Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2014 08 28, 11:17)
Gal kas esat išbandžiusios priemones, kurios leidžia geriau iššukuoti labai besiveliančius plaukus (dukros plaukai ilgi, stori, sunkūs, šviesūs ir labai veliasi, baisiai veliasi) doh.gif ?

Sito nebandet? Man visai padeda jei dregni plaukai pasivele buna rolleyes.gif
http://www.violey.co...ray_p_1795.html
Atsakyti
As naudojau ir naudoju tam tikrus produktus is Marmozel kosmetikos.
Teko isbandyt geliu hidrolata, brandziai odai alieju misini, saltalankiu alieju kunui, bei dezodoranta.
Labiausiai patiko brandziai odai alieju misinys, bei dezikas. Nuostabus wub.gif Tik alieju reikia tept ant veido is pradziu ji sudrekinus.

Va va sitas:

http://www.marmozel....-alieju-misinys

Saltalankiu aliejus gal siek tiek riebokas, nors ir tepiau kuna visiskai slapia, is karto po duso. Nors kai po vasaros oda perdziuvus nuo saules voniu, tai gerai kartais oda palepint tokiais aliejais thumb_yello.gif
Atsakyti
Ateinu pagirt nauja branda - JOIK. Nors gal ir nebus jums naujas atradimas, nes estu firma. Nusipirkau avieciu losjona su blizguciais su mintim, kad rugseji dar grazus orai buna ir spesiu pasitepliot - kvepia skaniai, nestipriai, neikyriai, blizguciai labai smulkus ir minimalus, bet tikrai matosi skirtumas uztepus (buvau ant vienos rankos juo patepus, o kita be nieko, tai vyras iskart pasake, kad grazesne ta, kur tepta). Drekinimo irgi man uzteko, bet kolkas tik pora kartu namuose pasitepliojau - kaip tycia orai gerokai atveso ir trumpom rankovem nebesinori eit sad.gif Jauciu teks iki pavasario palaikyt ji....

QUOTE(Otra @ 2014 09 10, 14:36)
As naudojau ir naudoju tam tikrus produktus is Marmozel kosmetikos.
Teko isbandyt geliu hidrolata, brandziai odai alieju misini, saltalankiu alieju kunui, bei dezodoranta.
Labiausiai patiko brandziai odai alieju misinys, bei dezikas. Nuostabus  wub.gif  Tik alieju reikia tept ant veido is pradziu ji sudrekinus.

Kaip mane tas dezodorantas domina - jau tiek geru atsiliepimu apie ji prisiklausius, tai ir paciai smalsu.

O pati neseniai gavau proga isbandyt veido, kuno ir plauku priemones, bet tik siandien prisiruosiau ta padaryt (nors plauku dar nebandziau). Labai patiko visu priemoniu kvapai - svelnus (Gelinis drekiklis veidui tik kiek stipresnis), neutralus thumbup.gif Valiklis labai gerai nuvale makiaza, po to tepiau Gelini drekikli veidui ir alieju misini Brandziai odai (mano oda sausa), tai koks svelnus ir minkstas veidas wub.gif Is tirkuju, tai maniau, kad padauginau aliejaus veidui ir galvojau, kad gali litk kiek riebaluotas, bet viskas susigere puikiai. Kolkas tik pirmi ispudziai, tai nezinau kaip toliau naudosis ir patiks, bet manau, kad blogiau nebus biggrin.gif

Tiesa, kunui isbandziau alieju Dausos - irgi gerai susigere, nepaliko riebalo, drekinimo irgi kolkas uztenka. Zodziu, patenkinta viskuo.
Atsakyti
Gal kuri galetumet palygint Physician's Formula zalio lapo (SI) ir AnneMarie Borlind tusus? Kazkaip isivaizdavau, kad su AB galima leliskai pasidazyt, o viena forumiete paminejo, kad jis labai naturaliai dazo, bet jai geriau uz PF. g.gif O man PF kaip tik is tu, kur leliskas blakstienas galiu pasidaryt (minusas, kad tepa jis kartais), tai galvoju gal AB dar geirau butu?

Ir isvis gal kazka isvis parekomenduosit is naturaliu tusu, kur tikrai leliskai eitu pasidazyt? Nes kolkas niekaip sitoj vietoj 100% nepereinu prie naturalumo....
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 07 11, 19:06)
Man šis puikus. Blakstienas paryškina, ilgina ne kosmiškai, bet tikrai gana. Bet bent jau visą dieną nenubyra, netrupa. Nebent užsimiršus akį pasitrintum arba stipraus lietaus gautum biggrin.gif

Bet šiaip tai man jis pats geriausias  wub.gif

user posted image

QUOTE(bu_bu @ 2014 07 11, 20:14)
Esu bandžiusi Laveros, Physicians Formula (žalią lapą), Dr. Hauschka, Benecos... Na tai šitas Annamarie man patiko labiausiai. O dar buvau ant nuolaidos užtaikius, tai labai gera kaina gavau  ax.gif

Aš irgi esu turėjusi PF žalią lapą, Dr. Hauschka, Benecos. Šis patiko labiausiai. Hauschka gal visai tiktų jums, pastaruoju metu jie pakeitė šepetėlį, tai jis dabar daug masės ant blakstienų prideda... Apskritai iš šitų bandytų PF buvo prasčiausias. Antrą kartą nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 09 16, 16:37)
Aš irgi esu turėjusi PF žalią lapą, Dr. Hauschka, Benecos. Šis patiko labiausiai. Hauschka gal visai tiktų jums, pastaruoju metu jie pakeitė šepetėlį, tai jis dabar daug masės ant blakstienų prideda... Apskritai iš šitų bandytų PF buvo prasčiausias. Antrą kartą nepirkčiau.

Dr.Hauschka 'volume' berods pora sunaudojau, dar lyg ir paprasta turejau, tai pirmas 'volume' superinis buvo, o sekanti naudojant jau tik geras. Dar labai panasus i ji (praktiskai 1:1) Gabriel ir Zuzu Luxe tusai - gamintojas ju tas pats, tik linijos skiriasi ir kaina tusu, bet is esmes tusas ir sepetelis vienodi. Bet visi sie man naturalu vaizda duoda. Vat PF zalias lapas, tai galima tiek naturaliau pasidazyt, tiek dramatiskiau.

Dar Reviva Labs geri atsiliepimai buvo online, bet man ziauriai nepatiko.

O kazin kaip Phyts ir Terre d'Oc tusai? Galvoju ar ne tas pirmas kazkada sioj temoj isgirtas buvo (kazkodel man SM paieska nebeveikia, tai negaliu atrast taip greitai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 16, 15:56)
O kazin kaip Phyts ir Terre d'Oc tusai? Galvoju ar ne tas pirmas kazkada sioj temoj isgirtas buvo (kazkodel man SM paieska nebeveikia, tai negaliu atrast taip greitai) g.gif

Man Terre d'Oc nepatiko, per daug tirštas ir nepatogus, iš natūralių man labiausiai patiko Green people ir Logonos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 16 rugsėjo 2014 - 16:09
Jo, buvo kažkada čia SM Phyts banga. Pati nebandžiau, vis dar turiu wishlist'e, bet man per daug komplikuota jį nusipirkti. smile.gif Dar Green People norėčiau pabandyti, irgi dažnai giriamas... O šiaip Benecos visai kartočiau (nors labai seniai jį turėjau, gal dabar irgi pasikeitęs, o gal nebetiktų). Man jie su AB kažkiek panašūs... Ir, AB kaip jau minėjau, mano favoritas. smile.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų pakomentuoti visą granatinę Weledos liniją brandžiai odai? Kas patiko/nepatiko ir t.t.? 4u.gif Taip pat šituos Andalou Naturals serumus:
Revitalize Age Defying Serum ir Enlighten Serum. Šį Acure Organics serumą. Jau po truputį pradedu ieškoti +40m. (šiaip normali oda, nėra nei labai sausa, nei labai riebi) žmogui dovanos. biggrin.gif Grynas vargas. Dr. Hauschkos Regenerating linija jau išbandyta (labai patiko), bet pvz. kokia Paula's Choice apskritai Dr. Hauschka kaip brandą čiut ne su žemėm maišo, tai įdomu ar iš tikro taip jau nevertinga ten viskas, ar apskritai tas tinklalapis mėgsta su žemėm maišyt vos ne viską, kas ne jų gamybos biggrin.gif Taip pat ir rekomendacijas priimu.
Atsakyti
Truputį ne į temą, bet kodėl Paula's Choice nepatinka Dr Hauschka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 09 19, 12:38)
Truputį ne į temą, bet kodėl Paula's Choice nepatinka Dr Hauschka?  g.gif

Aš daugiau PC Beautypedia turėjau omeny, praktiškai visi Dr. Hauschkos produktai kaip per mėsmalę praleisti. O va kitų brandų yra ir su "good; best" įvertinimais, nors ten sudėty kokių parabenų saujelę atrast gali. biggrin.gif Tai kodėl jie ten Hauschkos nemėgsta (ar natūralių brandų apskritai), neaišku ir man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 09 19, 10:35)
Gal kas norėtų pakomentuoti visą granatinę Weledos liniją brandžiai odai? Kas patiko/nepatiko ir t.t.?  4u.gif Taip pat šituos Andalou Naturals serumus:
Revitalize Age Defying Serum ir Enlighten Serum. Šį Acure Organics serumą. Jau po truputį pradedu ieškoti +40m. (šiaip normali oda, nėra nei labai sausa, nei labai riebi) žmogui dovanos.  biggrin.gif Grynas vargas. Dr. Hauschkos Regenerating linija jau išbandyta (labai patiko), bet pvz. kokia Paula's Choice apskritai Dr. Hauschka kaip brandą čiut ne su žemėm maišo, tai įdomu ar iš tikro taip jau nevertinga ten viskas, ar apskritai tas tinklalapis mėgsta su žemėm maišyt vos ne viską, kas ne jų gamybos biggrin.gif Taip pat ir rekomendacijas priimu.

Weledos granatu turejau seruma ir berods dienini krema (gal ir dar kazka, bet sunkiai jau pamenu). Tiesa sakant, tai labiausiai apzavejo serumas - ypac pirma pakuote naudojant, o antra sunaudojus nekartojau. Is esmes man Weleda 'almond' kremas/losjonas ir 'pomegranate' serija veidui tik patinka (kunui tai daugkas is sios firmos). Beje, mano oda sausa, bet daznai renkuosi brandziai odai skirtus produktus del gero drekinimo.

O is Andalou dabar naudoju 'brightening' rinkinuka - nera ten serumo, bet is to, kas yra, tik kauke nepatiko (esu ja anksciau pilno dydzio turejus, man kiek pagrauzia oda nemaloniai, lieka raustelejus ir nors trumpam, bet nenoriu erzint bereikalingai odos). Naudoju tik vakarais ir dabar tik po viena priemone, pvz prausiklis arba kremas, nes pradzioj viska vakarais naudojau, tai man pasausino oda - bet efektas tikrai mates ir oda lygesne, skaistesne, spalva vienodesne, na is tu, kur matai, kad keiciasi ir kazkas kitaip ryte, bet tiksliai negali ivardint.

Na o del Paulos, tai galvoju gal naturalias priemones labiau ispeikia del sudeties, t.y. bendrai imant kazkokia sudetine dalis naturali gali labiau dirgint oda ar pan. g.gif Tai taip ir noriu tiket, kad daugiau kaip ispejima duotu zmonems, jog naturalios priemones gali stipriau veikt ar pan g.gif Nes isvis teke susidurt kai kokie saltiniai svaresnes sudeties produkta ivertina blogiau nei su keliais blogiukais ir paskui suki galva kodel....l
Atsakyti