Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namukai

Zinok man tas maudimas prasidejo labai lengvas dar pries isodinima diena ar pora, dabar lyg nejauciu. Man NT darytis rekia rugpjucio 3 diena, bet as va testuku extra nusipirkau ruzavu ir jau kita savaite pradesiu siusiot ant ju kasryt bigsmile.gif .
Afroditei sveikinimai didziausi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke @ 2014 07 24, 19:26)
Gydytoja sako, kad greiciausiai nestumo nera sad.gif liepe po 2 dienu dar pakartoti hcg, bet nedaug sansu dave:(

Šansų nedaug, bet yra buvę sėkmingų istorijų, kai pradžioj buvo tokie maži skaičiukai.
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2014 07 22, 09:18)
Oho kiek rugsėjį startuojančių. O rugpjūtį kas nors bus?  unsure.gif Aš vakar pradėjau su ilguoju protokolu...

as busiu bigsmile.gif mano protokolas prasidejo liepos 16 d. busim drauges 4u.gif

QUOTE(Katausė @ 2014 07 23, 12:44)
Na, reziumuoju, šiek tiek aiškiau bus;

IVF planuoja

Rugpjūtis:
Nickse (snaigutės);
Hopeful;
Edena (snaigutės);
Botanique
Miss_candy

Pries tris dienas pabaigiau tabletes ir tureciau susirgt, bet jau tris dienas mmm nera g.gif Paskambinau i ligonine, tai sake, jei pries darant kraujo testa nesusirgsiu - paskambint jiems. Turiu dar 5 dienas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 07 25, 21:51)
Turiu dar 5 dienas  unsure.gif

Tai susirgsi, nepergyvenk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 07 25, 20:53)
Tai susirgsi, nepergyvenk  smile.gif

blembacki, nu ir ziopla doh.gif biggrin.gif pasiknisau duotuose lapuose ir perskaiciau, kad mmm turi ateiti 5-7 dienos po tableciu baigimo, o as buvau sventai isitikinus, kad turi is karto ateiti doh.gif viska nurasau purskalui biggrin.gif beje, simptomai pas mane, kaip nestumo - pilva maudzia, ryte biski pykina ir (.)(.) skauda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 07 25, 22:24)
blembacki, nu ir ziopla  doh.gif  biggrin.gif pasiknisau duotuose lapuose ir perskaiciau, kad mmm turi ateiti 5-7 dienos po tableciu baigimo, o as buvau sventai isitikinus, kad turi is karto ateiti  doh.gif viska nurasau purskalui  biggrin.gif beje, simptomai pas mane, kaip nestumo - pilva maudzia, ryte biski pykina ir (.)(.) skauda  rolleyes.gif

Jooo, nuo vaistu tu simptomu buna visokiu.... nebent uzkibai dar natural?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 25, 00:02)
Zinok man tas maudimas prasidejo labai lengvas dar pries isodinima diena ar pora, dabar lyg nejauciu. Man NT darytis rekia rugpjucio 3 diena, bet as va testuku extra nusipirkau ruzavu ir jau kita savaite pradesiu siusiot ant ju kasryt bigsmile.gif .
Afroditei sveikinimai didziausi  thumbup.gif

nesigadink nervų, as užvakar vieną sugadinau, aišku rodė neigiama smile.gif o kitokio rodyt ir negalėjo, nes dar per anksti smile.gif Nors aisku, aš tikiuosi tik teigiamo rezultato ir dar norėčiau dviejų spirgių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 07 25, 21:50)
Jooo, nuo vaistu tu simptomu buna visokiu.... nebent uzkibai dar natural??  bigsmile.gif

ne ne - mums sake saugotis, jei jau pradejom, o mes, aisku, klausom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 07 26, 00:20)
ne ne - mums sake saugotis, jei jau pradejom, o mes, aisku, klausom  biggrin.gif

Kokie jus paklusnus biggrin.gif na tada ruoskis, nes nuo vaistu visokiu pojuciu buna, mane per antra badyma jie labai apgavo, gavojau kad jau pasiseke, nes per pirmaji nejauciau nieko, o pasirodo spyga schmoll.gif . Todel sekanti karta niekuom netikesiu, tik kraujo tyrimu.
Kaip jusu atostogos, jau gryzot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 25, 01:02)
Afroditei sveikinimai didziausi  thumbup.gif

Sveikutes 4u.gif
Aciu labai uz sveikinimus wub.gif ir tau ir kitoms mergaitems linkiu lygiai to paties,kuo greiciau tapti nestuke.gif
Na, nestumo testo as nesidaryciau g.gif Nebent esi labai ramus zmogutis. As pries antra kart vaziuodama priduoti HCG pasidariau NT jautru ir ka;rode vaiduokliuka,kuris isdziuvus liko dar maziau matomas.Patikek,kaip susinervinau,galvoju na viskas pradejo kristi arba neteisingai auga HCG.O pasirodo kad viskas ok,auga labai graziai.Zodziu,tik bereikalingi nervai ax.gif
Kalbant apie vaistus as per tiek IVF ir plius IUI nes visada stimuliuodavo Gonaliu-irgi esu jautusi ivairiu pozymiu.O sikart kai stimuliacijos vyko nors ir didesnemis hormonu dozemis jauciausi pakankamai gerai,na pries hcg tik atejo toks vidinis tikejimas kad viskas bus ok,o pojuciu visai nejauciau kazkokiu ypatingu nestumui.Buvo ju ivariu,bet vel mastai ai karsta, ai geriu, ai kelione padare savo,ai naudoju progesterona ir t.t. O pasirodo neeee,mazyliai kuresi tada lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, mielosios mano, atsigavau nuo uzvakarykscio vizito pas gyd. ir rasau su tokiom ziniom. Pasirodo "puikioji" gyd. U matyt nemate tikslo informuoti manes, kad pas mane policistines kaiusides. Sita suzinojau tik uzvakar... nors jau kiausintakiai pasalinti ir daug kas atlikta ir gydausi kone 2 metus. Kadangi U atostogavo del snaiguciu perkelimo kreipiausi i V ir jinai man paske kad naturaliame cikle man nieko nesigaus nes policistines kiausides ir ovuliacija nevyksta biggrin.gif taigi reikes stimuliuoti. Taigi mane is sarasiuku isbraukite turbut galesiu startuoti tik rugseji nes sikart nesigavo o rugseji manau darbai nebeleis man... Va tokios zinios, sakau gal dar pas koki gyd. nueiti tai dar kazka naujo suzinosiu... ir dar sako " nu ir kas kad U tau nieko nepasake, ka tai keicia..." ... pyyyp
Papildyta:
ai, tiesa, del vaistu laikymo sake viskas ok galioja neismesk...
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 07 26, 10:16)
Kokie jus paklusnus biggrin.gif  na tada ruoskis, nes nuo vaistu visokiu pojuciu buna, mane per antra badyma jie labai apgavo, gavojau kad jau pasiseke, nes per pirmaji nejauciau nieko, o pasirodo spyga  schmoll.gif . Todel sekanti karta niekuom netikesiu, tik kraujo tyrimu.
Kaip jusu atostogos, jau gryzot?  4u.gif

dar atostogausim - vyro laimejima reikia isnaudoti, vaziuojam pirmadieni i prasmatnu viesbuty ir spa. Zodziu, pries IVF busiu visiskai atsipalaidavus biggrin.gif jau pradedi nusiteikineti naujam IVF? 4u.gif
Atsakyti