Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

rainas grožis dėkoja 4u.gif biggrin.gif
turi pirštines ant visų 4 kojų, kaip tikra dama biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Dar ir būzė turi balto thumbup.gif Mėgstu tokias puošnias madamas
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Rašau "iš tremties" biggrin.gif

Jj, kokios smagumo raina medžio gyventoja wink.gif
O aš šiandien savąjį medžio gyventoją Doną Pedrą pažadėjau, kai tik grįšiu Vilniun, atiduosiu thumbup.gif

Bandelei dideliausi inkėjimi gimtadienio proga happybday.gif

Tašytė radusi vėsią vietelę...
Et merginos, kokie tušti namai be katino ... (mamos Miciukės gi nebėr sad.gif )
O aš paryčiais, matyt, susapnavau, kad apdėdino katinas ir užšoko man miegančiai ant kojų - toks realus buvo jausmas, kad per miegus paskiau - saugokim abi Miciuke, mamą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 07 15, 16:48)
Sveikos, merginos  4u.gif
O aš paryčiais, matyt, susapnavau, kad apdėdino katinas ir užšoko man miegančiai ant kojų - toks realus buvo jausmas, kad per miegus paskiau - saugokim abi Miciuke, mamą  verysad.gif

Sveika, kurgi tavoji tremtis?
Gal visai neblogai bus pasiilsėti, Erendira?
Pampliukas dar lieka, tą dar prižiūrėsi padedama Runciadupcio.
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Bandukui skrieja didziausi sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Erendira, laikykites.. Linkejimai mamukui 4u.gif

Lietava, turi mergyte kaip tik mano globotinukui i poras biggrin.gif wub.gif

Tiesa, mazgius jau lyg ir ketvirtadieni iskeliauja i naujus namus. Ech.. wub.gif

Pasirodom ta proga paskutini kart smile.gif

user posted image

Kaip sake mano drauge-prabangaus tamsumo, lietuvisko rainumo kailiukas biggrin.gif wub.gif

user posted image

Raištukų siaubaš bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 15 liepos 2014 - 16:35
Kendde, is ku mano Tomuka gavai bigsmile.gif lotuliukas.gif , kopija mano katinelis, kailiukas toks pat ir dydis panasus biggrin.gif
BANDI, tau balioncikas su Gimtadieniu 4u.gif
Pas mumis nieko naujo, va, baigiu darba, leksiu namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 07 15, 16:56)
Sveika, kurgi tavoji tremtis?
Gal visai neblogai bus pasiilsėti, Erendira?
Pampliukas dar lieka, tą dar prižiūrėsi padedama Runciadupcio.

"Tremtis" Šiauliuose...
Ai toks ten ir poilsis po ligonines bastytis... Bet viskas bus gerai rolleyes.gif
va sėdžiu, ir dirbu savo vertiminius darbus, miekur nuo jų nepabėgu ax.gif

Kennde, kooks faunuolis vaikas wub.gif

Donas Pedras labai dailiai smėliškai rainas wub.gif O Savana smėliškai taškuota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 07 15, 17:14)
Lietava, turi mergyte kaip tik mano globotinukui i poras  biggrin.gif  wub.gif

ojėj, kokia meilybė wub.gif
maniškė tai irgi raištukų siaubas. tampo batus po visą butą biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2014 07 15, 17:34)
Donas Pedras labai dailiai smėliškai rainas  wub.gif  O Savana smėliškai taškuota  wub.gif

Čilės pilvukas vietom irgi dailiai smėliškas bigsmile.gif išvis, spalvų jos kailyje didi įvairovė biggrin.gif labai įdomu, kas iš jos išaugs.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 07 15, 16:48)
Sveikos, merginos  4u.gif

O aš paryčiais, matyt, susapnavau, kad apdėdino katinas ir užšoko man miegančiai ant kojų - toks realus buvo jausmas, kad per miegus paskiau - saugokim abi Miciuke, mamą  verysad.gif

Tikrai žinau tą jausmą.. Nors namuose dvi laputaitės, bet rūksta kailino švelnumo.. oi kaip trūksat.. unsure.gif ir tą jausmą, kad kažkas kojomis vaikšto pažįstu..

Na žodžiu- gražūs mažiai, dičkiai ir gimtaduvininkas puikus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 07 15, 17:43)
ir tą jausmą, kad kažkas kojomis vaikšto pažįstu..

Mat kaip...o aš net niekam nesakiau, maniau dar pagalvosit kad man visai kū kū... irgi jaučiu realiai kad perlipa per kojas ar atsigula, kaip Sniegutė kad mėgdavo ant klubo atsigulti verysad.gif net pakėlusi galvą paižiūriu, ar ne Skipė atėjo. Nors ir svoris ne toks. Gal per tiek metų užsifiksuoja ir jaučiama, juk kitaip blaiviu protu nepaaiškinsi ...
Atsakyti
Liabas 4u.gif

Bandukui sveikinimai 4u.gif

Siaubo filmų intarpai biggrin.gif

QUOTE(Vidam @ 2014 07 15, 19:17)
Mat kaip...o aš net niekam nesakiau, maniau dar pagalvosit kad man visai kū kū... irgi jaučiu realiai kad perlipa per kojas ar atsigula, kaip Sniegutė kad mėgdavo ant klubo atsigulti verysad.gif net pakėlusi galvą paižiūriu, ar ne Skipė atėjo. Nors ir svoris ne toks. Gal per tiek metų užsifiksuoja ir jaučiama, juk kitaip blaiviu protu nepaaiškinsi ...

console.gif ir man buvo jausmas, kad užšoka ant pagalvės krašto kaip kad manasis darydavo cray.gif daug kas sakytų, kad haliucinacijos, bet kai esu skaičiusi tikrų istorijų kaip gyvūnėliai po mirties lieka prie šeimininkų, tai labai realu... Kiek pati pajėgiu suprasti, manau, kad kurį laiką po mirties jie dar būna prie mūsų, o paskui iškeliauja kitur (su žmonėmis irgi tas pats)... Bet aš tikiuosi maniškis yra ten, kur labai labai gera- rojuje su kitais katinukais verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kenddės globotinis tikrai kad prabangaus rainumo biggrin.gif gražuolis raištukų šiaubaš wub.gif
Lietavos pirštinėta damutė wub.gif man mažą Kruopytę primena smile.gif
Erendiros mamukui - sveikatos balionuks 4u.gif
Dėl išėjusių katinėlių - ir manęs yra atėję aplankyti smile.gif Galbūt tie, kuriuos mes mylėjom kartais užsuka pažiūrėti ar su mumis viskas gerai 4u.gif
Ilsiuosi smile.gif
user posted image
Atsakyti