Uuuh... laikau kumstukus uz jus!

QUOTE(Edena @ 2014 07 22, 09:49)
Burbuliacija kaip smagu, nedaug jau ir beliko nuo naujo starto, o 3 kartus turint tai isvis smagu, LT blogiausia siuo atzvilgiu kai nei vieno karto nedovanoja

Edenut, tai kad man jau bus trecias bandymas

QUOTE(Atisa @ 2014 07 22, 10:05)
Saunumelis
Ir dar TR temutej bus net kelios mergytes rugseji. Zodziu lauksim vaisingo rudens 

Merginos nepamirskit ir manes

aš ir (tikiuos) startuosiu rugpjūčio gale, buvau truputį dingus, kelias dienas Lietuvoj svečiavaus, dabar jau atgal grįžau.
rytoj ksambinsiu į ligoninę vėl
nesuprantu jau kokia daugiau nei savaitė kaip kasdien teplioja kai geriu KT
iš pradžių tokios rusvos išskyros ir vos vos, o dabar ir ryškesnis kraujas ir daugiau. pirmą kart kai ksambinau sakė normalu
jei rodysis daugiau ir šviežias, tai paskambint vėl
bijau kad nepasakytų, kad kas negerai ir vėl viską reiks nukelt
nesuprantu iš kur tas tepliojimas gali būt, iš kur tas kraujas, jei gleivinė dar nesisusiformavus pilnai
rytoj ksambinsiu į ligoninę vėl

nesuprantu iš kur tas tepliojimas gali būt, iš kur tas kraujas, jei gleivinė dar nesisusiformavus pilnai

QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 22, 16:12)
Sveikos,merginos-bendrakeleives.jungiuosi i jusu gretas. Nuo siandien as PUPO. Turiu pilvelyje viena blastute. Tai mano pirmasis IVF.Buvau vis tyli stebetoja sioje temoje.
Sekmes jums visoms siuo nuostabiu gyvenimo periodu

Sveikinimai, as jau savaite kaip pupo

Papildyta:
Skaitau komentarus ir galvoju, kad mums reikia paminklus pastatyt už visas kančias, nervus, isterijos priepuolius(man nuo gonalio sukosi protas

Sveikos merginos
Uoj kaip sėkmė praverstų. Čia į ją manau viskas ir atsiremia, net geriausia proceso eiga nieko negarantuoja.
išsigandau dėl to šalutinio poveikio. O jis iš karto būdavo? Aš vakar vakare antrą kartą leidau, bet kol kas nejutau - tai čia dar gali būti ateity?
nu koks sedatif ar valerionai tai manau nėra kenksmingas dalykas. Ypač kai dar pats procesas neprasidėjo. Ir labai siūlau naują veiklą susigalvoti. kažkokią tęstinę, kuri padėtų mintis nukreipti. Nes man prieš mintys dar ne tokios įkyrios būna kaip per. O ypač tam laikotarpiui po įsodinimo, kai jau nieko nebedarai kaip tik lauki.
Man kas įdomiausia toks įspūdis, kad imu priprasti. Anksčiau prieš kiekvieną tokia įsitempus būdavau, o dabar kažkaip lyg dantis valytis - pareiga ir tiek
Sveikinimai tapus PUPO
Atgal linkiu didžiausios sėkmės ir neužsibūti šiame skyrelyje o prisijungti prie

QUOTE(Edena @ 2014 07 22, 11:25)
As tokia ant rugpjucio /rugsejo sankirtos busiu
Ilga protokola ka tik baigiau bet sodinimas mazdaug rugpjucio gale snaigutes
Sekmes procese

Sekmes procese

Uoj kaip sėkmė praverstų. Čia į ją manau viskas ir atsiremia, net geriausia proceso eiga nieko negarantuoja.
QUOTE(vilvi @ 2014 07 22, 14:14)
hmm...
tai gal tikrai doze per maza?! po kiek leidziates? ir kiek jums laiko dipherelina skyre? buvo pasalinis poveikis? mane tai net nupurto prisiminus tas karscio bangas...
bet ko padarysi, teks vel istvert, akd tik stebuklelis ateitu!

išsigandau dėl to šalutinio poveikio. O jis iš karto būdavo? Aš vakar vakare antrą kartą leidau, bet kol kas nejutau - tai čia dar gali būti ateity?
QUOTE(Takata @ 2014 07 22, 14:19)
Sveikos planuojančios ir jau prisiplanavusios
Mergaitės, kaip Jūs malšinant nerimą, jaudulį prieš IVF ? ar galima, kokių gal valerijonų pagerti gal kokio sedatif pavartoti ? nors dar mano IVF tolokai, bet jau dabar toks stresas ima
, tai kas bus prieš pat ? 

Mergaitės, kaip Jūs malšinant nerimą, jaudulį prieš IVF ? ar galima, kokių gal valerijonų pagerti gal kokio sedatif pavartoti ? nors dar mano IVF tolokai, bet jau dabar toks stresas ima

nu koks sedatif ar valerionai tai manau nėra kenksmingas dalykas. Ypač kai dar pats procesas neprasidėjo. Ir labai siūlau naują veiklą susigalvoti. kažkokią tęstinę, kuri padėtų mintis nukreipti. Nes man prieš mintys dar ne tokios įkyrios būna kaip per. O ypač tam laikotarpiui po įsodinimo, kai jau nieko nebedarai kaip tik lauki.
QUOTE(Katausė @ 2014 07 22, 15:00)
O dėl adatų tai suprantu. Nepriprantamas dalykas man. Kadien vieną į vieną šoną, kitą į kitą varau ir kaskart drebinu kinkom.
Man kas įdomiausia toks įspūdis, kad imu priprasti. Anksčiau prieš kiekvieną tokia įsitempus būdavau, o dabar kažkaip lyg dantis valytis - pareiga ir tiek

QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 22, 17:12)
Sveikos,merginos-bendrakeleives.jungiuosi i jusu gretas. Nuo siandien as PUPO. Turiu pilvelyje viena blastute. Tai mano pirmasis IVF.Buvau vis tyli stebetoja sioje temoje.

Sveikinimai tapus PUPO

Sveikinimai PUPO
Nekantriai lauksim geru rezultatu
burbuliacija
Kazkaip supratau kad dar nuo dabar jums dar 3 k. kad jus kazka daret as atsimenu tik kiek tiksliai tai nepamenu
, na tai linkejimai tada kad TR neprireiktu
Kad tik turistiskai i Stambula tektu vaziuoti
Bet kokiu atveju teigiamas rezultatas bus
Botanique , o KT pirma karta sias geriat ? na buna patepimas tikrai, o del ko be KT sakot gali nukelti?
Papildyta:
Tai jau tikrai Nors sunkiai sekasi ka daryti "entuziastingai"
Kazkaip viska jega tenka "stumti". O kai man dar taip pratese ta laukima ir nerva
po punkcijos cikla praleist ir snaigutes det
Tai dabar kiekviena diena skaiciuoju iki kitu mm kada jau bus pasiruosimas snaigutems

QUOTE(burbuliacija @ 2014 07 22, 18:53)
burbuliacija

Botanique , o KT pirma karta sias geriat ? na buna patepimas tikrai, o del ko be KT sakot gali nukelti?

Papildyta:
QUOTE(Hopeful @ 2014 07 23, 06:50)
Tai jau tikrai Nors sunkiai sekasi ka daryti "entuziastingai"

QUOTE(Hopeful @ 2014 07 23, 06:50)
Oj nebijok, man dr sake, kad su kasdieniniu dipherelinu nebuna tokiu baisiu pasaliniu pojuciu! panasu, kad ir man si kart megins toi taikyt... nes preis tai leido ta prolonguota, tai kai visnu kadtu gauni ilvai veikiancia doze, tada ir pasireiske bent jau man, tie visi baisumai! sake su kasdienine neturetu taip buti!

Super, tikrai daug rudeniukių bus šiais metais. Tiesa, praeitų metų ruduo buvo nelabai sėkmingas. Bet aš tikiu, kad tai tik dėl to, kad 2013 metai buvo, blogas skaičius
Šiais metais jau tikrai privalo buti gerai!
Sveikinimai visoms PUPO, labai laukiam gerų rezultatų!

Sveikinimai visoms PUPO, labai laukiam gerų rezultatų!

Sveikutes
SVeikinimai visoms PUPO ir dar tik laukiancioms pradzios stimuliacijos ar einancios siuo keliu
Visos esate saunuoles ir kelias tikrai nelengvas, bet rezultatas nuostabus. Tad linkiu visoms einancioms siuo keliu tik to nuostabiausio rezultato ir laimingo bei sekmingo nestumo
Tikiuos,kad moderatore nesupyks nes nerandu kur parasyti, bet tai visoms naudinga info,kazkada as ir pati tokiu zinuciu ieskojau.
Turiu vaistuku, kurie net neprapakuoti,tiesiog uzsipirkom daugiau (mane kad prireiks man zymiai daugiau),o kadangi liko tai sakau parduosiu pigiau.
Turiu gonalio 450 dezute, menogama (kaip menopuras 5 ampules po 75 IU), ovitrele dezute, progesterono leidziamo ir cetrotide dezute. Jei kam reikia parasykite i a.z.

SVeikinimai visoms PUPO ir dar tik laukiancioms pradzios stimuliacijos ar einancios siuo keliu

Tikiuos,kad moderatore nesupyks nes nerandu kur parasyti, bet tai visoms naudinga info,kazkada as ir pati tokiu zinuciu ieskojau.
Turiu vaistuku, kurie net neprapakuoti,tiesiog uzsipirkom daugiau (mane kad prireiks man zymiai daugiau),o kadangi liko tai sakau parduosiu pigiau.
Turiu gonalio 450 dezute, menogama (kaip menopuras 5 ampules po 75 IU), ovitrele dezute, progesterono leidziamo ir cetrotide dezute. Jei kam reikia parasykite i a.z.

QUOTE(Edena @ 2014 07 23, 08:40)
Tai jau tikrai
Nors sunkiai sekasi ka daryti "entuziastingai"
Kazkaip viska jega tenka "stumti". O kai man dar taip pratese ta laukima ir nerva
po punkcijos cikla praleist ir snaigutes det
Tai dabar kiekviena diena skaiciuoju iki kitu mm kada jau bus pasiruosimas snaigutems 

Man irgi taip keista, kad tie dalykai, kurie paprastai teikia did=iausi1 malonum1 nebe5dom8s pasidaro. Vyras vis sako, "nu nustok tu tiek apie visk1 galvoti" bet lengviau pasakyti, negu padaryti.
QUOTE(vilvi @ 2014 07 23, 09:27)
Oj nebijok, man dr sake, kad su kasdieniniu dipherelinu nebuna tokiu baisiu pasaliniu pojuciu!
ačiū, nuraminai