QUOTE(Azucena @ 2014 07 16, 11:56)
nu bet cia akivaizdziai juoduoja, tai kam tokios traukejos reikalingos, kur nei savo darbo neatlieka.... dar sakyciau nesimato kazkur uzlinde, dabar gi akivaizdziai...
nu bet jei as tokiai tamstai neatiduociau grazos pvz perkant, nes nu nemaciau pvz..... kazi ji man akiu neisdraskytu? 

Vaje, kam tada imti tas siūles, jei šitaip...

Paprašyk, kad apžiūrėtų kas atidžiau.
O pleistriuko nebeklijuok, geriau gis, tik kokiu Octanisept purškaliuku papurškiok porąkart dienoj.
Ir jau maudykis.

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 16, 14:12)
Ateinu pasiguost. MB darbe pakoregavo atostogas. niekur nebevažiuojam nes iš 2 sav liko tik 1 sav. Atostogos bus Vilniuj 

Vaje, Tuomce, bet gal kur išlėksit, pažiūrėkit į Makalius.lt puslapuką.
Tai mes jau daugmaž nusprendėm , kad kas dien važiuosim su vandenlente paplaukiot ir po to sėdėsim kol atsibos 
Erode, gal turi patarimų kaip galima greičiau išsigydyti kulkšnies timptelėjimą/nykstelėjimą? kaip ir buvo aprimę, bet šiandien einant į darbą vėl stipriai suskaudo.. o plaukiojant labai nemalonu kentėt skausmą. Gal kokį tepalioką gali rekomenduot?

Erode, gal turi patarimų kaip galima greičiau išsigydyti kulkšnies timptelėjimą/nykstelėjimą? kaip ir buvo aprimę, bet šiandien einant į darbą vėl stipriai suskaudo.. o plaukiojant labai nemalonu kentėt skausmą. Gal kokį tepalioką gali rekomenduot?
Erode viskas ten puikiai gyja nei skauda nei kliuna, jau nusimaudziau ryte
daugiau siulu ner drauges apziurejo... nu bet rimtai girta sesute, pripiesiau skundu ar ten klausimu i poliklinikos psl

QUOTE(Azucena @ 2014 07 16, 15:06)
Erode viskas ten puikiai gyja nei skauda nei kliuna, jau nusimaudziau ryte
daugiau siulu ner drauges apziurejo... nu bet rimtai girta sesute, pripiesiau skudu ar ten klausimu i poliklinikos psl

O tu gerai apziurejai ar ten siūlas, man atrodo ten buvo juoda kirmelė kur mane vakar gazdinai kad iš žaizdų lenda

QUOTE(Tuomce @ 2014 07 16, 14:59)
Tai mes jau daugmaž nusprendėm , kad kas dien važiuosim su vandenlente paplaukiot ir po to sėdėsim kol atsibos 

Kasdienes proceduros - šaltas karštas šaltas karštas vandenukas - baigiame šiltu. 4-5 kartai šaldome ir atšildžius vėl šaldome, vėl... baigiame šiltu ir tepame Perskindol geliu 5xd.
Jei skaudena einant, galima būtų 1 aštuoniuke imobilizuoti elastiniu bintuku. Sėdime pakėlus kojytę.
Aha kirmele buvo, bet be galvos, girta sesute nukando jai galva ir pamirso kuna istraukt
nes zakuskes neturejo kitos.....

Ačiū Magnuna
Dideliausias ačiū už auskariukus, ir apyrankes, spalva mėnulio akmens - fantastiška, dangišką ir auskarų ilgis kaip tik, tokiai kaip aš šarkai
nešiosiu viską su malonumu
Ir atskiras ačiū už silke, tai jau tampa tradicija
Einam su Kiara jos ragauti

Dideliausias ačiū už auskariukus, ir apyrankes, spalva mėnulio akmens - fantastiška, dangišką ir auskarų ilgis kaip tik, tokiai kaip aš šarkai

Ir atskiras ačiū už silke, tai jau tampa tradicija

Siaubo filmo 2 serija šiandien
O aš kaip tik tik dabar laiko pietums apturėjau - galvojau užšoksiu tuo pačiu į SM, ką nors gražaus paskaitinėsiu
Gerai, kad Sandra su savo mažyliais situaciją išgelbėjo

Magnuna viskas gerai Weronica pas mus rezisuoja nauja siaubo filma "SKAMBUTIS I POLIKLINIKA arba PJUKLAS 1,5cm"", o as einu atranka i pagrindini vaidmeni

Busy - oi tai gerai, kad viskas sėkmingai nukeliavo
o tai biškį pergyvenau, kad muitininkai nesuvalgytų silkutės

Azu - manau jau praėjai atranką

Azu - manau jau praėjai atranką

Tuoj mūsų tema pataps pagrindiniu silkių exporto šaltiniu į svečias šalis 
Taip taip Azu be konkurencijos pagrindiniam vaidmeniui tinkamiausia

Taip taip Azu be konkurencijos pagrindiniam vaidmeniui tinkamiausia