QUOTE(burbuliacija @ 2014 07 24, 20:59)
Jeigu buteliukas, tai taip 28 dienos nuo atidarymo dienos, jeigu gonal f piestukas, tai iki galiojimo datos pabaigos, jeigu laikomas saldytuve
Man Turkijoje irgi taip pat sake

As visai nebuvau maciusi Lietuvoje ar Latvijoje kad gonalis butu buteliuke,bet mums irgi dave. Tai as dabar irgi turiu piestuku su Gonalio likuciais ir kelias dezutes vaistu.Bet geriausia kaip vezemes,visus vaistus ledo konteineriais apsuke
lutuke stiprybes ir daug daug tau dabar kantrybes.Kazkaip praleidau koks tavo HCG, bet visko buna.Laikom kumscius
Tekle777 mano hcg siandieninis 486,bet as irgi nejauciu kazkokiu pozymiu.Be to siandien pasidariau NT tai vos vos parode vaiduokli,tai buvau issigandusi kaf gal skaiciai krenta,bet ne pasirodo lb. gerai padvigubejo.Tai tiesiog gal abi mes praeisim per nestuma sekmingai, be dideliu vemimu-o gal ateis ta "laime" veliau

Kaip saunu,jums jau greit susitikimas

O kiek jau savaiciu bus
Manes manau mazai kas is jusu pamenat,anskciau buvau intensyvi IVF skyrelio rasytoja

o paskui paluzo sparnai ir visa kita...bet viltis maza ruseno ir atrodo pagaliau pasibelde stebuklas ir i musu duris.
tai labai noriu visoms palinketi kad greiciau ateitu stebuklas ir i jusu namus ir laime begaline i sirdis