Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(santropez @ 2014 09 12, 04:10)
Kur saketes ir kokius?parasiau i plasmeda pries sav del samatos langu.kol kas tylu.atsiunte tik kazkoki pasiulyma su gealan 8000,nors uzklauss buvo su veka alphaline ir gealan 9000.na dar palauksiu gal vis tik atsius:)

Uab "Langų konstrukcijos". Gealan S 9000.

QUOTE(biesas66 @ 2014 09 12, 06:19)
Nebijot kad statybininkai duris apgadins ?

O kodėl turėtų apgadinti? Per anksti laukines duris dedam?

QUOTE(JEma @ 2014 09 12, 07:09)
Visas dengtas pluostinio cemento plokstelemis rombo rastu. Intarpai Fundermax plokstes wink.gif Siauliuose tokio lyg ir nera (individualaus namo). Jei idomu tai nesiekem isskirtinumo, siekem praktiskumo wink.gif

Tos cemento plokštės gal cedral?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 in 1: 12 rugsėjo 2014 - 14:39
QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 12, 15:39)
Uab "Langų konstrukcijos". Gealan S 9000.
Tos cemento plokštės gal cedral?

Kaip manot uz veka alphaline verta moketi 1500 daugiau nei uz gealan?silumos laidumas 0.1 skirtumas.pofilio storis skiriasi o kas dar?
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 09 12, 17:06)
Kaip manot uz veka alphaline verta moketi 1500 daugiau nei uz gealan?silumos laidumas 0.1 skirtumas.pofilio storis skiriasi o kas dar?

Mano manymu tai tokio pat lygio langai. O tas 0,1 labai greitai pasikeicia jei yra daugiau pertvaru languose.
Atsakyti
AČIŪ už palaikymą!
Viskas išsisprendė ir gal ne taip klaikiai kaip vakar atrodė...
Elektros kabelį sujungė, o TEO netgi atvažiavę nedavė velnių, bet sakė sutavarkys, t.y. perties naujai... Čia man pasisekė ko gero todėl, kad dabar jie šalia dar dirba ir visur tiesia naują liniją, o be to kaip mane ir nubaus kol neesu pasirašius nuolatinės sutarties, o esu tik potencialus klientas su padidintu tarifu... Tad tikiuosi, kad pasisekė ir man ir trinkelistams:)
Na, bet po tokių įvykių tikrai vargu ar rekomenduočiau kam tokius darbininkus, o ir nežinia kam būtų tekę mokėti jei nebūtų taip gerai pasibaigę...
Oi dar mokytis ir mokytis to griežtumo reikalujant kokybės... Pavydžiu Biesui vyriško reiklumo... Savo darbe lyg tai ir esu griežta, žinau ko ir kaip reikalauti, bet statybos atskira sritis... Man būnai kaip JEmai - nuleidžiu rankas ir galvoju, kad už viską gyvenimas priverčia sumokėti, taip ir visokiems atgrubnagiams Dievas atseikės...
Gražaus savaitgalio visiems!

QUOTE(biesas66 @ 2014 09 12, 09:26)
Giedrute,bukit stipri,reikalaukit is trinkelistu kad padengtu kabeliu remonto darbus. Buvo perspeti,o jei yra asilai,neklauso,tegul moka is savo kisenes. As nemokeciau...

QUOTE(JEma @ 2014 09 12, 10:01)
Pritariu Biesui nors pati daznai nutyliu ir nuleidziu rankas...

Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 12, 16:39)

Mes taip pat isidejom iskart gerasias duris, vyras sake jokiu laikinu nedes schmoll.gif , dabar celofanu apvyniotos, o kiekvieni ateje meistrai dar savo celofanus uzsideda, kolkas nieko neatsitiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 09 12, 21:31)
Mes taip pat isidejom iskart gerasias duris, vyras sake jokiu laikinu nedes schmoll.gif , dabar celofanu apvyniotos, o kiekvieni ateje meistrai dar savo celofanus uzsideda,  kolkas nieko neatsitiko.  g.gif

Nes lenta,arba gipso profili,bakstels ir bus.. Dar daug galeciau pripasakoti smile.gif As nesidejau duru kol grindu neisbetonavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 12, 22:54)
Nes lenta,arba gipso profili,bakstels ir bus..  Dar daug galeciau pripasakoti smile.gif  As nesidejau duru kol grindu neisbetonavo. smile.gif

Taip, suprantama, mano vyras visuomet buna ten, jei kas nors ka nors daro. Vaikstoma tik pro garaza.
Sia para pas mus vyksta garazo, katilines ir pagalbiniu patalpu betonavimas :ax:Rytoj - namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 12, 20:54)
Nes lenta,arba gipso profili,bakstels ir bus..  Dar daug galeciau pripasakoti smile.gif  As nesidejau duru kol grindu neisbetonavo. smile.gif

Mes daug ką patys darom, saugosim duris, kitos išeities nėra. Nes po pernai žiemos radom svečių "pyragų" paliktų. Tai tokios patirties nebesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 09 12, 23:34)
Mes daug ką patys darom, saugosim duris, kitos išeities nėra. Nes po pernai žiemos radom svečių "pyragų" paliktų. Tai tokios patirties nebesinori smile.gif

Faktas tas kad isidejei duris-saugokkaip kiausini. As pvz niekam per vitrina i lauka neleidziu eiti (kai reikia priespirty dirbti)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 13, 07:25)
Faktas tas kad isidejei duris-saugokkaip kiausini.  As pvz niekam per vitrina i lauka neleidziu eiti (kai reikia priespirty dirbti)

Kaip bijai,kad ko nepadarytu, tai dazniausiai taip ir nutinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 09 13, 10:24)
Kaip bijai,kad ko nepadarytu, tai dazniausiai taip ir nutinka smile.gif

Faltas tas kad jei eini 100 kartu per duris,viena karta tikrai uzkliusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 13, 10:40)
Faltas tas kad jei eini 100 kartu per duris,viena karta tikrai uzkliusi smile.gif

Gal kam liko rondo plus blokelis:)vyras sudauze siandien viena:)
Atsakyti