Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 13, 22:45)
Paziurekite kitokiu piesiniu galerijose, pamatysite ne tik gamta, bet ir kitokia puse, avangardine tarkim  4u.gif Ne visi toki mena supranta, kitiems toks menas labiausiai prie sirdies  4u.gif
....
As gyvenime visada randu kazka gero, net blogoje situacijoje, bet kas liecia sapnu zaidime, negaliu rasti nieko gero 4u.gif Todel niekada nebusiu zaideja, va cia drasiai galiu sakyti NIEKADA

Aš ten matau išmestą pasąmonės brudą. Iš tikrųjų, šviesių, pakylėjančių paveikslų tematau visai nedaug. Tas pats ir su muzika.

Nu kodėl? Yra toks dalykas, kaip sąmoningas sapnavimas. Sako, kad tie kas sugeba sapnuoti sąmoningai lengviau susitvarko su savo realybe.
Atsakyti
Taip ir su muzika 4u.gif Apie ka dainuojama ? Kuria linkme viskas rutuliojasi, ta pacia linkme ir sapnai. Taip ir keiciasi viskas, praeities simboliai praeiciai....Praeities mokslininkai tyrineje sapnus, dabar jau nebetinka dabartiniu sapnu nagrinejimui, nes viskas keiciasi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 12 13, 18:23)
Sveiki. sapnavau, kad ėjau gatvę ir išgirdau, kad kažkas šneka vaikiškų balsiuku. Pasižiūriu, ogi sužalotas varnas. Ne varna, bet varnius. Pagailėjau, paklausiau ar neįkas. Pažadėjo nekąsti. Tada aš jį paėmiau. Buvo labai sušalęs, tiesiog ledinis ir įdėjau į užantį. Paklausiau ar nespaudžiu jo. Sakė, kad ne. ... Ir prabudau  g.gif

labai sudetinga simbolika, nelabai isnagrineta g.gif
Gyvūnų ar paukščių balsus girdėti - reiškia apkalbas ir šmeižtą g.gif
suzeista varna = neivertintos pastangos g.gif
Sužeistas paukštis - liūdesys, beviltiškumas;
taip pat yra tik reiksme, kad mama girdi vaiko balsa, tai cia netinka

o jei neziureti i sombolika, tai irgi izvelgiu tik kazkieno pagalbos sauksma, kurio galbut nemegstate net, bet padedate jam ir susitaikote matyt ar bent toleruojate g.gif g.gif
Atsakyti
Riviera, mano avatare yra Marguerita Duras. Ir tai yra simbolis mano va cia, forume. Jeigu zinai ,kas tai per asmenybe, tai galima suprasti kodel as ja pasirinkau. Ne del grozio, ne tik. O jei nezinai, is baimes suzinoti, ar tai bendro issilavinimo stokos, tai dabar jin ateis pas Tave i sapna ir isgasdins kaip turi but cool.gif Garantija duodu biggrin.gif Ne nespesi apsaugu ir bloku uzsidet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 13, 21:45)
Amariliai, jei galvojate kad dailininkai sapnuoja tik simbolius  g.gif Nesapnuoja ka isgyvena gyvenime? Arba , kad su jais negali kazkas pabendrauti negraziai sapnuose? Paziurekite kitokiu piesiniu galerijose, pamatysite ne tik gamta, bet ir kitokia puse, avangardine tarkim  4u.gif Ne visi toki mena supranta, kitiems toks menas labiausiai prie sirdies  4u.gif
Taip, i mano sapnus kisosi piktybiskai, pries keleta metu, gasdinti bande,todel zinau ir daug blogo  4u.gif Zinau, kad ir kitiems taip  yra buve, ne man vienai  4u.gif
Skaitymas tobulina, bet ziurint ka skaitome: kriminalines naujienas, politikos naujienas, sporto naujienas ?Knygas- psichologines, romantines, istorines, fantastines? Ko siais laikais daugiau naujienose : gero ar blogo? kokiu knygu dabar daugiau skaitomu; romantiniu ar fantastiniu...ir t.t.
Dabartinis jaunimas kokius zaidimus zaidzia: kuria , piesia ar kariauja , zudo?( netgi mergaites)  4u.gif
Nera beviltiska, tik tikrai liudnoka butu jei matytume tik blogejancia  puse, kazkas tuo metu gereja? gal padetum kazka gero sugalvoti?  biggrin.gif As gyvenime visada randu kazka gero, net blogoje situacijoje, bet kas liecia sapnu zaidime, negaliu rasti nieko gero  4u.gif Todel niekada nebusiu zaideja, va cia drasiai galiu sakyti NIEKADA  4u.gif

apkaltinai mane, kad as noriu buti unikali ir atseit vienintele, bet kad panasiau, kad tai tu. labai jau cia unikalius ir vienetinius dalykus destai, kaip is kino filmu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 13, 23:31)
apkaltinai mane, kad as noriu buti unikali ir atseit vienintele, bet kad panasiau, kad tai tu. labai jau cia unikalius ir vienetinius dalykus destai, kaip is kino filmu mirksiukas.gif

ka Tu, jin gi bijo filmu biggrin.gif Tuoj susapnuos mano avatara, jau pasiunciau biggrin.gif Uzrauks viska, arba is to strioko tuoj i uzdara skyriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 13 gruodžio 2014 - 23:33
Sveikos, mielosios.

Vienas mano geras draugas sapnuoja pastarąją savaitę sapnus, nuo kurių pabunda. Gal jūs žinosit, ką galėtų reikšti.

Cituoju jo žinutę:

"du kartus per savaitę sapnavau savo laidotuves.
abu sapnai tokie patys, mačiau artimus žmones, padėtą nuotrauką, bet įžiūrėjau tik vardą, nei datos nei pačios nuotraukos, lyg per miglą ..
abi naktis atsikėliau visas šlapias.
dabar išvis, sapnavau lyg nuo kažko bėgau, bet sušukau kažką ir atsibudau ...
tiesiog toks jausmas lyg kažkas pakviečia.
įeinu pro duris, bet nematau kuo būdamas.
lyg ir savimi, pamačiau atviras duris ir tyliai sklindančią lėtą dainą, nepasakysiu pavadinimo. ramiai priėjau ir matau nuotrauką su juodu brūkšniu, miglotą tokią, tik užrašas nedidelėm raidėm (ten parašytas jo vardas buvo)
įėjęs į kambary suvokiu, kad tai būtent mano laidotuvės, nes paties savęs niekur nematau, matau tik brolius ir seserį, praktiškai nepaaugusius, tėvus nepasenusius, giminės daugumą, bet visi tokie pat, kokius dabar prisimenu.
visi nuleidę galvas, groja būtent viena specifinė daina kažkokia.
ir toks jausmas lyg norėčiau pažiūrėt kas guli ir nubundu.
ai dar kas keista iš sapno, abu kartus įėjo nematytas vyriškis, žilas, pažiūrėjo į lubas ir dingo."
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 13, 23:30)
Riviera, mano avatare yra Marguerita Duras. Ir tai yra simbolis mano va cia, forume. Jeigu zinai ,kas tai per asmenybe, tai galima suprasti kodel as ja pasirinkau. Ne del grozio, ne tik. O jei nezinai, is baimes suzinoti, ar tai bendro issilavinimo stokos, tai dabar jin ateis pas Tave i sapna ir isgasdins kaip turi but  cool.gif Garantija duodu biggrin.gif Ne nespesi apsaugu ir bloku uzsidet biggrin.gif

Neteko tokios girdeti 4u.gif Uzjauciu tavo mylima kate 4u.gif Beje cia visai ne is mano puses, izeidei numireli 4u.gif ( tikrai ne mane) bigsmile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 12 13, 23:31)

g.gif Is kokiu? Sudominai, reikes paziureti drinks_cheers.gif

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 13, 23:32)
ka Tu, jin gi bijo filmu biggrin.gif Tuoj susapnuos mano avatara, jau pasiunciau biggrin.gif Uzrauks viska, arba is to strioko tuoj i uzdara skyriu biggrin.gif

nelabai juokinga ax.gif
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 14, 01:26)
Sveikos, mielosios.

Vienas mano geras draugas sapnuoja pastarąją savaitę sapnus, nuo kurių pabunda. Gal jūs žinosit, ką galėtų reikšti.

Cituoju jo žinutę:

"du kartus per savaitę sapnavau savo laidotuves.
abu sapnai tokie patys, mačiau artimus žmones, padėtą nuotrauką, bet įžiūrėjau tik vardą, nei datos nei pačios nuotraukos, lyg per miglą ..
abi naktis atsikėliau visas šlapias.
dabar išvis, sapnavau lyg nuo kažko bėgau, bet sušukau kažką ir atsibudau ...
tiesiog toks jausmas lyg kažkas pakviečia.
įeinu pro duris, bet nematau kuo būdamas.
lyg ir savimi, pamačiau atviras duris ir tyliai sklindančią lėtą dainą, nepasakysiu pavadinimo. ramiai priėjau ir matau nuotrauką su juodu brūkšniu, miglotą tokią, tik užrašas nedidelėm raidėm (ten parašytas jo vardas buvo)
įėjęs į kambary suvokiu, kad tai būtent mano laidotuvės, nes paties savęs niekur nematau, matau tik brolius ir seserį, praktiškai nepaaugusius, tėvus nepasenusius, giminės daugumą, bet visi tokie pat, kokius dabar prisimenu.
visi nuleidę galvas, groja būtent viena specifinė daina kažkokia.
ir toks jausmas lyg norėčiau pažiūrėt kas guli ir nubundu.
ai dar kas keista iš sapno, abu kartus įėjo nematytas vyriškis, žilas, pažiūrėjo į lubas ir dingo."

Va cia va -kontaktas, pasakyk, kad yra durniu , kurie niekada nesupras, net ir draugisku perspejimu, tuoj visi nenormalus sapnai baigsis. Jo samone jam rodo, kad tai jo laidotuves, nes jis jautrus zmogelis, tegul kokiu vaistu nuo persalimo isgeria prie to pacio, ten yra sis tas ir del ramaus miego 4u.gif Nejuokauju, taip jam bus tik geriau ax.gif Lai nepriima nieko asmeniskai, nes tai tikrai ne jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 14, 01:59)
Va cia va -kontaktas, pasakyk, kad yra durniu , kurie niekada nesupras, net ir draugisku perspejimu, tuoj visi nenormalus sapnai baigsis. Jo samone jam rodo, kad tai jo laidotuves, nes jis jautrus zmogelis, tegul kokiu vaistu nuo persalimo isgeria prie to pacio, ten yra sis tas ir del ramaus miego  4u.gif Nejuokauju, taip jam bus tik geriau  ax.gif  Lai nepriima nieko asmeniskai, nes tai tikrai ne jam  4u.gif

Na, jis nėra iš jautrių žmonių, o ir tokio tipo sapnų nesapnuoja. Sakė išvis gyvenime tik triskart sapnavo savo laidotuves. Pabunda visas išsigandęs ir negali pajudėti, muša šaltas prakaitas. Sakė jausmas, jog pabudus šalia jo kažkas stovi ir lyg jausmas, kad jam žiūri tiesiai į akis, bet nemato jis nieko. Ir nerimą jam kelia tas pražilęs vyras, kurio jis neatpažįsta, bet jo sapne jis apsilankė. Taip pat minėjo, kad jaučiasi lyg kviečiamas, bet negali atsakyti. Galvoju, gal jam tiesiog miego paralyžius (sleep paralyses). Minėjo jis man ir tai, kad toks jausmas, jog jam spaudžia kūną kažkas ir jis negali atsikelti, ir panikuoja. Bet taip jam nutiko būtent tik su savo laidotuvių sapnu.
Atsakyti
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 14, 02:52)
Na, jis nėra iš jautrių žmonių, o ir tokio tipo sapnų nesapnuoja. Sakė išvis gyvenime tik triskart sapnavo savo laidotuves. Pabunda visas išsigandęs ir negali pajudėti, muša šaltas prakaitas. Sakė jausmas, jog pabudus šalia jo kažkas stovi ir lyg jausmas, kad jam žiūri tiesiai į akis, bet nemato jis nieko. Ir nerimą jam kelia tas pražilęs vyras, kurio jis neatpažįsta, bet jo sapne jis apsilankė. Taip pat minėjo, kad jaučiasi lyg kviečiamas, bet negali atsakyti. Galvoju, gal jam tiesiog miego paralyžius (sleep paralyses). Minėjo jis man ir tai, kad toks jausmas, jog jam spaudžia kūną kažkas ir jis negali atsikelti, ir panikuoja. Bet taip jam nutiko būtent tik su savo laidotuvių sapnu.

jis tai sapnuoja, kai yra pasilpes, pazeidziamas. Ne mazas vaikas, sustipres, ypac jei.......tai viskas bus gerai. Lai miega ant sono ir niekas nespaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 14, 03:06)
jis tai sapnuoja, kai yra pasilpes, pazeidziamas. Ne mazas vaikas, sustipres, ypac jei.......tai viskas bus gerai. Lai miega ant sono ir niekas nespaus.  4u.gif

Ačiū. Palauksiu daugiau nuomonių, gal kas atsilieps smile.gif
Jūsų žodžius jam perduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 10, 23:53)
Turite galingą pasąmonę, o bandote nurašyti ją kažkam tai neaiškiam.Jums reikia giliau, ieškokite, prašau.
Nesidomėjote simboliais ir sapnininkais, o juos neigiate. Tai gal pagaliau nueikite ir paskaitykite kas ten darosi. Žinokite, dabar prie jų jau net komentuoti galima ir nustebsite kaip eilės žmonių iš tiesų sapnuoja vienodą simboliką: gyvates, dantis, pokalbius su mirusiais, vaikus, gimdymus ir t.t. ir t.t. Ir nieko tokio žinokite, neprotėja, nieko nebijo, tiesiog paieško reikšmių, po to parašo, kad išsipildė. Nes toks gyvenimas, sapnuosime mes ar ne, matysime mes ateitį ar ne, vistiek visi mirtingi esame, vistiek visiems ar artimiems nutinka blogų dalykų. Toks gyvenimas, būtent gyvenimas, o ne sapnai. Sapnai tik papildomas dalykas į kurį galima atkreipti dėmesį, o galima ir nekreipti. Pasirinktinai viskas. O jei kas ima to bijoti, nu tai ką dabar? Kiti gi ir pelių, arlių, vorų bijo.  Aš esu buvusi labai daugelyje pavojingų situacijų, bet išnešiau sveiką kailį, nes žinojau, kad tą dieną man nieko nebus, saugu. Kol man tai pasiteisina, aš džiaugiuosi bei linkiu visiems įsiklausyti į save, gal ko daugiau pamatys, bus lengviau gyvenime smile.gif

4u.gif
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 12, 09:46)
Siųskit man aciuks.gif Šiąnakt. Rytoj jums asmeniškai pasakysiu ką sapnavau.
Tik nepradėkit atsikalbinėti, kad dar šiąnakt negalite, per anksti, kad jus glumina mano avataras, manęs nesuprantate ir pan.

Prisiprasete, bet as nezaideja, as jums nieko nesiunciu 4u.gif

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 12, 13:40)
Monteverte, ka sapnavai vis del to? Atsisiunte kas nors ar ne?

ale tai mergos, abi man patinkat, ot kai noresiu atsipalaiduot, tai paskaitysiu Jusu metais trunkancias pestynes

As sapnuoju savo mirusius tevus, anksciau pastoviai budavo, bet tai buvo kito proceso mano gyvenime pasekme. Tiesiog turejau su jais issiaiskinti santykius post faktum, bet butinai reikejo.

Ar tikrai to reikejo? jus jau turite patirties .

QUOTE(Monteverte @ 2014 12 12, 17:58)
Tai labai gerai, per darbo pertraukėlę siųsk man thumbup.gif

Tai va, išsisukinėja, nesiunčia

Labai provokuojanciai prasote. As tikrai nezaidziau ir nezaisiu, bet yra labai daug norinciu paprasciausiai norinciu zaisti, su tais kurie taip praso.

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 13, 23:30)
Riviera, mano avatare yra Marguerita Duras. Ir tai yra simbolis mano va cia, forume. Jeigu zinai ,kas tai per asmenybe, tai galima suprasti kodel as ja pasirinkau. Ne del grozio, ne tik. O jei nezinai, is baimes suzinoti, ar tai bendro issilavinimo stokos, tai dabar jin ateis pas Tave i sapna ir isgasdins kaip turi but  Garantija duodu biggrin.gif Ne nespesi apsaugu ir bloku uzsidet

As labai gerai apsaugota, as galiu labai daug ka ir pati apsaugoti, jusu tikrai nesaugosiu. Bet stebesiu 4u.gif

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 13, 23:32)
ka Tu, jin gi bijo filmu biggrin.gif Tuoj susapnuos mano avatara, jau pasiunciau Uzrauks viska, arba is to strioko tuoj i uzdara skyriu

tris kart pries pacias 4u.gif tai maziausiai trys metai g.gif Turetumete atlaikyti mirksiukas.gif

Cia tik sapnu tema, pasijuokeme ir sugrizkime i realybe doh.gif
Atsakyti