Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

QUOTE(Vidam @ 2014 07 21, 18:33)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif aš čia rašinėju, o mano mažutė jau mirusi guli, užklota adijaliuku. Vežiausi tikrai gyva buvo, dabar nuėjau, sakau paversiu ant kito šonelio,  o ji jau nekvėpuoja , tikrai neužduso nes vis ėjau žiurėti kad liežuvukas būtų išlindęs verysad.gif  verysad.gif  paskambinau, sako retai, bet būna taip , vistik trečia narkozė per pusmetį tokiam amžiui. Matyt sustojo širdukė verysad.gif Gydytoja sako taip geriau ir jai ir jums, gal specialiai taip padarė. Sakau gal per didelę narkozę davėt, sako gi pati pasvėrėt ir pagal svorį daviau, Rizika visada yra dėl to ir duodam pasirašyti.
Taip greit  viena paskui kitą išėjo verysad.gif  verysad.gif
Žiūrėsiu ką atrašys Diržinauskas...jei kas, tai užsigraušiu kam vežiau čia  verysad.gif iškitos pusės pagalvojus ir nevežti negalėjau.Ką tik guodžiau rariuką...Likau bute viena kaip pirštas... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

4u.gif Vidam- ji išėjo ramiai ramiai.. Ir viską Tu padarei kuo teisingiausiai ir geriausiai..
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 21, 18:33)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif aš čia rašinėju, o mano mažutė jau mirusi guli, užklota adijaliuku.

tik perskaičiau pirmą žinutę o čia, net kelis kart perskaičiau.....negaliu patikėti verysad.gif verysad.gif .....ir jokio atsakymo kodėl verysad.gif liūdna nerealiai.
Vidam laikykis, neįsivaizduoju kaip paguosti....jokie žodžiai nepadės
Atsakyti
vajetau, Vidam console.gif verysad.gif
Atsakyti
Vidam, užjaučiu. Labai gaila, bet nesigraužk, padarei viską kas buvo reikalinga. Nebūtum vežusi, būtum graužusis, kad nepadarei kažko.

Aš su tavimi!

Gerų amžinosios medžioklės plotų Skyputei....
Atsakyti
Vidam, laikykites. Stiprybės viską susidėlioti savyje ir nurimti. Mes visos liūdim kartu.
Atsakyti
Vidam, uzjauciu, labai labai liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 21, 17:39)
Žinios blogos...
Oi tas mano nykštukėlis, gal dėl to toks pyktas ir yra  kad galvytę skaudėdavo.

Vidam,labai užjaučiu, kad tokios netektys viena po kitos...
Labai suprantu, juk mums, vyresniems žmonėms, tie katinėliai kartais būna vienintelė paguoda - ir džiaugsme, ir varge.....
Nesvarbu, kad jau išauginome vaikus, bet jie toli, ir kartais patys turi ne mažiau rūpesčių, tvarkydami savo gyvenimą.
Nepasiduokite, neužsisklęskit liūdesy, tiesiog atsisveikinkit, ir ieškokit savo širdžiai
mielos veiklos, kuri prablaškytų tas liūdnas mintis.
Prisiminkit, kad svarbiausia - Jūsų pačios sveikata, o kai turėsit sveikatos, būsit žvali ir gal būt sutiksit vėl sau mielą padarėlį. Juk gyvenimas - pilnas skaudžių praradimų, ir kartais vėl naujų atradimų.
Liūdime kartu, ir tikim, kad mokėsit įveikti šias skaudžias netektis 4u.gif
Atsakyti
Vidam,apkabinu stipriai stipriai verysad.gif 4u.gif ,išliūdėkit šiandien ryt ir paleiskite Skiputę,bus lengviau ir jums ir jai verysad.gif
Atsakyti
Užjaučiu, vidam. Stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
Vidam - console.gif padarei viską teisingai. Įvyko tai, kas turėjo įvykti, tai kas buvo skirta. Skiputė išėjo ramiai ir be skausmo. Juk nežinia kaip toliau būtų viskas klostęsi ir kaip liga toliau būtų vysčiusi. Nėra nieko blogiau už atvejį, kai gyvūnas kankinasi o tu jam niekuom negali padėti. O dabar tegul mūsų mielas nykštukėlis ramiai keliauja į Vaivorykštės šalį ir nuneša linkėjimus tiems, kuriuos mes jau ten palydėjom 4u.gif
Atsakyti
Dar Skiputė guli savo kambaryje, dar šiąnakt abi miegosime verysad.gif atrodo kad miegotų. Rytoj supakuosiu ir eisim su drauge palaidoti šalia Sniegutės.
Žinokit ,gal ir gėda sakyt , bet net kažkokį palengvėjimą jaučiu. Nes vis ėjau žiūrėt kaip ji , galvojau, kada ji čia atsibus, kaip jai bus ir taip šlitiniavo, o dabar dar baisiau bus, kaip ji jausis. Ką toliau reiks daryti...o dabar kai pati ramiai užmigo tai ir man nereikėjo priimti to baisaus sprendimo ir paskui graužtis ar ne peranksti jį priėmiau. O gal ir vaistai veikia...
Trūks man jų labai , kas be ko, kas augina tas supranta.

Ačiū visoms 4u.gif dar šiaštadienį įdėjau nuortauką, tokia linksma buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 21 liepos 2014 - 19:41
Vidam, o aš džiaugiuosi, kad dubliKatytes spėjau padaryti. Nors tokį prisiminimą turėsi, kad tokios gražos meilybės gyveno su tavimi. wub.gif

Stiprybės tau ir gražios vaivorykštės tavo nykštukėliui... console.gif
Atsakyti