kaip gaila tikrai, kad taip neapdairiai pasalino kiausintakius, o kokiu pagrindu jei nepaslaptis? Sake kad blokuoti? Pagal viska dabar sprendziant tai tikrai beda buvo policistinese ir neovuliacijoj, o ne kiausintakiuose, tikrai kaip sakai, butu gal tik stimuliacijos pakake kad O ivyktu ir butum

. Pyktis ima del tokiu gyditoju
Sake kad hidrosalpinx. Bet per pirma LP pasalino tik 1 ir sake antra puse velnio, tada bandeme naturaliai su tuo vienu taku, bet po puses metu nepavykimo padareme antro tako salinima pries IVf, sake kad daugiau sansu bus pastoti jeigu ir to antro nelabai gero kiausintakio neliks... o jeigu butu pastimuliave vaistais tai gal ir naturaliai ir su tuo 1 taku pastociau
Papildyta:
Nickse 
labai liudna kad del informacijos stokos taip atsitiko:( pas mane lygiai tas pats, policistines. ir ciklas snaigutems bus toks, nuo 2c.d. reiks vartoti vel kalna vaistuku, ir pastimuliuos lengvai turbut, tai jums labai panasiai, kito ciklo 2-3 c.d. turbut sake pasirodyti? o darbams manau tikrai netrukdys, juk tik vaistukus reiks vartot o snaigute pasiimsit per 1 dienele, plius geriauip ir grizti i savo gyvenima normalu jas pasiemus, sako taip geriau kraujotaka naturali

nenusiminkit, panasiu metu imsime snaigutes abi
keista tik kad niekas nemate niekad, matyt nera labai stipriai policistines, o taio pat kaip pas mane polinkis i jas, ar budavo naturaliai labai daug foliu? pavartokit dar koki inofolic, truputi padeda turint PCoS
[/quote]
Sake pradeti vartoti gleivine auginancius nuo kito ciklo 2d. ir pasirodyti tik 9-10-11 tiksliai negaliu pasakyt lapo to po ranka neturiu. As su mielu noru jau nuo kito ciklo daryciau, bet mano darbas nenormalus dirbu paromis ir rugpjuti 2 zmones eina atostogu tai reikes dar daugiau paru dirbti. Manau pervargs mano embrioniukas nemiegojes tiek.... Vyras neleidzia taip dirbant kelti embrioniuko ir manau gerai daro. O foliu jo naturaliai labai daug.