Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Broliai šaunuoliai prajuokino, kad net ašara ištryško lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia aŠ Torai... ėėė Ėdrūnai ir Vėmūnai, t.y. gerbiamAsis Vincai, gal turi dantinės dantų pastos, mano dunčiam? Ryžas laksto su krapais, per duntis siūlo, sakau gal nešvarūs...

user posted image

Weronica, balionėlis susideda iš 40% pūkų ir iš 60 % meilės biggrin.gif o meilės per daug nebūna laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 18 liepos 2014 - 08:26
Neatsistebiu Kiaros ūsais wub.gif yra ilgaūsių, bet pasikartosiu, nes ne kartą jau rašiau, kad tokių dar nemačiusi thumbup.gif ir taip iskleisti, net už ausis aukščiau thumbup.gif na nebūtu Kiara, juk ji ypatinga...
Atsakyti
Kiaros minkštumėlis wub.gif

va, dar nepasigyriau, kad "tremtyje" būdama ir lankydamasi keliuose namuose momentaliai "apsipodružkinau" su tų namų katėmis, šeimininkų nuostabai nes "jos svetimų nemėgsta" biggrin.gif
Atsakyti
Vidam ūsų balius nuo KIaros laugh.gif

user posted image

user posted image

Erendira, katės jaučia jas mylinčius žmones, matyt skleidžiam tam tikrą energiją biggrin.gif
Atsakyti
OOO Kiara ar tikrai, barzdaskutes tu nepirkai?
Mazu tau padovanoti, kad kaip dieds nebut usuotai????? blink.gif

Teta Vidam ir mes ir mes usu turim netrumpu
user posted image
Atsakyti
labas rytas verysad.gif verysad.gif ateinu pasiguosti dėl kaimo katinėlio.
Aš čia kelinta savaitė kaip ant adatų, net valgyti negalėjau.
Vienu žodžiu dar per atostogas pastebėjau, kad mūsų vienas katinėlis (mylimiausias) pašlubuoja su kojyte, bet kartu kaip ir užpakaliuką į šoną užmeta. Užšokt ant lovos užšokdavo. Iškvietėm ten vietinį gyd., bet jis tik iš išorės nusprendė, kad gal tai kojytės patempimas, suleido nuo skausmo vaistų. Na ką išvažiavau į Kauną, grįžtu po dviejų savaičių, o jis jau tik šliaužia, užpakalines kojytes valdo, bet užpakaliuko ir uodegytės ne. Aš į paniką, ką daryt, kur jį vežt, siūlė migdyt, bet net šią procedūrą atlikti reikia vežti už keliolikos km, o kai neturi automobilio? Vienu žodžiu savaitgalis buvo kažkas siaubingo. Palikom taip kaip yra, bet pirmadienį darbe negalėjau nei ramiai sėdėti, nei dirbti. Skambinėjau į klinikas, galvojau važiuosiu ir atsivešiu autobusu (kaimas už 100 km nuo Kauno) Bet gerai draugė atostogavo ir ji man pagelbėjo. Vakar atvežiau aš jį į kliniką, apžiūrėjo ir nieko gero nežadėjo, bet sakė žiūrėsim ką rentgenas parodys. Po rentgeno sakė, kad lyg tai yra kažkoks tarpelis tarp slankstelių ir ten kažkoks guziukas ir kaip suteikė vilties, bet reikėjo kraujo tyrimo. Na ir šiandien paskambinau, kraujas labai blogas ir nustatė pagrindinę priežastį dėl ko taip atsitiko, tai smegenų žievės uždegimas. Suleido dar vaistų, bet neišgyveno verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Vakar kankino klausimas ką reiks daryt, kaip apsispręst ar migdyt ar ne, šiandien galvoju na kodėl taip atsitiko. Viskas per vieną dieną ir būtent tada kai atisivežiau į kliniką. Namie tikrai neatrodė, kad kažkas pablogėjo, o čia atsivežiau ir numarinau.
Bjauriai jaučiuosi, labai labai. verysad.gif
Atsakyti
Rariuk nesikankink, ne tavo kaltė, kad katinėlis išėjo būtent tada kai paėmei jį į gydyklą. Laikykis
Atsakyti
Rariuk, nenumarinai... Vistiek pabaiga būtų buvusi ta pati, tik būteimei kankinusis, kad nieko nedarei 4u.gif
Kartais, mūsų sąžinė, troškimai, įsivaizdavimai vistiek niekaipo negali paveikti ar pakeisti realybės.
Atsakyti
Ačiū
Bet kaip dažnai būna pradedi galvoti gal gydytojai kažką ne taip padarė. Nes kaip gi čia dabar, buvo buvo gyvas, įsidėjau visai žvalų (kiek įmanoma), o čia .....
Juk galėjo jis būdamas dar kaime išeiti. Nors vėl kai pagalvoju, gal jis mus išgelbėjo nuo baisiausio sprendimo , kurį būt reikėję mums priimt.
Na aišku, bet kad ir kaip būtų blush2.gif apie tai kalbėti, bet finansiškai gerai kirto per kišenę. O čia dar į Palangą susiruošusi trečiadienį važiuoti, vienu žodžiu doh.gif
Atsakyti
Tikrai Rariuk padarei kas imanoma 4u.gif
O ir atostogaut galesi vaziuot kad ir su tuštešnėm kišenėm bet bent jau rami kad padarei viską ką galima 4u.gif o ne isvažiuot ir nervuotis kad kažkur kaime nabagas kankinasi 4u.gif

Ūsočiai ir eilėraštis apie barzdaskutę thumbup.gif
Atsakyti
Rariuk 4u.gif gyvenime visuomet yra dvi pusės. Čia kaip ir medalis - negali būti tik viena, geroji pusė. Svarbiausia tu padarei, ką galėjai 4u.gif

Kiaros ūsų balius thumbup.gif
Atsakyti