QUOTE(Do_do_do @ 2014 08 21, 19:30)
Skiepų nesiūlė, bet, kiek žinau, vakcina veiksmingiausia skiepytis 9-26 metų mergaitėms, merginoms ir moterims.
Gal kokią kitokią vakciną omenyje turite

?
Ne, butent ta pacia nuo ZPV

Del amziaus grupes irgi zinau, kad kuo anksciau, tuo geriau. na man uz menesio bus 28, bet va vistiek tokia rekomendacija skyre
Papildyta:
QUOTE(Zylez @ 2014 08 21, 18:36)
Pas jus gal nebuvo rastas ŽPV prieš konizaciją, gal todėl siūlė? Tarškaliuke, ŽPV irgi neigiamas buvo?
Man nesiūlė..
Pas mane buvo rastas kazkuris aukstos rizikos, bet ne 16 ir 18 ligtais (koks tiksliai neivardino). Tai idomu, ar nereiktu pakartot tyrimo, ar jis vis dar yra ar ne. nes juk jau esamo viruso nepaveiktu vakcina

Na nebent ateityje nuo tu 16 ir 18 apsaugotu, hm net nezinau
Papildyta:
QUOTE(tikius @ 2014 08 21, 21:36)
Rastas buvo ZPV,tik nepamenu koks tiksliai. Kaip suprantu USA tokia taktika,kad po konizacijos skiepija, beje skiepai nemokami. Ji kiek pamenu gan argumentuotai paaiskino, kad vakcina veiksminga net ir po konizacijos,tad as ilgai nesvarsciusi sutikau.
Na man skiepai butu mokami, bet ne delto as pergyvenu labiausiai

Kazkaip labai bijau tu pasaliniu poveikiu, apie kuriuos prisiskaiciau internete (ir, kad sis skiepas dar gana naujas ir nelabai istirtas). O jums viskas gerai praejo? Nebuvo jokiu komplikaciju? Gal buvote pastojusi po to? Nes kazkur skaiciau, kad gali ir vaisingumo problemu sukelti
P.s. Labai linkiu, kad niekada nepasikartotu! Nesvarbu ar tai del skiepo, ar del kitu priezasciu
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2014 08 21, 20:07)
aš rytoj ryte einu biopsijai. siaubas kaip bijau :/ o sakykit, skausminga tai procedūra? reikia jai kažkaip specialiai pasiruošti? ir kaip po jos? galima eiti į darbą iš karto ir pan.? gydytoja nieko nesakė..
ir PAP dar pakartotinio tyrimo rezultatus sužinosiu. drebu jau nuo dabar iš baimės..
Na man dare be nuskausminimo, 4 gabaliukus isgnybe, iskentejau

Specialaus pasiruosimo kaip ir nereikia, nebijokit labai

As ta diena turejau laisva, tai gerai, nes poto maudeno pilva, tai dziaugiaus, kad galejau ramiai pailseti namie. Viskas bus gerai, sekmes