Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sveikos mergaites!
Sveikos sugrizusios senosios ir sveikos atvykusios naujosios.... Smagu, kad prasidejo normalus diskutavimas apie pilvukus ir t.t.
As vis dar negaunu priejimo prie jusu albumu, nors savo foto senai issiunciau. As ilgai rinkausi ir apsisprendziau operuotis pas gyd. Astr. Kaune. Laukiu nesulaukiu 18 d.
Bus dviguba su pakelimu (.y.)
Jei bus galimybe, tai idesiu i albuma ( jei kadanors prieiga gausiu...?)
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 08 07, 15:41)
Sveikos mergaites!
Sveikos sugrizusios senosios ir sveikos atvykusios naujosios.... Smagu, kad prasidejo normalus diskutavimas apie pilvukus ir t.t.
As vis dar negaunu priejimo prie jusu albumu, nors savo foto senai issiunciau. As ilgai rinkausi ir apsisprendziau operuotis pas gyd. Astr. Kaune. Laukiu nesulaukiu 18 d.

Laba, siuo metu bendrauju ir kitoje temoje apie krutu didinima, tai suzinojau, kad Kauno klinikinej ligoninej atlieka visas sias op. Tiesa, kainu paskambinus nepasake,sako reikalinga konsultacija, bet jauciu kainuoja tikrai pigiau nei privaciai.
Oksaniuk, noriu paklaust jei ne paslaptis, kiek mokesi uz op? Po planines pilvo op, visai noreciau ir krutine pasitvarkyti....
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 07, 16:01)
Laba, siuo metu bendrauju ir kitoje temoje apie krutu didinima, tai suzinojau, kad Kauno klinikinej ligoninej atlieka visas sias op. Tiesa, kainu paskambinus nepasake,sako reikalinga konsultacija, bet jauciu kainuoja tikrai pigiau nei privaciai.
Oksaniuk, noriu paklaust jei ne paslaptis, kiek mokesi uz op? Po planines pilvo op, visai noreciau ir krutine pasitvarkyti....

Parasiau i privata daugiau info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2014 08 07, 14:38)
Kai man nustate, kad prasiskyre pilvo raumenys, chirurgas grieztai uzdraude daryt bet kokius pratimus. Tuo metu lankiau joga, tai irgi uzdraude daryt, bet kokius sukinius. Ta pati sake ir trenere. Svorio kelimas, begimas tik su korsetu. Teisiog, kai yra prasiskyre raumenys, musu zarnyna laiko tik pilvapleve, oji minkstute, todel gal grubiaiuzstrigti zarnos tarp raymenu. O tada ne plabine plastine operacija, o skubi pilvo chirurgo operacija ir pjuvio tikrai jokios kelnaites nepasleps. Cia mazdau pries 1,5 metu ir forume toks atvejias buvo, kai merginai teko ekstra operuotis, nes neatlaike pilvapleve.
Taip, kad pasisaugoti tikrai reikia! Atsiprasau uz klaidas, rasau is telefono.

va kažką man panašaus sakė, todėl liepė nelaukt ir operuotis čia ir dabar iš karto, minėjo, kad jeigu reiks extra darys pjūvį per visą pilvą išilgai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 07, 17:20)
va kažką man panašaus sakė, todėl liepė nelaukt ir operuotis čia ir dabar iš karto, minėjo, kad jeigu reiks extra darys pjūvį per visą pilvą išilgai  unsure.gif

doh.gif tai ka daryt? Nenoriu sublebus buti, o mankstintis baisu...
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 07, 20:16)

Pilvo presiykui nieko, o visa,kita tik sutvirtinus su korsetu - tam reikalui labai tinka, kur po gimdymo nesioji, ar bet koks kitas, svarbu, kad pilvas butu sutvirtintas.
Bet kiek skaiciau , tai tau gi jau paskirta data rugseji, ar as kazka sumaisiau?
Papildyta:
QUOTE(oksaniux @ 2014 08 07, 17:41)
Sveikos mergaites!
Sveikos sugrizusios senosios ir sveikos atvykusios  mirksiukas.gif naujosios.... Smagu, kad prasidejo normalus diskutavimas apie pilvukus ir t.t.

Nieko nesuprantu, juk tu seniausiai surinkusi visus taip... Rasau Hererai i az, gal ji kazka praleido mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 07, 19:20)
va kažką man panašaus sakė, todėl liepė nelaukt ir operuotis čia ir dabar iš karto, minėjo, kad jeigu reiks extra darys pjūvį per visą pilvą išilgai  unsure.gif

Bandomasis, turiu prasymeli! ax.gif
su kelnaitemis tavo randuko visiskai nesimato, dailiai jos ji dengia, bet gal galetum imesti i albumuka ir savo randuko vaizdeli? Na labai smalsu, kaip jis kinta ax.gif
tavo centriukas kilo, kaip ir mano, tai man smalsu , o gal tau idsilygino? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 07, 18:16)

aš taip ir prisidirbau, nežinojau apie jokius korsetus šmetus, reziumė, variau beveik metus sporto salėj pilnu tempu ir truputį paskubinau operaciją unsure.gif

QUOTE(zuzii @ 2014 08 07, 19:26)
Bandomasis, turiu prasymeli! ax.gif
su kelnaitemis tavo randuko visiskai nesimato, dailiai jos ji dengia, bet gal galetum imesti i albumuka ir savo randuko vaizdeli? Na labai smalsu, kaip jis kinta ax.gif 
tavo centriukas kilo, kaip ir mano, tai man smalsu , o gal tau idsilygino? wub.gif

įmečiau ax.gif tik svorio priaugau per atostogas, tai šiaip vaizdelis toks uch biggrin.gif pradėjau kalorijas skaičiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 07 rugpjūčio 2014 - 19:44
QUOTE(zuzii @ 2014 08 07, 18:47)
Pilvo presiykui nieko, o visa,kita tik sutvirtinus su korsetu - tam reikalui labai tinka, kur po gimdymo nesioji, ar bet koks kitas, svarbu, kad pilvas butu sutvirtintas.
Bet kiek skaiciau , tai tau gi jau paskirta data rugseji, ar kazka sumaisiau

Rugpjucio 28 d. operacija. Na tada teks atsargiau ir tvirtint. blink.gif
Atsakyti
Sveikos ploksciapilves 4u.gif tongue.gif

Kaip dingau, tai dingau. Bet vis apie jus pagalvoju ax.gif
Man jau po savaites pusmetukas kaip po operacijos. Savijauta liux su + biggrin.gif . Reikia registruotis pas gyd pusmecio apziurai .
Tik va biski geda, kad nesportuoju visai, atsilenkimu nedarau blush2.gif . Jauciu gausiu bart is gydytojo, nes liepe pastiprint presa g.gif
O man si vasara tokia aktyvi kad ojojoi, su maziuku sanatorija, atostogos, dickes paruosimas i pirma klase ir t.t Zodziu net neturiu kada pagalvot apie ta pilva. Atrodo viskas tobulai mano akim, jokiu nepatogumu ar tempimu, taip dziaugiuosi kad pasidariau ta op ir taip laiku, zodziu devintam danguj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kada pradėjot stiprinti apatinį presą, aš jau labai žiauriai noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 08, 09:01)
Sveikos 4u.gif

Kada pradėjot stiprinti apatinį presą, aš jau labai žiauriai noriu  bigsmile.gif

Mano gydytojas leido po 3 men, pradejau po 5men thumbup.gif
Manau turetum pasitarti su savo gydytoju, nes tavo atvejis visdelto sudetingesnis gi buvo mirksiukas.gif
Atsakyti