Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

nu kaip nebuna, gal nukirpo ir salia padejo, tai ir bus salia sepetukai, vaizduote tik isijungt reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 07 18, 13:22)
nu kaip nebuna, gal nukirpo ir salia padejo, tai ir bus salia sepetukai, vaizduote tik isijungt reikia biggrin.gif

Padėt šalia manau neužtektų, reiktų dar ir susmaigstyt po plaukelį kad bent kiek panasu i ausis būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
aj nurasom tai, kad kompas neturi sepetuku simboliu ir keiciam juos tokiais kokius pasiulo biggrin.gif
Atsakyti
kitą kartą kai kursiu temą įdėsiu ką nors iš šių: biggrin.gif
su priglaustom ausim =<..>=
Su šepetėliais =v..v=
gauruotas katas ="^..^"=
pamatęs musę katas =^ʘʘ^=
Kiara ≥^..^≤
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 18, 14:35)
gauruotas katas  ="^..^"=
pamatęs musę katas  =^ʘʘ^=
Kiara  ≥^..^≤

šitie geriausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 07 17, 19:56)
Neras namų ta mažutėlė,niekas nenori invalido kačiuko verysad.gif

Parašiau tau až , gal pavyks kažką sugalvoti...aš su neįgalia dukra visai nebijočiau neįgalaus katinuko wub.gif
Atsakyti
Labukas. Kol perskaičiau blink.gif , daug čia visko nutiko, kačiukui juodukui ligoniukui 4u.gif , katytei su trim kojytem 4u.gif ir nabagėliui išėjusiam 4u.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O ūsai bigsmile.gif , dar tokių nemačiau bigsmile.gif Azucena, gerus kadriukus pagauni thumbup.gif , gražuoliai katukai wub.gif Kruopiukas mažas labai panašus i mano Tigrių wub.gif Aš ryte kol su katukais atsidžiaugiu, vos į darbą nevėluoju doh.gif Tomčikas turi madą, kai darausi kavą, atsisėda man ant tapkės ir tupi, aš atsargiai vaikštau kol nukrenta lotuliukas.gif , šį rytą susijuokiau pasiėmiau, pamylavau, pabučiavau ir padėjau, kiti trys stebėjo, kai padėjau Tomčika, visi užpuolė mano kojas lotuliukas.gif , tipo : ir mane ir mane paimk lotuliukas.gif
Atsakyti
Magnuna, net žvygtelėjau... katas pamatęs musę NR.1 man laugh.gif o už Kiarą atskiras ačiū, gavosi kaip du vandens lašai panaši thumbup.gif

O gal tas kur pamatęs musę panašus į Ryžą skaitantį knygas? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 07 18, 15:50)
Parašiau tau až , gal pavyks kažką sugalvoti...aš su neįgalia dukra visai nebijočiau neįgalaus katinuko  wub.gif

Ruste, nu neturiu zodziu... wub.gif
Beje mano pirmoji dukryte taip pat su negalia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiara kažką šnibžda Bosui į ausį hihihi.gif turbūt nori akinius prisimeruoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 liepos 2014 - 14:39
[quote=busycat,2014 07 18, 16:18]
Magnuna, net žvygtelėjau... katas pamatęs musę NR.1 man laugh.gif o už Kiarą atskiras ačiū, gavosi kaip du vandens lašai panaši thumbup.gif

Ne, nu Tu nerealius kadrus pagauni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O ryžas koks profesorius lotuliukas.gif
Atsakyti