QUOTE(svetelis @ 2014 09 29, 14:31)
galvoju pasitarti su jumis. liepos gale eme tepineli rado cin1, tada rugpjuti siunte biopsijai. Gydytoja, kuri dare biopsija rado cin2 ir israse siuntima gimdos kaklelio konizacijai. Bet po savaites as buvau uzsirasiusi pas savo ginekologe, ji paziurejo biopsijos rezultatus ir israse man maksties zvakuciu panaudoti nes lyg uzdegima mate ir sake po menesio ateiti. Man is galvos isejo paklausti del to siuntimo konizacijai, kuri israse biopsijos gydytoja. Skambinau savo gydytojai paklausti, bet atostogauja. Nes siuntimas galioja kiek zinau 30 dienu. Tai ar man laukti kol nueisiu pas savo gydytoja po menesio ar uzsirasyti operacijai su siuntimu. Ant siuntimo nurodyta: 1. PAP-LSIL ir 2. g. kaklelio kazkos zodis ir CIN 2.
man PAP nieko nerodė, biopsija rado cin 2, gydytoja siūlė arba darytis konizaciją arba pirma pagimdyt, tada darytis konizaciją, su cin 2 sakė dar galima laukti. aš laukti pabijojau, užsirašiau konizacijai, po 10 dienų ją padarė. . taigi, manau, tą mėnesį galite palaukti, iš anksto užsirašydama konizacijai (jei ką, atšauksit), nes pas gydytoją vis tiek reikės nueiti, ant siuntimo reikės surašyti tyrimų atsakymus, kuriuos būtina pasidaryti prieš operaciją. be to, juk galit ir pas kitą gydytoją nueiti, siuntimą bet kuris gali išrašyti.. man irgi tikrai buvo uždegimas prieš konizaciją (ir gydytoja sakė, kad leukocitų per daug, ir pati jaučiau), bet niekas neužsiminė nieko dėl to. dabar su baime laukiu atsakymų.
papildau dar, kad pas mane ir ŽPV 16 tipas buvo teigiamas. dėl jo labiausiai ir bijojau. jei jo nebūtų, gal būčiau bandžiusi pirmiausia gimdyti.