jau nemazai laiko bus praeje nuo jusu bandymo, su visa energija startuosit ir lauksim teigiamu rezultatu skyrely
O tie nuo cistu lasiukai tai taip as juos isbandzius esu ne karta ( pas mane policistukes) tai mane 2 kartus nuo LP isgelbeje yra sie lasiukai kai net vaistai nebepadejo o gyd. aisku juokesi is mano lasu, bet po ju visada isnykdavo cistukes ( pora kart buvo net 6 cm)

Gaminami jie pagal uzsakyma homeopat vaist.rotuses a.kaune, skyscio pavidalu, kainuoja keliolika litu, anksciau 12, dabar 15 mokejau, matyt paklausa isaugus

Pagamina per diena..
Ar pasirinkot jau gydytoja? Isivaizduoju kaip sunku apsispresti
Lygiai taip pat sprendeme ziema, ka pasirinkti ne tik gydytoja bet ir apie saliu variantus mastem

Bet visgi geriausias gydytojas tikrai tas pas kuri pasiseka

O as skaiciuoju dieneles iki savo snaigutes pirmosios pasiemimo, as itariu kuris ten bus toks top top, vienas folis smezuodavo centre ekrane visada pries kitus

Tai jei tik gavo stipru komandos nari tai ir bus toks issisoves i prieki kad emriologas man nori deti ji pirma ir ji viena nes ale super duper
Burbuliacija kaip smagu, nedaug jau ir beliko nuo naujo starto, o 3 kartus turint tai isvis smagu, LT blogiausia siuo atzvilgiu kai nei vieno karto nedovanoja

O jums linkiu kad neprireiktu nei antro karto - stirpuoliu priauginsit ir pirmu kartu kruopytes uzsiauginsit

namuciuose
Niu super, Rugseji Rugseji, pazerk mums visoms daug pabiruciu