Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namukai

QUOTE(vilvi @ 2014 07 22, 13:14)
hmm...  g.gif tai gal tikrai doze per maza?! po kiek leidziates? ir kiek jums laiko dipherelina skyre? buvo pasalinis poveikis? mane tai net nupurto prisiminus tas karscio bangas...  unsure.gif bet ko padarysi, teks vel istvert, akd tik stebuklelis ateitu!  as praejusi karta po dipherelino po 150 apie 10 d leidausi, tai visai neblogai ten viskas augo  rolleyes.gif idomu kaip viskas bus si kart! na bet man dar ankstoka mastyt... dar pora pakuociu KT reikia sugert...

Dipherelinas - nuo 21 c.d. - po 1 ampolę kasdien iki mėnesinių.
Mėnesinių diena ir toliau Diph po 0,5 ampolės iki punkcijos dienos beveik (šiandien jau 14 Diph leidimosi diena).
Gonalis po 150 nuo 3 c.d. (šiandien 5 G leidimosi diena).

Man jokių pojūčių: nei karščio bangų, nei tempimo šonuose g.gif
Gal tik labiau migdo antroj dienos pusėj ir ramina. Tik pradėjus leistis Diph tai grįžus iš darbo "lūždavau" į lovą ir numigdavau posmelį prieš nakties miegą biggrin.gif
O tau panašiai reikėjo naudoti vaistukus? Kelintą c.d. punkciją darė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 22 liepos 2014 - 13:31
QUOTE(Katausė @ 2014 07 22, 13:27)
Mėnesinių diena ir toliau Diph po 0,5 ampolės iki punkcijos dienos beveik (šiandien jau 14 Diph leidimosi diena).

Gal tik labiau migdo antroj dienos pusėj ir ramina. Tik pradėjus leistis Diph tai grįžus iš darbo "lūždavau" į lovą ir numigdavau posmelį prieš nakties miegą biggrin.gif

Man viskas kitaip buvo... dipherelina ne kasdien leido, i tas ilgai veikiancias injekcijas gavau, karta i menesi. taip 3 men po injekcija... bet man tragiskai jautesi tos karscio bangos... nezinojau kur detis... doh.gif ir emociju suoliai, kaip nuolatinis pms! zodziu po 3 injekcijos praejus porai savaiciu pradejo stimuliacia, apie 10 d su 150 gonalio... tai pagal ciklo dienas net nebezinau, kuri ten buvo, kai punkcija dare, nes tas dipherelinas viska isderines buvo, tikliau kol leido mmm visiskai dingo! stimuliacija pradejo nesulaukus ju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2014 07 22, 13:27)

Man buvo Cetrotide vietoj Diph, bet gal cia panasu ?
Tikrai nera dar ko jaudintis nes siandien 8 c.d. uztai nieko netempia 4u.gif 4u.gif
Realiai foliukai vistiek augti pradeda tik nuo mm ir aisku po gonalio dar labiau auga, tik 5 diena gonal tai dar uztai nera stipriu pojuciu, tikrai nebijok , busi priauginus pakankamai 4u.gif As 150 gonal o paskui 200, ir Cetrotide vel pridejo mazdaug nuo 10 c.d., LT cia kitaip matyt taiko, bet gonal 150 tikrai turi pakakt juk jums irgi pirmas ivf 4u.gif 4u.gif
Punkcija 15 c.d., Afroditei su ilga 16 c.d. , truputi veliau nei kitoms kur trumpas schemas turejo, nezinau ar ir LT cia taip skiriasi.. Tiesiog ilgu protokolu ilgiau brandinami moteriski kiausineliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 22, 13:43)
Man buvo Cetrotide vietoj Diph, bet gal cia panasu ?
Tikrai nera dar ko jaudintis nes  siandien 8 c.d. uztai nieko netempia  4u.gif  4u.gif
Realiai foliukai vistiek augti pradeda tik nuo mm ir aisku po gonalio dar labiau auga, tik 5 diena gonal tai dar uztai nera stipriu pojuciu, tikrai nebijok , busi priauginus pakankamai  4u.gif  As 150 gonal o paskui 200, ir Cetrotide vel pridejo mazdaug nuo 10 c.d., LT cia kitaip matyt taiko, bet gonal 150 tikrai  turi pakakt juk jums irgi pirmas ivf  4u.gif  4u.gif
Punkcija 15 c.d., Afroditei su ilga 16 c.d. , truputi veliau nei kitoms kur trumpas schemas turejo, nezinau ar ir LT cia taip skiriasi.. Tiesiog ilgu protokolu ilgiau brandinami moteriski kiausineliai  4u.gif

O.K. man gyd. punkcijos dieną vėliau nei 14 c. d. nuprognozavo. O man taip tos adatos nusibodo doh.gif
Vilvi apie prolonguoto veikimo Diph tik girdėjau... Stiprus biesas....
Jei man nepasiseks gal lekiam kartu į Turkiją Edenos pėdomis kai lapai ims kristi:)
Atsakyti
man pries mm Cetrotide, o nuo 2c.d. GONAL 150, nuo 5c.d. GONAL 200 nuo 9 c.d. Cetrotide , 13 c.d. vakare Lucrine - nes buvo hyperstim (vietoj Ovitrelle) ir 15 c.d. punkcija. nuotaikas ziauriai jauciau kai gonal leidausi, bet gal cia visoms skirtingai smile.gif jau kokia 10 c.d. galvojau kad vyro i LT nperarsivesiu nes uzmusiu lotuliukas.gif Rekiau verkiau cypavau tikra isterike buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tos adatos tai tikras siaubas..!!! Isivaizduok man del hyper dar po 2 adatas reikejo leistis po punkcijos !!! Viena 5 dienas po punkc, o kita 10 dienu bet iki mm tai aciu dievui jos jau po tu 5 dienu leidimosi atejo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 22 liepos 2014 - 13:55
QUOTE(Edena @ 2014 07 22, 13:55)
man pries  mm Cetrotide, o nuo 2c.d. GONAL 150, nuo 5c.d. GONAL 200 nuo 9 c.d. Cetrotide , 13 c.d. vakare Lucrine - nes buvo hyperstim (vietoj Ovitrelle) ir 15 c.d. punkcija. nuotaikas ziauriai jauciau kai gonal leidausi, bet gal cia visoms skirtingai smile.gif jau kokia 10 c.d. galvojau kad vyro i LT nperarsivesiu nes uzmusiu  lotuliukas.gif  Rekiau verkiau cypavau tikra isterike buvau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tos adatos tai tikras siaubas..!!! Isivaizduok man del hyper dar po 2 adatas reikejo leistis po punkcijos !!! Viena 5 dienas po punkc, o kita 10 dienu bet iki mm tai aciu dievui jos jau po tu 5 dienu leidimosi atejo  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O dėl adatų tai suprantu. Nepriprantamas dalykas man. Kadien vieną į vieną šoną, kitą į kitą varau ir kaskart drebinu kinkom.
Atsakyti
na as niekaip sau nesuvaryciau dipherelino... bent jau tas prolonguotas dar ir baisiai skaudus brudas! o ir adata zymiai storene nei kokio gonalio ar ovitrelio... doh.gif
o kaip su tuo kasdieniniu? kur ji reikia leistis? irgi i pilva? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2014 07 22, 14:06)
na as niekaip sau nesuvaryciau dipherelino... bent jau tas prolonguotas dar ir baisiai skaudus brudas! o ir adata zymiai storene nei kokio gonalio ar ovitrelio...  doh.gif
o kaip su tuo kasdieniniu? kur ji reikia leistis? irgi i pilva?  blush2.gif

Taip, į pilvą. Man jis skaudesnis už Gonalį ar Ovitrelį nors po nedaug ir insulinine adata leidžiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 22, 13:25)
Pries tai tikrai galima jei taip neramu  smile.gif  na bet pries tai dar galima naturaliai ir pastresuoti smile.gif Blogiau per, kai augini turta ir zinai kad geriau taip nestresuoti smile.gif) As pora kartu Nervoheel suciulpiau per stimuliacija ( buvo hyper tai pora momentu buvo lbai jautriu:) )

ačiū Edena 4u.gif badysim tada ramintis ir vaistukais lotuliukas.gif oj ,kaip sunku su savimi susitvarkyti doh.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos-bendrakeleives.jungiuosi i jusu gretas. Nuo siandien as PUPO. Turiu pilvelyje viena blastute. Tai mano pirmasis IVF.Buvau vis tyli stebetoja sioje temoje.
Sekmes jums visoms siuo nuostabiu gyvenimo periodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 22, 16:12)
Sveikos,merginos-bendrakeleives.jungiuosi i jusu gretas. Nuo siandien as PUPO. Turiu pilvelyje viena blastute. Tai mano pirmasis IVF.Buvau vis tyli stebetoja sioje temoje.
Sekmes jums visoms siuo nuostabiu gyvenimo periodu 4u.gif

Sveika, prisijungus ir sveikinu tapus PUPO! 4u.gif labai linkiu, kad ta viena blastute kuo tvirciausiai isikabintu! papasakokit placiau apie savo situacija, jei nepaslaptis! ax.gif kokios jusu bedos, kur ir pas ka daret?
Atsakyti
pagrindine beda pas vyra,silpni jo rodikliai,ir naturaliai šasnsų nedave,nors ir taip aisku (nesisaugojom 10 metų ir 4 is ju intensyviai samoningai dirbom).Pas mane rado endo cista,padare diagnostine laparaskopija,pasalino cista,bet endo nera isplitus,jokiu saaugu nebuvo.pas vyra iki 1mlj/1ml, gyvu spermiju,bet ir tie letapedziai,A tipo koks 1 proc. Todėl gaudė juos po vieną ir atliko procedra ICSI. Išpunktavo man 14 kiausineliu,devyni apsivaisino,o per nakti isliko 4.Iki šiandienos buvo viena blastute,dar paliko paaugint iki rytdienos likusius tris. Jei paaugs iki blastocido-uzšaldys.
Veiksmas vyksta Uk,iki proceduros keliavome 2,5 metu
Atsakyti