Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namukai

QUOTE(miss_candy @ 2014 07 26, 17:01)
dar atostogausim  - vyro laimejima reikia isnaudoti, vaziuojam pirmadieni i prasmatnu viesbuty ir spa. Zodziu, pries IVF busiu visiskai atsipalaidavus  biggrin.gif jau pradedi nusiteikineti naujam IVF?  4u.gif

Saunu kad atsipalaidavai, nepatrukdys tikrai mirksiukas.gif Jo, as nusiteikineju, skambinsiu pirmadieni uzsiregistruoti, tikiuosi nebus gyd. atostogose ar pan. Dar iki to laiko reik tyrimu nemazai pasikartot, nes visi jau daugiau nei puse metu senumo. Bus ka veikt zodziu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nickse @ 2014 07 26, 16:19)
Na ka, mielosios mano, atsigavau nuo uzvakarykscio vizito pas gyd. ir rasau su tokiom ziniom. Pasirodo "puikioji" gyd. U matyt nemate tikslo informuoti manes, kad pas mane policistines kaiusides.
Papildyta:
ai, tiesa, del vaistu laikymo sake viskas ok galioja neismesk...

Nickse, uzjauciu kad tik po 2 metu gydimosi suzinai tokia svarbia diagnoze. Bet as nesistebiu, su lietuvos 'gyditojais' kokiu tik bajeriu nera buve doh.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti

Nickse, uzjauciu kad tik po 2 metu gydimosi suzinai tokia svarbia diagnoze. Bet as nesistebiu, su lietuvos 'gyditojais' kokiu tik bajeriu nera buve doh.gif Laikykis 4u.gif
[/quote]

Tai sakau, su policistinem kiek paskaiciau ovuliacija tai vyksta tai nevyksta, tai gal ir mano tie kiausintakiai dar buvo puse velnio tik ovuliacija retai tevykdavo, gal galima buvo pastimuliuoti ir tiek... o sitiems daktarams kad tik greiciau kad tik kazka pasalint smile.gif ir is viso pas mane nuo mazens ir siboreja buvusi ir did. menesiniu skausmai, plaukuotumas padidejes ir svoris zodziu MILIJONAS simptomu kurie sako kad polisistuke as juo nuo senu senoves... tik va jeigu pati anksciau buciau susisgribus gal butu geriau... nors tiesa Trakuose pries 2 metu sake labai grazios kiausides biggrin.gif sakes
Atsakyti
O sakykit kelinta diena mazdaug turetu vykti implantacija embrioniuko(mano atveju blastutes).Ir ar butinai turi kraujo pasirodyti arba teplioti?
Atsakyti
[quote=Nickse,2014 07 26, 17:45]
[/quote]

Tai sakau, su policistinem kiek paskaiciau ovuliacija tai vyksta tai nevyksta, tai gal ir mano tie kiausintakiai dar buvo puse velnio tik ovuliacija retai tevykdavo, gal galima buvo pastimuliuoti ir tiek... o sitiems daktarams kad tik greiciau kad tik kazka pasalint smile.gif ir is viso pas mane nuo mazens ir siboreja buvusi ir did. menesiniu skausmai, plaukuotumas padidejes ir svoris zodziu MILIJONAS simptomu kurie sako kad polisistuke as juo nuo senu senoves... tik va jeigu pati anksciau buciau susisgribus gal butu geriau... nors tiesa Trakuose pries 2 metu sake labai grazios kiausides biggrin.gif sakes
[/quote]

doh.gif kaip gaila tikrai, kad taip neapdairiai pasalino kiausintakius, o kokiu pagrindu jei nepaslaptis? Sake kad blokuoti? Pagal viska dabar sprendziant tai tikrai beda buvo policistinese ir neovuliacijoj, o ne kiausintakiuose, tikrai kaip sakai, butu gal tik stimuliacijos pakake kad O ivyktu ir butum nestuke.gif . Pyktis ima del tokiu gyditoju bash.gif
Papildyta:
QUOTE(Liudesyspraeis @ 2014 07 26, 17:49)
O sakykit kelinta diena mazdaug turetu vykti implantacija embrioniuko(mano atveju blastutes).Ir ar butinai turi kraujo pasirodyti arba teplioti?

Blastute kaip ir pradeda implantuotis is karto, kazkur 7 dienu begy jau turetu buti implantavusi. O kraujas ar tepliojima implantacinis tai ne taip ir daznai buna, tikrai ne visom ir ne visada schmoll.gif
4u.gif
Atsakyti
Klausimas ne i tema, merginos, nuejus pirma karta del IVF pas daktare, per kiek laiko tam pasiruosiama? menuo du trys...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vredna: 26 liepos 2014 - 18:44
QUOTE(miss_candy @ 2014 07 25, 22:24)
blembacki, nu ir ziopla   doh.gif  biggrin.gif pasiknisau duotuose lapuose ir perskaiciau, kad mmm turi ateiti 5-7 dienos po tableciu baigimo, o as buvau sventai isitikinus, kad turi is karto ateiti  doh.gif viska nurasau purskalui  biggrin.gif beje, simptomai pas mane, kaip nestumo - pilva maudzia, ryte biski pykina ir (.)(.) skauda  rolleyes.gif

nezinau kokius vaistus vartojot bet as ilgoj schemoj lygiai taip pat susirgau tik po 5 dienu berods, bet irgi jau pergyvenau nes kazkaip tik 7 d. po vaistu baigimo galima pradet stimuliacija, turi zutbut susirgti, tai buvo irgi nera,u bet tikrai susirgsit 4u.gif trenks staigiai ne taip kaip visada jauciu:) man be jokiu pms buvo, kitaip smile.gif

Nickse 4u.gif labai liudna kad del informacijos stokos taip atsitiko:( pas mane lygiai tas pats, policistines. ir ciklas snaigutems bus toks, nuo 2c.d. reiks vartoti vel kalna vaistuku, ir pastimuliuos lengvai turbut, tai jums labai panasiai, kito ciklo 2-3 c.d. turbut sake pasirodyti? o darbams manau tikrai netrukdys, juk tik vaistukus reiks vartot o snaigute pasiimsit per 1 dienele, plius geriauip ir grizti i savo gyvenima normalu jas pasiemus, sako taip geriau kraujotaka naturali 4u.gif nenusiminkit, panasiu metu imsime snaigutes abi drinks_cheers.gif

keista tik kad niekas nemate niekad, matyt nera labai stipriai policistines, o taio pat kaip pas mane polinkis i jas, ar budavo naturaliai labai daug foliu? pavartokit dar koki inofolic, truputi padeda turint PCoS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 26 liepos 2014 - 19:23
QUOTE(Edena @ 2014 07 26, 18:16)
nezinau kokius vaistus vartojot bet as ilgoj schemoj lygiai taip pat susirgau tik po 5 dienu berods, bet irgi jau pergyvenau nes kazkaip tik 7 d. po vaistu baigimo galima pradet stimuliacija, turi zutbut susirgti, tai buvo irgi nera,u bet tikrai susirgsit  4u.gif  trenks staigiai ne taip kaip visada jauciu:) man be jokiu pms buvo, kitaip smile.gif

o smarkiai, ar tik truputi? 4u.gif nes as kiekviena ryta MB sakau, tikriausiai jau siandien pramus, nes pilva maudzia kaip pries mmm, bet kaip nieko, taip nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 07 26, 19:21)
o smarkiai, ar tik truputi?  4u.gif nes as kiekviena ryta MB sakau, tikriausiai jau siandien pramus, nes pilva maudzia kaip pries mmm, bet kaip nieko, taip nieko  doh.gif

nu normalios buvo, ryskios:) net netepe pries tai, iskart prasidejo, ir taip netradiciskai kad tik atsikelus, o kokia 12 dienos :)na dar turit kelias dieneles viskas bus ok. siaip turkai sake net jei nesusirgus buciau butu ziureje kazkuriuos hormonus ir jei normose butu be mm startave, na bet gerai kad prasidejo, geriau kazkaip kai viskas naturaliau. isbandykit 3V biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 26 liepos 2014 - 19:26

doh.gif kaip gaila tikrai, kad taip neapdairiai pasalino kiausintakius, o kokiu pagrindu jei nepaslaptis? Sake kad blokuoti? Pagal viska dabar sprendziant tai tikrai beda buvo policistinese ir neovuliacijoj, o ne kiausintakiuose, tikrai kaip sakai, butu gal tik stimuliacijos pakake kad O ivyktu ir butum nestuke.gif . Pyktis ima del tokiu gyditoju bash.gif

Sake kad hidrosalpinx. Bet per pirma LP pasalino tik 1 ir sake antra puse velnio, tada bandeme naturaliai su tuo vienu taku, bet po puses metu nepavykimo padareme antro tako salinima pries IVf, sake kad daugiau sansu bus pastoti jeigu ir to antro nelabai gero kiausintakio neliks... o jeigu butu pastimuliave vaistais tai gal ir naturaliai ir su tuo 1 taku pastociau
Papildyta:

Nickse 4u.gif labai liudna kad del informacijos stokos taip atsitiko:( pas mane lygiai tas pats, policistines. ir ciklas snaigutems bus toks, nuo 2c.d. reiks vartoti vel kalna vaistuku, ir pastimuliuos lengvai turbut, tai jums labai panasiai, kito ciklo 2-3 c.d. turbut sake pasirodyti? o darbams manau tikrai netrukdys, juk tik vaistukus reiks vartot o snaigute pasiimsit per 1 dienele, plius geriauip ir grizti i savo gyvenima normalu jas pasiemus, sako taip geriau kraujotaka naturali 4u.gif nenusiminkit, panasiu metu imsime snaigutes abi drinks_cheers.gif

keista tik kad niekas nemate niekad, matyt nera labai stipriai policistines, o taio pat kaip pas mane polinkis i jas, ar budavo naturaliai labai daug foliu? pavartokit dar koki inofolic, truputi padeda turint PCoS 4u.gif
[/quote]

Sake pradeti vartoti gleivine auginancius nuo kito ciklo 2d. ir pasirodyti tik 9-10-11 tiksliai negaliu pasakyt lapo to po ranka neturiu. As su mielu noru jau nuo kito ciklo daryciau, bet mano darbas nenormalus dirbu paromis ir rugpjuti 2 zmones eina atostogu tai reikes dar daugiau paru dirbti. Manau pervargs mano embrioniukas nemiegojes tiek.... Vyras neleidzia taip dirbant kelti embrioniuko ir manau gerai daro. O foliu jo naturaliai labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 26, 18:25)
nu normalios buvo, ryskios:) net netepe pries tai, iskart prasidejo, ir taip netradiciskai kad tik atsikelus, o kokia 12 dienos :)na dar turit kelias dieneles viskas bus ok. siaip turkai sake net jei nesusirgus buciau butu ziureje kazkuriuos hormonus ir jei normose butu be mm startave, na bet gerai kad prasidejo, geriau kazkaip kai viskas naturaliau. isbandykit 3V  biggrin.gif

man memes prasidedavo bet kuriuo paros laiku doh.gif tik nuspeti galedavau, nes pradedavau jausti ta maudima, o dabar ji jauciu kasdien doh.gif o kas tas 3V? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 07 26, 22:12)
o kas tas 3V?  g.gif

Vynas+ karsta vonia+ vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2014 07 26, 19:43)
Klausimas ne i tema, merginos, nuejus pirma karta del IVF pas daktare, per kiek laiko tam pasiruosiama? menuo du trys...?

jei tyrimai visi yra ir jie geri, bei jeigu jus turit pinigeliu tai ir prades arba ilgaja schema jums taikyti.t.y. nuo ciklo 21 dienos arba trumpa kazkur nuo 2-3 c.d.Sekmes 4u.gif
Nickse,jo jau musu gydytojai tikrai "superiniai" doh.gif Baisu,kai nesugeba nustatyti polinkiu i policistines arba vienai mergaitei nesugebejo pertvarkos gimdoj nustatyti doh.gif Del hidrosalpingo tai as ne karta girdejau kad rekomenduoja salinti tada kiausintakius nes jis isskiria skysti kuris zudo embrioniukus.Taip kad viskas turetu but ok thumbup.gif
Kas del implantacijos,tai sakoma kad blastocistos implantuojasi po isodinimo nuo 1-6 dienu. As asmeniskai po blastuciu idejimo tikrai nemaciau jokio implantacinio pakraujavimo ir aciu Dievui kad dar jokio kraujavimo nera-is proto iseiciau tikriausiai.
Taip,kad ramiai dabar laukiame tavo HCG atsakymo ir jo tik pacio graziausio thumbup.gif
Atsakyti