Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 12 tema

QUOTE(Taurida @ 2014 08 20, 18:18)
Sveikos, lankiausi pas Jus kai atliko konizacija. Ji atlikta vasario menesi. Visi atsakymai geri, sugijo viskas labai gerai ir graziai, bet.... menesis po konizacijos prasidejo istisi rudi tepliojimai (net su smulkiais kresuliukais), jie buvo nereguliarus, tai ciklo viduryje tai `~7 dienas pries mmm, jau atsibodo lankytis pas gydytoja, vis sugerdavau kursa antibiotiku, menesi ramu, jokio tepliojimo, bet neuzilgo ir vel tas pats. Gydytoja man sako tai po konizacijos buna, issivysto endometrioze doh.gif , ji pasiule pagerti kontraceptikus 3 men. Pradejau pima kursa gerti, geriu jau 10 dienu, kaip teplioja, taip teplioja..... jau nezinau net ka ir bedaryti verysad.gif (echoskopu ziurejo kiausidese nieko nera, gimda nepadidejusi, bet teplioja is gimdos, ne is kaklelio)
Norejau paklausti ar yra kam taip buve? Nes jau net nebezinau kokius dar tyrimus atlikti, jau esu reguliari gydytojos paciante del sitos bedos unsure.gif
Gal kuri atsiliepsit...

Pas mane tas pas, tik man konizacija buvo daryta pries 1.9men. ir dabar kaip buvau pas gin kuri operavo mane KMUK tai atsakyma gavau tik kad "cia valosi" ,bet manau taip negali juk buti. Pastebejau kaip nerimas ar seip nervai kokie buna namie darbe.. tarkim ir jos man atsiranda sad.gif g.gif
Mintis kilo gal reikia kompiuterine topografija pasidaryti gimdos, juk realiai cia is gimdos eina ne is kaklelio... nebezinau irgi ka begalvoti verysad.gif ir nuo ko issitirti kad gauciau atsakyma. unsure.gif
Gal yra su tokiom bedom dar pas ka, kur kreipetes, kokius tyrimus gal daretes konkreciai sitam atvejui.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2014 10 05, 20:16)
Pas mane tas pas, tik man konizacija buvo daryta pries 1.9men. ir dabar kaip buvau pas gin kuri operavo mane KMUK tai atsakyma gavau tik kad "cia valosi" ,bet manau taip negali juk buti. Pastebejau kaip nerimas ar seip nervai kokie buna namie darbe.. tarkim ir jos man atsiranda sad.gif  g.gif
Mintis kilo gal reikia kompiuterine topografija pasidaryti gimdos, juk realiai cia is gimdos eina ne is kaklelio... nebezinau irgi ka begalvoti  verysad.gif  ir nuo ko issitirti kad gauciau atsakyma. unsure.gif
Gal yra su tokiom bedom dar pas ka, kur kreipetes, kokius tyrimus gal daretes konkreciai sitam atvejui..  g.gif

Man irgi rudai pateplioja ir prieš, ir po. Ginė sakė, kad taip būna po konizacijos, echoskopavo, sakė, viskas gražu. Prieš kelis metus toks tepliojimas buvo gimdos polipo pasėkmė. Kontraceptikų gerti negaliu dėl krūtų problemų. Reikia stebėti.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2014 10 05, 21:09)
Kaip man paaiškino, nenustato, ar už pjūvio ribos neliko pažeistų ląstelių.

Kaip suprantu todel man ir padare viso kaklelio pjuvi. Nupjove rieke. Nes kaip paaiskino jis sudarytas is daugybes sluoksniu. Pavirsius gali nieko neparodyti,o giliau gali buti pikta.
Pasiskaiciau kaip moterims nutiko. Baisu.
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2014 10 05, 18:43)
Man po konizacijos atsakymas CIN 3/Ca in situ radikalumo nustatyti nepavyko,tai vat irgi neramu koks bus citologinio atsakymas bet pirmiausiai reikia normaliai sugyti.

Man lygiai taip pat.. atsakymas toks pats, o apie radikalumą nei žodžio. Neramu. Bet, o ką daryt.

Man su mėnesinėm irgi įdomiai gaunasi: pvz, paskutinį mėnesį buvo taip, kad pasirodė lašiukas ir paskui dvi dienas tyla, trečioj dienoj vėl normalus kraujavimas, kaip įprastai. Anksčiau taip nebūdavo.
Atsakyti
Labutis visoms, niekada nesgirdejau ir nesupratau visu siu ligos terminu kol paciai neprireike. Pirma karta gyvenime dariausi citologini tyrima ir gavau atsakyma su ASC-H isvada . Pirmam puslapyje skaiciau,bet kolkas kok neperskaiciau daug temu nelabai suprantu.Kas turi patirties su tuo? Dabar tik spalio gale laukiu kol prieisiu tyrimams. Kaip suprantu pirmiausia ZPV darys? O vyrui ar reikia tirtis?
Gal ir kvili klausimai bet dar visko nespejau issiaiskinti,o taip neramu..
Atsakyti
Ateinu su geromis naujienomis: po operacijos pirmo tyrimo rezultatai - jokių pakitimų yess.gif. Kitas tyrimas - sausio mėn. Tyliai džiaugiuosi, nes žinau, kad tai tik pradžia ir visko vėliau gali būti, bet gera pradžia- psė darbo.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2014 10 07, 17:21)
Ateinu su geromis naujienomis: po operacijos pirmo tyrimo rezultatai - jokių pakitimų  yess.gif. Kitas tyrimas - sausio mėn. Tyliai džiaugiuosi, nes žinau, kad tai tik pradžia ir visko vėliau gali būti, bet gera pradžia- psė darbo.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2014 10 07, 18:21)
Ateinu su geromis naujienomis: po operacijos pirmo tyrimo rezultatai - jokių pakitimų  yess.gif. Kitas tyrimas - sausio mėn. Tyliai džiaugiuosi, nes žinau, kad tai tik pradžia ir visko vėliau gali būti, bet gera pradžia- psė darbo.

Labai džiaugiuosi už Jus linkiu taip ir toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif wink.gif
Atsakyti
Mums visoms linkiu sveikatos 4u.gif .
Pasikalbėjau su ginekologe, stebėdamasi, kad per trejus metus iš "jokių pakitimų" išsivystė iki "Ca in situ", tai ji eilinį kartą patvirtino, kad stresas - tai didžiausias provokatorius, silpninantis imuninę sistemą, ko pasėkoje ir atsiranda visokiausios ligos. Žinoma, genetiniai dalykai labai svarbūs, mityba taip pat ne paskutinėj vietoj. Reikia dirbti su savimi, kad aplinka nebūtų provokatorius ir pastoviai tikrintis, kad viskas būtų aptikta laiku smile.gif.
Atsakyti
sveikos, gal kas papasakotu kokia sistema norint atlikt konizacija kauno klinikose?
mano poliklinikos ginekologe po visu tyrimu kaip ir raso siuntima operacijai, bet klinikose operacijas daro tik per ju paciu konsultacijas, o laisvu talonu tom konsultacijom tik kitam menesiui butu, tai dabar taip iseina kad turiu laukti? unsure.gif
visai pasimetus, atrodo norisi kuo greiciau viska susitvarkyti, o cia vat stabdis del kazkokiu talonu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as**: 09 spalio 2014 - 21:18
QUOTE(as** @ 2014 10 09, 22:17)
sveikos, gal kas papasakotu kokia sistema norint atlikt konizacija kauno klinikose?
mano poliklinikos ginekologe po visu tyrimu kaip ir raso siuntima operacijai, bet klinikose operacijas daro tik per ju paciu konsultacijas, o laisvu talonu tom konsultacijom tik kitam menesiui butu, tai dabar taip iseina kad turiu laukti?  unsure.gif
visai pasimetus, atrodo norisi kuo greiciau viska susitvarkyti, o cia vat stabdis del kazkokiu talonu  verysad.gif

Registruojiesi ir lauki 4u.gif Nebent.. gydytoja išrašytų ekstra siuntimą, tuomet priima iškart.. bet abejoju, kad rašys g.gif Koks atsakymas citologinio? žpv?
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2014 10 09, 21:17)
mano poliklinikos ginekologe po visu tyrimu kaip ir raso siuntima operacijai, bet klinikose operacijas daro tik per ju paciu konsultacijas, o laisvu talonu tom konsultacijom tik kitam menesiui butu, tai dabar taip iseina kad turiu laukti?  unsure.gif
visai pasimetus, atrodo norisi kuo greiciau viska susitvarkyti, o cia vat stabdis del kazkokiu talonu  verysad.gif

nu as kmuk operavausi,bet lankiausi ju kunsultac polkej ten atlikus tyr paaiskejo kad C inSitu yra,operavo Gaurilcikas,gali pasiskambinti i moteru konsultac poliklinika ir dar karta pasiteirauti,as visada sergu.lt online turiu ir stebiu ,kartais atsilaisvina taloneliai.Galit konkreciai eiti pas giniu pasirinkta savo ir tartis..ai tiesa jei aktualu niekam nieko nedaviau o prieziura ir rupestis tiek pries operacija tiek po superinis
Atsakyti