Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

Man atsakymas buvo po savaites.
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2014 10 04, 11:19)
Man atsakymas buvo po savaites.

O jei ne paslaptis, kur jus operavo? Nes man sake po 5 - 6 savaiciu :/
Atsakyti
As operavausi Kauno onkologiniame, po operacijos buvau tos pacios gydytojos prieziuroje gyjimo metu.
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2014 10 04, 12:12)
As operavausi Kauno onkologiniame, po operacijos buvau tos pacios gydytojos prieziuroje gyjimo metu.

Gal del to taip greitai.. Manes is viso niekas nepriziurejo ir nepriziuri, vos ne vos nedarbingumo issiprasiau ilgiau nei vienai dienai..
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2014 10 04, 10:19)

man jau operacijos metu pasireiske itin gausus kraujavimas, todel ginius apsiuvo,ta pacia diena neleido namo,stebejo,nes vis kraujavau.Taigi praejus lygiai trim sav po operacijos (9men 9d) atsikeliau 6val ryto visa slapia,tokio ziauriaus ir neaisku is ko kraujopludzio nesitikejau,apie paketa nekalbu,bego per kojas upelis,lyg apstoja ir tada isslysta delno dydzio kresulys ir vel varo.Taigi vyro ner,trys vaikai ant galvos ir as su ranksluosciu klyne.Per dvi val susiorganizavau aukle,drauge su maze mane nuveze i kmuk,priomnike sukeliau visus ant koju rekdama kad tikrai ziauriai kraujuoju,bega.Ka atejo ginius,paziourejo,uztamponavo maksti marle ir spaudimo budu sustabde kraujavima,nes siuti nera ko viskas uzsiuta,apie saso pasisalinima nebuvo kalbosvakare vaziavau i skyriu ir tas pats ginius ta marle istrauke,aciu die nesikartojo kraujavimas.Jauciuosi sudinai zinok,silpna,gelezi geriu,bet kai pagalvoju kad beveik menesi non stop kraujuoju kitaip ir buti negali,plius maitinu lialia.Taigi ne visom buna viskas gerai,man silpna,mnaudzia.Ryt jau gryzta mano ginius is stazuotes,skambinsiuos pasitarti ka jis pasakys.Nors pasak budincio giniaus tada sake turejo viena paciente kuriai net 6 kartus stabde kraujavima,op paskui baigesi ir baigesi.Tiesa dziugina bent tai kad atsakymas geras.CIN III Ca is situ-pasalinta radikaliai thumbup.gif atsakyma susizinojau po 10d
Atsakyti
Va va,butent toks kraujopludis buvo ir man,tik as iskart su ranksluosciu klyne lekiau i priemimo skyriu visa soko ir siaubo busenoje,iskart liepiau man duot raminanciu, nes galvojau nusoksiu nuo proto is baimes, tai per pusvalandi man kraujavima sustabde uzdeginus zaizda.Stebuosi kad jus net 2 val su tokiu kraujavimu is baimes nenumiret smile.gif man tokiai bailei butu kazkas neimanoma,nes kraujavimas panasiai kai vandenys pries gimdyma bego blink.gif jau galvojau kad man hana bus smile.gif ir vat praejus visam menesiui po operacijos dar vis kraujuoju, bet negausiai uztenka ikloto, o del menesiniu isvis nieko nesuprantu,pagal mane ju man nebuvo, kazkokia painiava.
Atsakyti
jurgonse, laikykitės 4u.gif . Gal ir praleidau, jei ne paslaptis, kokia diagnozė buvo po konizacijos?
Aš penktadienį buvau pas ginekologę. Pirmą kartą po operacijos paėmė tepinėlį. Antradienį skambinsiu dėl rezultatų. Kadangi operacijos metu radikalumo nustatyti nepavyko, tai šiek tiek neramu.
Atsakyti
Man po konizacijos atsakymas CIN 3/Ca in situ radikalumo nustatyti nepavyko,tai vat irgi neramu koks bus citologinio atsakymas bet pirmiausiai reikia normaliai sugyti. Do do do linkiu kuo geriausio atsakymo 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip cia taip buna, kad radikalumo nenustato??
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 10 05, 18:32)
Sakykit, o kaip cia taip buna, kad radikalumo nenustato??

Kaip man paaiškino, nenustato, ar už pjūvio ribos neliko pažeistų ląstelių.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2014 10 05, 21:09)
Kaip man paaiškino, nenustato, ar už pjūvio ribos neliko pažeistų ląstelių.

Dar ir taip buna.. Ir kas tada? Vel operacija?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2014 10 05, 20:12)
Dar ir taip buna.. Ir kas tada? Vel operacija?

Sprendžia pagal tepinėlio rezultatus. Jei reikia, operuoja pakartotinai.
Atsakyti