Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 14, 02:26)
Sveikos, mielosios.

Vienas mano geras draugas sapnuoja pastarąją savaitę sapnus, nuo kurių pabunda. Gal jūs žinosit, ką galėtų reikšti.

Cituoju jo žinutę:

"du kartus per savaitę sapnavau savo laidotuves.
abu sapnai tokie patys, mačiau artimus žmones, padėtą nuotrauką, bet įžiūrėjau tik vardą, nei datos nei pačios nuotraukos, lyg per miglą ..
abi naktis atsikėliau visas šlapias.
dabar išvis, sapnavau lyg nuo kažko bėgau, bet sušukau kažką ir atsibudau ...
tiesiog toks jausmas lyg kažkas pakviečia.
įeinu pro duris, bet nematau kuo būdamas.
lyg ir savimi, pamačiau atviras duris ir tyliai sklindančią lėtą dainą, nepasakysiu pavadinimo. ramiai priėjau ir matau nuotrauką su juodu brūkšniu, miglotą tokią, tik užrašas nedidelėm raidėm (ten parašytas jo vardas buvo)
įėjęs į kambary suvokiu, kad tai būtent mano laidotuvės, nes paties savęs niekur nematau, matau tik brolius ir seserį, praktiškai nepaaugusius, tėvus nepasenusius, giminės daugumą, bet visi tokie pat, kokius dabar prisimenu.
visi nuleidę galvas, groja būtent viena specifinė daina kažkokia.
ir toks jausmas lyg norėčiau pažiūrėt kas guli ir nubundu.
ai dar kas keista iš sapno, abu kartus įėjo nematytas vyriškis, žilas, pažiūrėjo į lubas ir dingo."

Sis sapnas labai ryskiai zmogui sako:Na paleisk pagaliau tai,kas turi nueiti i praeiti.
O zmogus niekaip negali suvokti,kad reikia priimti pasikeitimus,kad prasideda naujas gyvenimo etapas.Sapnas net sufleruoja jam per sena zila zmogu,kuris pradingsta,kad kazkas jau paseno tavo gyvenime,paleisk tai.Savos laidotuves sapne-visada naturali zmogaus kaita.O sapno atmosfera,daina reiskia,kad pasikeitimai vedantys i gera .
Atsakyti
Rivjera, man nereik Tavo rupescio, dekui, ten su ERIKULKA galit rast bendra kalba, jei nesat tas pats asmuo biggrin.gif Be to katinai pas mane yra du ir minetasis jau sveikas biggrin.gif

Jeigu nezinai Duras, tai esi runkelis, ta prasme, pagal issilavinima runkelis. tuoj gausiu ispejima. nu bet runkelis gera darzove, yra kas ja valgo ir kam naudinga cool.gif tai ne keiksmazodis.

ne, viskas, taigi buvau sau davusi zodi nesikalbet su tuo, pas ka yra F.20. Reik susiimt ir nereaguot biggrin.gif blokuot labai nenoriu, man vistiek smalsu ka cia dar isspausi is saves ;D

negaliu susilaikyt. Margueritos tikrai neizeidziau, nes as ja gerbiu myliu ir suprantu, josoios literatura man artima, Tavo siaubui, Riviera, as esu menotyrininke, perskaiciusi daugybe knygu, paziurejusi daugybe spektaklius, perziurejusi ir isanalizavusi daugybe paveikslu, ir t..t, ir zinau, ka didzioji dalis paveikslu nutapytu ir .t.t nera skirti kabinti namie tikrai, tai nera interjero detales ir pan. jie skirti kitam tikslui, kurio nesuvoksi, nes net Duras nezinai. Tevu as tycia nekvieciaiu, as ejau psichoterapijos kursa kai reikejo, taigi, man reikejo su jais susitaikyti ir nezinau ar jie patys, ar pasamone taip susideliojo, bet paskutinis sapnas sudejo taskus ant i. Vsio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 14 gruodžio 2014 - 11:40
QUOTE(PikciurnaGabi @ 2014 12 14, 01:26)
Sveikos, mielosios.

Vienas mano geras draugas sapnuoja pastarąją savaitę sapnus, nuo kurių pabunda. Gal jūs žinosit, ką galėtų reikšti.

Cituoju jo žinutę:

"du kartus per savaitę sapnavau savo laidotuves.
abu sapnai tokie patys, mačiau artimus žmones, padėtą nuotrauką, bet įžiūrėjau tik vardą, nei datos nei pačios nuotraukos, lyg per miglą ..
abi naktis atsikėliau visas šlapias.
dabar išvis, sapnavau lyg nuo kažko bėgau, bet sušukau kažką ir atsibudau ...
tiesiog toks jausmas lyg kažkas pakviečia.
įeinu pro duris, bet nematau kuo būdamas.
lyg ir savimi, pamačiau atviras duris ir tyliai sklindančią lėtą dainą, nepasakysiu pavadinimo. ramiai priėjau ir matau nuotrauką su juodu brūkšniu, miglotą tokią, tik užrašas nedidelėm raidėm (ten parašytas jo vardas buvo)
įėjęs į kambary suvokiu, kad tai būtent mano laidotuvės, nes paties savęs niekur nematau, matau tik brolius ir seserį, praktiškai nepaaugusius, tėvus nepasenusius, giminės daugumą, bet visi tokie pat, kokius dabar prisimenu.
visi nuleidę galvas, groja būtent viena specifinė daina kažkokia.
ir toks jausmas lyg norėčiau pažiūrėt kas guli ir nubundu.
ai dar kas keista iš sapno, abu kartus įėjo nematytas vyriškis, žilas, pažiūrėjo į lubas ir dingo."

Nieko tokio, tai jo asmeninis išsilaisvinimas iš kažko, nuo kažko smile.gif Transformacija, naujumas, pozityvumas. Arba kažkas baigiasi jo gyvenime, kažkoks etapas. Aišku, gali būti ir negatyvioji to pusė, žiūrint kas pas jį vyksta gyvenime. Galbūt jis yra kažkokiuose sunkiuose santykiuose, kurie jį dusina ar pan. Arba kas nors jam daro blogą įtaką, o jis pasiduoda.
Kaip suprantu jis taip pat karste ieškojo savęs? Jei matė karstą, tai reiškia jo paties baimes dėl mirties. Nereikia bijoti, nes tie sapnai tikrai nesako, kad jis mirs, greičiau atvirkščiai, dar ilgai gyvens
Žilas vyriškis gali reikšti, kad autoriui reikia apsidairyti ar jo aplinkoje nėra vyresnio asmens, kuriam gali reikti pagalbos, patarimo ar pan. Taip pat gali reikšti ir tai, kad jis jau yra rūpestingas ir ka-kuo rūpinasi.
Atsakyti
Po močiutės mirties sapnavau ją tik du kartus (ji mirė prieš porą metų), todėl sapnai su ja labai įsimena.

Ar mirusio žmogaus bučinys kitam žmogui sapne turi kokią nors simbolinę reikšmę?
Sapnas buvo trumpas ir niekuom labai neypatingas, bet jis man jau antra savaitė iš galvos neišeina.
Sapne į namus atsivedžiau savo brolį iš tėvo kitos santuokos, kad pristatyčiau jį savo šeimai. Mano močiutė jį apsikabino ir pabučiavo į skruostą. Mama tuo metu gulėjo lovoje, nes sirguliavo ir su broliu jokio kontakto neturėjo.
Atsakyti
Oj, Amariliai, tu duodi kalbos, ėjau specialiai goglinti, kas tas F20 doh.gif Matai, aš irgi prie runkelių biggrin.gif

kas šįryt atsiuntėt tokį gerą sapną, tai, prašau, pakartokit biggrin.gif . Nors abejoju, ar kas tokiais sapnais mėtytųsi, jei ir turėtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 14, 11:49)
Po močiutės mirties sapnavau ją tik du kartus (ji mirė prieš porą metų), todėl sapnai su ja labai įsimena.

Ar mirusio žmogaus bučinys kitam žmogui sapne turi kokią nors simbolinę reikšmę?
Sapnas buvo trumpas ir niekuom labai neypatingas, bet jis man jau antra savaitė iš galvos neišeina.
Sapne į namus atsivedžiau savo brolį iš tėvo kitos santuokos, kad pristatyčiau jį savo šeimai. Mano močiutė jį apsikabino ir pabučiavo į skruostą. Mama tuo metu gulėjo lovoje, nes sirguliavo ir su broliu jokio kontakto neturėjo.

Jei bučiuotų jus, tai būtų stipri reikšmė, manau. O jei net ne iki galo patį tikriausią pagal kraują jūsų brolį, tai gal tiesiog jūsų pasąmonė jums sako, kad būtų neblogai bendrauti su tuo broliu artimiau, šilčiau, giminiuotis. O jeigu jūs jau tai darote, jei gražiai bendraujate, tai tiesiog tai tęskite, manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 12 14, 11:49)
Oj, Amariliai, tu duodi kalbos, ėjau specialiai goglinti, kas tas F20 doh.gif Matai, aš irgi prie runkelių biggrin.gif

Nea, Motin, Tu anaiptol ne runkelis, Tu domiesi kita kryptimi gyvenime, gal net ne viena, Tavo zingeidumas yra didelis, is Taves gavau ohoho kokiu geru dalyku, is Tavuju sriciu. Kurias zinau. Ir esu tikra, kad turi ju dar daugiau.
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 14, 11:49)

Jei Mociute is tetes puses ir jei turite ibroli, matyt tai reiskia, kad mociute norejo parodyti, kad ji myli savo anukus.
Jei to ne nera, tik sapnas, tik mirusio zmogaus bucinys kitam zmogui, tai gali buti del oro permainu, del galimu persalimu, kazkam seimoje. Pasimelsciau uz mociutes ramybe, savais zodziais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 14, 11:32)
Rivjera, man nereik Tavo rupescio, dekui, ten su ERIKULKA galit rast bendra kalba, jei nesat tas pats asmuo biggrin.gif Be to katinai pas mane yra du ir minetasis jau sveikas biggrin.gif

Jeigu nezinai Duras, tai esi runkelis, ta prasme, pagal issilavinima runkelis. tuoj gausiu ispejima. nu bet runkelis gera darzove, yra kas ja valgo ir kam naudinga  cool.gif tai ne keiksmazodis.

ne, viskas, taigi buvau sau davusi zodi nesikalbet su tuo, pas ka yra F.20. Reik susiimt ir nereaguot biggrin.gif blokuot labai nenoriu, man vistiek smalsu ka cia dar isspausi is saves ;D

negaliu susilaikyt. Margueritos tikrai neizeidziau, nes as ja gerbiu myliu ir suprantu, josoios literatura man artima, Tavo siaubui, Riviera, as esu menotyrininke, perskaiciusi daugybe knygu, paziurejusi daugybe spektaklius, perziurejusi ir isanalizavusi daugybe paveikslu, ir t..t, ir zinau, ka didzioji dalis paveikslu nutapytu ir .t.t nera skirti kabinti namie tikrai, tai nera interjero detales ir pan. jie skirti kitam tikslui, kurio nesuvoksi, nes net Duras nezinai. Tevu as tycia nekvieciaiu, as ejau psichoterapijos kursa kai reikejo, taigi, man reikejo su jais susitaikyti ir nezinau ar jie patys, ar pasamone taip susideliojo, bet paskutinis sapnas sudejo taskus ant i. Vsio biggrin.gif

Na o as runkelis, su penkiomis kalbomis ir keliais aukstaisiais 4u.gif Bet ateinu cia padeti, net atrodydama kazkam kaip ligone, bet turiu visas gydytoju pazimas, kad esu labai netgi sveika biggrin.gif Nepamenu net kada slogavau 4u.gif Man lengviau pasidometi kazkuo 5 kalbomis ir padeti kazkam bandant parasyti kuo paprasciau ir kuo aiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 12 14, 18:49)
Jei Mociute is tetes puses ir jei turite ibroli, matyt tai reiskia, kad mociute norejo parodyti, kad ji myli savo anukus.
Jei to ne nera, tik sapnas, tik mirusio zmogaus bucinys kitam zmogui, tai gali buti del oro permainu, del galimu persalimu, kazkam seimoje. Pasimelsciau uz mociutes ramybe, savais zodziais  4u.gif

Mirusioji močiutė yra iš mamos pusės, tad brolio ir jos jokie kraujo ryšiai nesieja.
Matyt, čia bus tas atvejis, kai pasąmonė sufleruoja, jog labai trokštu, kad bendravimas tarp mano šeimos ir jo būtų glaudesnis ir nuoširdesnis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabasa90 @ 2014 12 14, 20:09)
Mirusioji močiutė yra iš mamos pusės, tad brolio ir jos jokie kraujo ryšiai nesieja.
Matyt, čia bus tas atvejis, kai pasąmonė sufleruoja, jog labai trokštu, kad bendravimas tarp mano šeimos ir jo būtų glaudesnis ir nuoširdesnis. 4u.gif

Pati esi geriausia savo sapnu aiskintoja 4u.gif
Atsakyti
Riviera, kaip nors pasitaisyk gramatines klaidas, viena tu kalbu turetu but lietuviu, nors gal ir klystu. as kai nedirbu, tai man labai fain rasyt zargonu ir be lietuvisku raidziu, jauciuosi ne darbe. Dabar esmes nesupratai su visais aukstaisiais, as norejau pasakyti, jog dirbu su simboliais. Nuo seniai. Yra simbolika, yra archetipai, yra tie dalykai, butent jie ir ateina i tuos sapnus, nes miegi ir pasamone isijungia, tuo metu dirba ji. Kas moka kontroliuoti sapnus, tas ner atsijunges pilnai, o sitai jau yra zaidimas su psichika. Idomus zaidimas. Tiesa, is kur gavai pinigu 5 aukstiesiems? as irgi labai noriu. Net ne penkiu, noriu i savo specialybe grizt, a jau kainuoja dabar ir kaip man, tai labai daug. tiesa, o kam Tau pazymu visu reikejo? Teisems? ginklui? Kai vel eisi pakartotinai, tai pasakyk apie tai, kad yra piktybiniu kenkeju, specialiai ilendanciu i sapnus, tai neduos nei ginklo, nei teisiu. Nors... 5 aukstieji - didziules babkes. Visas pazymas nusipirkti ne problema. Klausyk, jeigu nori zmonem padeti, nepaisant to, kad jie nenori, jog jiem padetum, davai man padek, bet ne su sapnais, man keliu tukstanteliu tereik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 14 gruodžio 2014 - 23:14