Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

QUOTE(rariukas @ 2014 07 18, 09:54)
Viskas per vieną dieną ir būtent tada kai atisivežiau į kliniką. Namie tikrai neatrodė, kad kažkas pablogėjo, o čia atsivežiau ir numarinau.
Bjauriai jaučiuosi, labai labai. verysad.gif

Būtum neatsivežusi, būtum save graužusi kad nenuvežei pas vetą. Padarei ką galėjai, visiems geriau jei jau taip smarkiai sirgo, dabar jis jau ramus... verysad.gif Būtum dar daugiau pinigų sumokėjusi, o garantijos juk nėra kad būtų pasveikęs. verysad.gif

Vinculi, gražūs tavo ūsai, bet vistiek neperspjovei Kiaros, kad ir vyras esi lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą.
Taip iš tikro bent jau ramu, kad dabar padariau viską ką galėjau. Nors jis pas mus jau buvo toks šiek tiek ligoniukas, prieš kelis metus vos jį išgelbėjom. Įtariu, kad ta liga jam labai pakenkė, o gal ir vaistai. Nes gydė tas vietinis gyd., ligą nustatė iš simptomų išorinių, nors aš buvau linkusi galvoti, kad tai be tokia liga . Atseit buvo kačių maras, bet nei vienas katinas daugiau nesirgo, be to požymiai kitokie buvo. Jis tada labai slogavo, ašarojo iš snukučio, kraujukas pasirodydavo, nieko nevalgė negėrė. Na bet išgijo. Va jeigu tada būčiau atsivežusi, galbūt ir viskas gerai buvę.
Ir iš vis aš kai pagalvoju aplamai apie kaime gyvenančius gyvūnus ką daryt kai atsitinka kokia nelaimė. Juk pas daugumą katinai gyvena tik tvartuose ir jie tik pelių gaudytojai. Ir požiūris į juos ne toks kaip pas mus. Baisiausia kai gyvūnas kankinasi ir jo kančias dažniausiai žmogus užbaigia gana žiaurokai.
Atsakyti
Rariuk viska padarei ka galejai 4u.gif
Tetute Vidam, mes gi ir nenorim perspjaut....
user posted image
O as isvis nieko nenoriu.... leiskit pagalvot....
user posted image
Kazi kur vasara? siandien pas mamka drauge "sese" atvaziuoja, kvepianti sunim.... kazi kas cia bus...
user posted image
as pasauli stebesiu is virsaus, o po manes nors ir tvanas....
user posted image
Atsakyti
Nu gražūs tie Azu broliai, nieko neprikibsi wub.gif wub.gif tai kitus jų trūkumus galima ir atleisti...kaip neatleisi, kai tokie žvilgsniai... biggrin.gif
Atsakyti
Aš dėl savo bėdos nepagyriau nei vieno katinėlio, visi tokie šaunuoliai ir Kiara ir broliai šaunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir visi kiti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O maniškiai šiandien vėl blūdino paryčiais, na kas per mada pasidarė doh.gif Friskė 4 val. pradeda zyliot ir aišku kitus prikelia. Aišku ir mane tame tarpe, nes ką nors numest reikia, ar pašiugždent maišelius. Reiks vakare bandyt ją užvaikyt biggrin.gif
Atsakyti
tpu tpu tpu, maniškiai jau antra savaitė kaip rytais miega smile.gif Pasitaiko, kad aš juos žadinu biggrin.gif Kruopcius rytais į mane žiūri dar užtinusiom nuo miegelio akim iš savo krepšo o Grikis irgi pučia į akį lovos kojūgalyje iki aš neatsisėdu lovoje. Tuomet jau aišku prasideda žaidimas "mam, paglostyk vieną mielą katinėlį" biggrin.gif
Atsakyti
O kodėl nieks nesakė, kad temos antraštėje katinai su keturiomis ausimis? g.gif lotuliukas.gif

Mažėliai mūsų bunda apie 5 val ryto doh.gif ir Pamplemusas kartu. Ir eina pas mane žįsti piršto doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 07 18, 11:22)
O kodėl nieks nesakė, kad temos antraštėje katinai su keturiomis ausimis?  g.gif  lotuliukas.gif

blink.gif akurat, o aš kai temą gaminau žiūrėjau, žiūrėjau, kad kažkas netaip, o kas netaip taip ir nesupratau doh.gif . Tai todėl, kad mūsų katinėliai ypatingi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 18, 11:26)
blink.gif  Tai todėl, kad mūsų katinėliai ypatingi  biggrin.gif   tongue.gif

Kur...nematau nei vieno keturausio g.gif visi mūsiškiai dviausiai g.gif

Aaa jau daėjo kas ta antraštė blush2.gif tikrai...net pažiūrėjau kaip atrodė praeitoj temoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 liepos 2014 - 10:53
nu ir man kol daejo , ir atrodo ne blondine lotuliukas.gif
Gal cia ne 4ausiai, o pvz su sepeteliais katukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 07 18, 11:57)
Gal cia ne 4ausiai, o pvz su sepeteliais katukai  blush2.gif

Azu, šepetėliai būna ant ausų, o ne šalia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 18, 12:15)
Azu, šepetėliai būna ant ausų, o ne šalia  lotuliukas.gif

Nu bet būna šepetėliai iš ausų biggrin.gif