Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Kruopciaus baltas, minkstas pilviukas... wub.gif

flirt.gif
Atsakyti
Visi kaciokai wub.gif
Kruopa jei ilsimes tai ilsimes pa kompanijej
user posted image
Vasara atejo... ir prasidejo.....
user posted image
Mamka a tu durna nuo labo ryta muzona tokiu ciongu laist? blink.gif
user posted image

O as jauciu sumusiau visus nesimaudymo rekordus lotuliukas.gif siandien tik issimaudyt galejau normaliai thumbup.gif po visu siuliu, o dar savaite dirbu be iseiginiu, tai nezinau kaip kambari kuoptis po tiek laiko reiks musiau bus visas pilnai nutiuninguotas ziemai..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Magnuna o Kruopa dar kanors daugiau veikia be to kad ilsisi šezlonge? g.gif biggrin.gif

Erendira, mamai sveikatos 4u.gif

Labryts
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 16 liepos 2014 - 08:37
Broliai šaunuoliai kailinius vėsina thumbup.gif Toras mamką auklėja lotuliukas.gif

QUOTE(Weronica @ 2014 07 16, 09:15)
Magnuna o kruopa dar kanors daugiau veikia be to kad ilsisi šezlonge? g.gif  biggrin.gif

O tai kaipgi blink.gif , aišku kad veikia - taigis mamką iš šezlongo krapšto biggrin.gif Matytumėt kokią išraišką nutaiso kai aš šezlongan įsitaisau biggrin.gif Ir vaikšto kas penkias minutes pasiklausti ar man neatrodo, kad per ilgai jos vietoje įsitaisius sėdžiu biggrin.gif Po kelių tokių tikrinimų pamato, kad mamka visiškai nesupratinga ir tuomet jau įsitaiso man ant kelių su aiškia užuomina akyse, kad šezlonge yra viena nereikalinga asmenybė biggrin.gif
Grikis atėjo iš ryto kai jau norėjau keltis ir atsigulė skersai manęs - kol iš po jo išsiropščiau, čiut darban nepavėlavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 liepos 2014 - 08:43
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 16, 09:42)
kai aš šezlongan įsitaisau  biggrin.gif 

Galvojau kad tokio atvejo jau išvis nebebūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 07 16, 10:00)
Galvojau kad tokio atvejo jau išvis nebebūna biggrin.gif

Sveikutės.
Kuopciaus lapkės su punčiakom labai fainos. wub.gif
Toro išraiška dėl muzikos ir iškritimas abiejų - vaje, kokios katinukų išklotinės.

Tašė vis dažniau okupuoja vonią - guli ten ir guli, kai jau ateini leist vandenuką, tai išbėga. Bet vis dažniau vonioj ilsis.
Ir šezlongo okupacijos istorija. thumbup.gif Mamkai reikėtų susiprasti nusipirkti kitą, atsarginį.
O ką - mane kelia ryte toliau, šįryt 2x, antrą kartą tai daviau to ėdesio, nes jau buvo laikas keltis ir gerai, ka pakėlė, nes pramigau žadintuvą. doh.gif

blush2.gif

Ant kelių nesitaiso - karšta jai, matyt, tik pas MB nueina ant rankos pagulėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 16 liepos 2014 - 09:58
Labukas. Fainuoliai katuliai issidrebe poilsiauja thumbup.gif Taba kazko nemegsta musu balkono, netikras katinas schmoll.gif , gal streikuoja, kad i lauka neleidziu g.gif , siandien ryte galvojau pagausiu ir i rusi nunesiu, toks kniaukimas, kad negali niekur duru uzdaryti, atsidaro ir rekia doh.gif , o paryciais toks miegiukas saldus rolleyes.gif Mazuliai visai isnaglejo, tiek kapsto geles, kad gavau visas iskavoti, atsibodo zemes valyti, tik neuzmaciau ar daro negera reikala i jas ar ne g.gif , nu jau nenoreciau, kad turetu toki zalinga iproti g.gif Bet ir nesu macius, kad nors vienas i kraika darytu g.gif , nors kraikas vietomis susokes g.gif Su patalynes deze toliau kariauju, nebezinau su kuom uz nugareles tuos tarpus uzkizki, viska iskrapsto ir sulipa, jau vakar is ten patalyne iskrausciau, gal bus kieta ir nebelips g.gif , padariau dar nameli is kartonines dezes, priklojau minkstai, siltai, bet nelabai kol kas jis rupi jiems schmoll.gif Tomukas geras katulis vakar guliasiuka kirto kaip tikras vyras thumbup.gif , o kiti ziopliukai dar nieko nevalgo, murdau i maisteli, kad pajustu skoni, bet niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Esu bais piktas dabar mad.gif ant tos poliklinikos sesutes kur siules trauke, pindose...negana kad kaip dura pralaukiau 40min is darbo isejus, nors turejau taloneli, pleistra uzklijavo visa suvelta, gumulas po rubais kiurksojo, tai dar siandien darbe pries veidrodi uzmaciau kazka juoduojanti ant zaizdos ir ka istraukiau siula palikta virs 1cm ilgio , dar kitas irgi buvo kazkur prilipes bash.gif nu rimtai drauge kokia butu geriau istraukus.... girta gal ta sesute buvo doh.gif
Atsakyti
Azucena, nesinervuok, buna irnesakyk.gif, man po apendicito operacijos po kokiu 4metu islindo is pilvo kazkoks melynas siulas, tai istraukiau biggrin.gif
Atsakyti
nu bet cia akivaizdziai juoduoja, tai kam tokios traukejos reikalingos, kur nei savo darbo neatlieka.... dar sakyciau nesimato kazkur uzlinde, dabar gi akivaizdziai... blink.gif nu bet jei as tokiai tamstai neatiduociau grazos pvz perkant, nes nu nemaciau pvz..... kazi ji man akiu neisdraskytu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Banduką ir mes sveikinam,kad ir su praėjusiu peliadieniu 4u.gif
Zundytei už gerą širdį mažiukams 4u.gif Užjaučiu dėl mažyčio,nes žinau ką reiškia jų netekti... verysad.gif
Beje,pas mane liko vienas Suodis,Juodis jau rado namučius... ax.gif
Beje,Kaunietės- gal ,kurios galėtumėt man trumpai pagelbėti su mažiuko laikina globa. Laikinai reikėtų jį paglobotį šį savaitgalį,nuo penktadienio arba šeštadienio ryto iki pirmadienio vakaro. Maistuko duočiau,taip pat ir kraiko. Mes šį savaitgalį planuojam išvažiuoti į pajūrį... Mano didčkius prižiūrės kaimynė(ta kur Puma pasiėmė). Na o mažiuko kartu su didčkiais nenoriu palikti,nes Rūkas ir Zara jo beveik nepripažysta... Ramzis pasidarė labai tėviškas mažiukui,dažnai jį nuprausia išmyluoja,kartais net persistengia,tad mažiuką tenka traukti iš jo glėbio...
Paglobotį reikėtų šį gražuolį... wub.gif
user posted image
Atsakyti
Kai dar buvo abu mažiai... jų žaidimai smile.gif
https://www.youtube....h?v=H0GcMAY4RzU
Atsakyti