Ateinu pagirt nauja branda -
JOIK. Nors gal ir nebus jums naujas atradimas, nes estu firma. Nusipirkau avieciu losjona su blizguciais su mintim, kad rugseji dar grazus orai buna ir spesiu pasitepliot - kvepia skaniai, nestipriai, neikyriai, blizguciai labai smulkus ir minimalus, bet tikrai matosi skirtumas uztepus (buvau ant vienos rankos juo patepus, o kita be nieko, tai vyras iskart pasake, kad grazesne ta, kur tepta). Drekinimo irgi man uzteko, bet kolkas tik pora kartu namuose pasitepliojau - kaip tycia orai gerokai atveso ir trumpom rankovem nebesinori eit

Jauciu teks iki pavasario palaikyt ji....
QUOTE(Otra @ 2014 09 10, 14:36)
As naudojau ir naudoju tam tikrus produktus is Marmozel kosmetikos.
Teko isbandyt geliu hidrolata, brandziai odai alieju misini, saltalankiu alieju kunui, bei dezodoranta.
Labiausiai patiko brandziai odai alieju misinys, bei dezikas. Nuostabus

Tik alieju reikia tept ant veido is pradziu ji sudrekinus.
Kaip mane tas dezodorantas domina - jau tiek geru atsiliepimu apie ji prisiklausius, tai ir paciai smalsu.
O pati neseniai gavau proga isbandyt veido, kuno ir plauku priemones, bet tik siandien prisiruosiau ta padaryt (nors plauku dar nebandziau). Labai patiko visu priemoniu kvapai - svelnus (Gelinis drekiklis veidui tik kiek stipresnis), neutralus

Valiklis labai gerai nuvale makiaza, po to tepiau Gelini drekikli veidui ir alieju misini Brandziai odai (mano oda sausa), tai koks svelnus ir minkstas veidas

Is tirkuju, tai maniau, kad padauginau aliejaus veidui ir galvojau, kad gali litk kiek riebaluotas, bet viskas susigere puikiai. Kolkas tik pirmi ispudziai, tai nezinau kaip toliau naudosis ir patiks, bet manau, kad blogiau nebus
Tiesa, kunui isbandziau alieju Dausos - irgi gerai susigere, nepaliko riebalo, drekinimo irgi kolkas uztenka. Zodziu, patenkinta viskuo.