Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

davai, Amariliai, atsiųsk man šiąnakt sapną, nesakyk iš anksto kokį, rytoj pasitikrinsim, ar sutapo biggrin.gif nuotraukos, pavardės bei bankininkystės duomenų neduosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 14, 12:57)
Jei bučiuotų jus, tai būtų stipri reikšmė, manau.

Nesąmonė.
Ne mano reikalas, kas ką internete rašo, aš pati irgi papilstau iš tuščio į kiaurą, bet šįsyk nesusilaikau nepaprieštaravusi. Aš sapnavau, kad mane pabučiavo, net jutau šaltį. Garsus žmogus, man buvo šokas, plaukai pasišiaušė tikrąja to žodžio prasme, kai išgirdau, kad mirė, nepatikėjau iš karto, durnium išvadinau tą, kas pasakė. Ir op, naktį sapnas, kad mane pabučiavo. Ir nieko. Praėjo nemažai laiko, kad galiu pasakyti- nieko neįvyko. Jokių kataklizmų.

Šiaip tai aš neskaitau to, kas man neįdomu, praleidžiu ištisus postus, bet šįsyk užkliuvo už akių ir kažkodėl negaliu nutylėti. Toks aiškinimas yra kito žmogaus programavimas. Minimum baimei.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 12 15, 00:15)
davai, Amariliai, atsiųsk man šiąnakt sapną, nesakyk iš anksto kokį, rytoj pasitikrinsim, ar sutapo biggrin.gif nuotraukos, pavardės bei bankininkystės duomenų neduosiu biggrin.gif

Davai. As netgi jau sugalvojusi turiu koki. bet jeigu ta sapna reik perduot tik miegant, tai miegot as eisiu po valandos kokios, Tu irgi eik, gausi gera sapna. Ir jei pavyks, paskui Tu man atsiusi. biggrin.gif

as cia kazka praleidau su tais buciniais. Cia kaip suprantu numireliai buciuojasi. Bet pas mane buna ne su numireliais buciniu sapne, kai seksualno ozabochena, ciklo vidury, a berno ner kaip tycia tuo metu biggrin.gif Aiskinau sau toki sapna kaipo hormonu veikla. ech... nieko dvasingo, net simboliu jokiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 14, 23:10)
Riviera, kaip nors pasitaisyk gramatines klaidas, viena tu kalbu turetu but lietuviu, nors gal ir klystu. as kai nedirbu, tai man labai fain rasyt zargonu ir be lietuvisku raidziu, jauciuosi ne darbe. Dabar esmes nesupratai su visais aukstaisiais, as norejau pasakyti, jog dirbu su simboliais. Nuo seniai. Yra simbolika, yra archetipai, yra tie dalykai, butent jie ir ateina i tuos sapnus, nes miegi ir pasamone isijungia, tuo metu dirba ji. Kas moka kontroliuoti sapnus, tas ner atsijunges pilnai, o sitai jau yra zaidimas su psichika. Idomus zaidimas. Tiesa, is kur gavai pinigu 5 aukstiesiems? as irgi labai noriu. Net ne penkiu, noriu i savo specialybe grizt, a jau kainuoja dabar ir kaip man, tai labai daug. tiesa, o kam Tau pazymu visu reikejo? Teisems? ginklui? Kai vel eisi pakartotinai, tai pasakyk apie tai, kad yra piktybiniu kenkeju, specialiai ilendanciu i sapnus, tai neduos nei ginklo, nei teisiu. Nors... 5 aukstieji - didziules babkes. Visas pazymas nusipirkti ne problema. Klausyk, jeigu nori zmonem padeti, nepaisant to, kad jie nenori, jog jiem padetum, davai man padek, bet ne su sapnais, man keliu tukstanteliu tereik biggrin.gif

Kalbu 5 kalbomis, aukstieji ne penki, teisiu tik lektuvui neturiu, ginklu turiu 4u.gif Cia ginklams nuo 12likos metu leidimai 4u.gif Geriems darbuotojams kartais darbdaviai mokslus apmoka, nes paskui galima mokesciams nurasyti.
As nelabai pinigais padedu, ypac tiems kurie labai megsti purvais drabstytis. Turiu grazia svajone, gal kada issipildys, padesiu zmonems ir taip, bet tik to nusipelniusiems 4u.gif
Del gramatikos ir raidziu as visai nesuku galvos, ne mokslini darba rasau 4u.gif
Atsakyti
Tai jeigu del sapnu simbolikos as perejau i Montevertes puse, tai dar nereiskia, jog drabstausi purvais. Tiesiog kitas poziuris. Paminejau ko mokiausi (ir labai panasu i tai, ka dabar darau) todel, kad tame yra simbolika ir taip toliau. Sapnai salia stovi. Nu susimaisiau tarp tu mokslu ir kalbu, ne tame cia isvis esme. Man joks darbdavys neapmokes teatrologijos iki galo magistro pabaigimo ir likimo universitete rasymui moksliniu darbu ta tema, kaip ir norejau. Deja. Pasideliojo viskas kitaip. Bet per ta laika atradau daug kitu dalyku, ir kaip tycia vis tiek viskas su simbolika ir ji daznu atveju ta pati. Nebekalbu apie zmonijos visos ta kolektyvine pasamone ir archetipus (ar suprantat sita zodi?). Yra dar mentaliteto skirtumai, kulturiniai ir t.t. Idomu tikrai. Labai idomu. Niekada nepamirsiu pirmos paskaitos pirmam kurse. Mes gavom iskart archetipu rinkini ir paskui turejom ziureti irasa spektaklio, japonu tradicinio, aisku be jokiu ten titru, be nieko. Kulturinis skirtumas didziulis, visai kitas mentalitetas, ne zodzio niekas nesupranta. Bet stop kas kuri laika paspausta ir "cia archetipas sitas", vel pauze po kurio laiko "cia archetipas sitas". Pasibaigus irasui, neliko ne vieno, kuris butu nesuprates apie ka spektaklis ir kas ten buvo norima pasakyti. Visiem po 18, tik ka is mokyklos suolo. Tai ir yra simbolika bei gi gebejimas ja nuskaityt. Simbolika eina is pasamones, is seniai seniai. Cia ne paskutinis mados klyksmas dvasejanciu kokiu ten neadekvaciu zaliavalgiu ir kitokiu ligoniu. Todel Jus suprasti yra sunku, o Monteverte - lengva. Nes ji kalba ta kalba, kuria kalba didzioji dalis pasaulio. Zinoma, jei ten buhalterija buciau pabaigus, gal ir nebuciau isvis cia atsiradus, irgi ginkla susiorganizuociau kad nusisaut del darbo pobudzio... bet va kokia laime, simbolika gelbeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 15, 01:28)
Tai jeigu del sapnu simbolikos as perejau i Montevertes puse, tai dar nereiskia, jog drabstausi purvais. Tiesiog kitas poziuris. Paminejau ko mokiausi (ir labai panasu i tai, ka dabar darau) todel, kad tame yra simbolika ir taip toliau. Sapnai salia stovi. Nu susimaisiau tarp tu mokslu ir kalbu, ne tame cia isvis esme. Man joks darbdavys neapmokes teatrologijos iki galo magistro pabaigimo ir likimo universitete rasymui moksliniu darbu ta tema, kaip ir norejau. Deja. Pasideliojo viskas kitaip. Bet per ta laika atradau daug kitu dalyku, ir kaip tycia vis tiek viskas su simbolika ir ji daznu atveju ta pati. Nebekalbu apie zmonijos visos ta kolektyvine pasamone ir archetipus (ar suprantat sita zodi?). Yra dar mentaliteto skirtumai, kulturiniai ir t.t. Idomu tikrai. Labai idomu. Niekada nepamirsiu pirmos paskaitos pirmam kurse. Mes gavom iskart archetipu rinkini ir paskui turejom ziureti irasa spektaklio, japonu tradicinio, aisku be jokiu ten titru, be nieko. Kulturinis skirtumas didziulis, visai kitas mentalitetas, ne zodzio niekas nesupranta. Bet stop kas kuri laika paspausta ir "cia archetipas sitas", vel pauze po kurio laiko "cia archetipas sitas". Pasibaigus irasui, neliko ne vieno, kuris butu nesuprates apie ka spektaklis ir kas ten buvo norima pasakyti. Visiem po 18, tik ka is mokyklos suolo. Tai ir yra simbolika bei gi gebejimas ja nuskaityt. Simbolika eina is pasamones, is seniai seniai. Cia ne paskutinis mados klyksmas dvasejanciu kokiu ten neadekvaciu zaliavalgiu ir kitokiu ligoniu. Todel Jus suprasti yra sunku, o Monteverte - lengva. Nes ji kalba ta kalba, kuria kalba didzioji dalis pasaulio.  Zinoma, jei ten buhalterija buciau pabaigus, gal ir nebuciau isvis cia atsiradus, irgi ginkla susiorganizuociau kad nusisaut del darbo pobudzio... bet va kokia laime, simbolika gelbeja biggrin.gif

Nesvarbu kieno puseje esi, pastebejau, kad moki pajuokauti, seniai pastebejau, bet ir kita puse pastebejau. Del ateities, kuria bepakryptu, neuzgauliok zmoniu, net jei ir labai noretusi ( gal kazkas ir isties solidzia ranka) As zinau apie ka kalbu, ten jokia simbolika nepades mirksiukas.gif As irgi nemegau skaiciau anksciau, bet tie skaiciai padeda gerai paatostogauti, pamatyti pasauli. Del savizudybiu, niekada tokios minties neturejau, myliu gyvenima, netgi jei ir nemazai blogo gyvenime patyriau, Kas buvo tas buvo....
O sapnu temoje padesiu zmonems ir kita ju puse suprasti, kad maziau savizudybiu butu 4u.gif Nes simboliai dar ne vieno nuo savizudybes neisgelbejo ax.gif
Atsakyti
ai blin, taigi suicidas ta rimtoji tema, nuo kurios viskas prasidejo. ne, gali but rami, as tikrai nedirbsiu to ko nenoriu, todel to nebebus, viskas, sitas etapas yra pasibaiges, per psichoterapija, t.y. per gryna gryna simbolika. Gyvenimo buda pakeist reikejo ir dabar jei pasakau ta zodi, tai tik pagrabinio jumoro formoj arba afekte, na, tas reciau. supranti, yra toks dalykas: jeigu kazkas praso padeti, ir jeigu gali, tada reik padeti. Bet jeigu padedi tam, kuris nepraso, tai yra blogai. Sita zino visi bent lasa apsiskaite, tai is Rytu mokymu ateje, bet is ties universali taisykle. Negalima lyst i akis ir lipt i sirdi, kai nepraso. As niekaip nesusieju Taves, Riviera, kitose temose, kur Tu visiskai blaivaus proto ir sitoje, kur nusikalbi iki negalejimo. Nesuprantu. Cia kliedesiai, kitur visur sveika nuovoka. Schizotipinis gal variantas, tada ne liga, asmenybiniai dalykai tik. Gerai skaiciuot moki? ta prasme, matematika ten, fizika sekesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 15 gruodžio 2014 - 01:55
Labas rytas,
Sapnavau (retai as ka sapnuoju ), sapnavau, kad tete mano mire, labai prie karsto mama pergyveno, verke.. bet tetes veida karste buvo toks grazus, kaip miegancio -gyvo...

Ka tas galetu reiksti?
(pries koki menesi is viso sapnavau visokias ismatas mano pacios biggrin.gif tokios gausios ,,riebios, bei kad visi aplinkui mire, ko bepklausi tas mire buvo ) ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2014 12 15, 07:10)
Labas rytas,
Sapnavau (retai as ka sapnuoju ), sapnavau, kad tete mano mire, labai prie karsto mama pergyveno, verke.. bet tetes veida karste buvo toks grazus, kaip miegancio -gyvo...

Ka tas galetu reiksti?
(pries koki menesi is viso sapnavau visokias ismatas mano pacios  biggrin.gif tokios gausios ,,riebios, bei kad visi aplinkui mire, ko bepklausi tas mire buvo ) ... 4u.gif

Laidotuves, mirtis gyvo ar mirusio zmogaus nieko nereiskia, tik oro permaina 4u.gif
Ismatos-pinigai, bet zmonems tai skirtingai, vieniems pinigu gavimas, kitiems(pvz, man) pinigu praradimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 12 15, 00:15)
Nesąmonė.
Ne mano reikalas, kas ką internete rašo, aš pati irgi papilstau iš tuščio į kiaurą, bet šįsyk nesusilaikau nepaprieštaravusi.

Toks aiškinimas yra kito žmogaus programavimas. Minimum baimei.

Ne mano irgi reikalas. Aš pati nekuriu. Sapno reikšmė - rimtos problemos. Bet tai neeiškia gi, kad mirsi ar pan. Tų problemų gal ir taip buvo, tai ir nejautei ar pan.

Pala, o kas sakė, kad gyvenimas tai rožinis ir pūkuotas, o visi sapnai reiškia, kad tuoj ims lyti pinigais? biggrin.gif Jei kas bijo, lai neklausia. Paprasta.

Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 15, 00:59)
ginklu turiu  4u.gif

Nuo sapnų gintis? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rdk @ 2014 12 15, 06:10)
Labas rytas,

Ka tas galetu reiksti?
(pries koki menesi is viso sapnavau visokias ismatas mano pacios  biggrin.gif tokios gausios ,,riebios, bei kad visi aplinkui mire, ko bepklausi tas mire buvo ) ... 4u.gif

Prieš porą lapų buvo kalbėta apie sapnuotą mirusią močiutę. Tai rasite.

Kito sapno nesupratau, prie ko ten visi mirė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 12 15, 07:21)
Laidotuves, mirtis gyvo ar mirusio zmogaus nieko nereiskia, tik oro permaina 4u.gif
Ismatos-pinigai, bet zmonems tai skirtingai, vieniems pinigu gavimas, kitiems(pvz, man) pinigu praradimas doh.gif

Ne tik oro permaina, deja.
Norėtumėt. Toli gražu nebūtinai pinigai, va čia paskaitykite, neblogai rašo:
http://www.sapnai.in...slas-sudai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 15 gruodžio 2014 - 09:47
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 15, 10:22)

Norėtumėt. Toli gražu nebūtinai pinigai, va čia paskaitykite, neblogai rašo:
http://www.sapnai.in...slas-sudai.html

As taip giliai neanalizuoju, gal todel psichiskai stabiliai gyvenu irnesakyk.gif
Visur apie pinigus raso:
http://www.sapnai.ne...ismatos_zmogaus
http://www.geras-sap...ti/ismatos.html
http://fishki.lt/113...ti-ismatas.html
Tik kaip sakau, skirtingai tie pinigai pasirodo: gavimu ar islaidomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 15, 01:43)
Davai. As netgi jau sugalvojusi turiu koki. bet jeigu ta sapna reik perduot tik miegant, tai miegot as eisiu po valandos kokios, Tu irgi eik, gausi gera sapna. Ir jei pavyks, paskui Tu man atsiusi.  biggrin.gif

Aiskinau sau toki sapna kaipo hormonu veikla. ech... nieko dvasingo, net simboliu jokiu  verysad.gif

Nieko nesapnavau, nežinau, ar siuntei biggrin.gif nors aš neprisimenu ryte praktiškai niekada savo sapnų, jei naktį prižadina iš sapno, tada žinau, kad sapnavau, bet ryte vėl neprisimenu ką. Jei ir siuntei, o aš nesapnavau, tai ne dėl to, kad siųstuvas prastas, bet kad imtuvas netikęs biggrin.gif Aš tau irgi siunčiau ežių šeimyną prieš užmigdama, nebuvo atėję? rolleyes.gif nors tuo metu gal dar nemiegojai. Šiaip tai prieš užmiegant pasirodė vienas vaizdinys, keista, ne iš mano repertuaro. Gal, sakau, taviškis? blink.gif

Užtat miela wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 15, 10:22)

Pala, o kas sakė, kad gyvenimas tai rožinis ir pūkuotas, o visi sapnai reiškia, kad tuoj ims lyti pinigais? biggrin.gif Jei kas bijo, lai neklausia. Paprasta.

O kas sakė, kad sakė? biggrin.gif

Tai kad tie ir klausia, kas bijo. Vienos klausia, nes bijo, kad nutiks kažkas blogo, kitos klausia, nes turbūt bijo, kad pražiopsos kažką gero. Elementaru. Bet pagal mokinį ir mokytojas.
Atsakyti
Monteverte, as sapnu nebijau, nekenciu zaideju 4u.gif
Turiu, nes jis skirtas ginybai( musu namuose) , o ne puolimui 4u.gif gal niekada ne neprireiks, valgyti nepraso.
Atsakyti