QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 25, 01:02)
Zinok man tas maudimas prasidejo labai lengvas dar pries isodinima diena ar pora, dabar lyg nejauciu. Man NT darytis rekia rugpjucio 3 diena, bet as va testuku extra nusipirkau ruzavu ir jau kita savaite pradesiu siusiot ant ju kasryt

.
Afroditei sveikinimai didziausi
Sveikutes
Aciu labai uz sveikinimus

ir tau ir kitoms mergaitems linkiu lygiai to paties,kuo greiciau tapti
Na, nestumo testo as nesidaryciau

Nebent esi labai ramus zmogutis. As pries antra kart vaziuodama priduoti HCG pasidariau NT jautru ir ka;rode vaiduokliuka,kuris isdziuvus liko dar maziau matomas.Patikek,kaip susinervinau,galvoju na viskas pradejo kristi arba neteisingai auga HCG.O pasirodo kad viskas ok,auga labai graziai.Zodziu,tik bereikalingi nervai
Kalbant apie vaistus as per tiek IVF ir plius IUI nes visada stimuliuodavo Gonaliu-irgi esu jautusi ivairiu pozymiu.O sikart kai stimuliacijos vyko nors ir didesnemis hormonu dozemis jauciausi pakankamai gerai,na pries hcg tik atejo toks vidinis tikejimas kad viskas bus ok,o pojuciu visai nejauciau kazkokiu ypatingu nestumui.Buvo ju ivariu,bet vel mastai ai karsta, ai geriu, ai kelione padare savo,ai naudoju progesterona ir t.t. O pasirodo neeee,mazyliai kuresi tada