Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

Vidam verysad.gif Padarei ką reikia... tiesiog, liga yra liga, o dar tokia paslaptinga... Geros medžioklės Skiputei 4u.gif , o tu laikykis, TIKRAI ateis diena, kai prisiminsi jas abi su gerokai mažiau skausmo ir liūdesio, ir, galvojant apie laiko tiltą kažkur ateity jau esi toje dienoje, belieka jos sulaukt 4u.gif

Vilkros laputės pelytės dirba thumbup.gif Runcius net lašinius savo pakrato su jomis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

tai norit pasakyti- kad "pasibaigusių" pelikų dar nėra? g.gif Naujų nereikia? g.gif

Atsakyti
Labas rytas,
Kaip gaila verysad.gif Vidam laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daug daug sitprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje aš kažkiek apsiraminau, bet vistiek graužia tas vidinis kirminas- kaip gi taip atsivežiau katinėlį, kad pagydyti, o jis jau kitą rytą išėjo verysad.gif Juk jau buvo pradėję ir vaistus leist ir lašelinę pastatė, bet verysad.gif
Ir pradedu save kaltinti, kad reikėjo daug anksčiau jį vežti, ai vienu žodžiu tas kažkoks kaltės jausmas mane vis dar kankina. bet yra kaip yra. Atrodo atvežiau ir numarinau. Gal tik tiek lengviau, kad vistiek prie jo nebuvau taip prisirišusi, kaip prie saviškių, kurie visada šalia.

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 07 22, 08:10)
Labas rytas,

tai norit pasakyti- kad "pasibaigusių" pelikų dar nėra? g.gif  Naujų nereikia? g.gif

Na, jos patvarios g.gif Bet, dvi jau esu padovanojusi į namus išleidžiamiems mažyliams... jei psdovanosiu ir kits, kad jiems drąsiau naujuose namuose būtų, užsakysiu naujų 4u.gif

QUOTE(rariukas @ 2014 07 22, 08:20)
Labas rytas,
Kaip gaila verysad.gif  Vidam laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Daug daug sitprybės 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Beje aš kažkiek apsiraminau, bet vistiek graužia tas vidinis kirminas- kaip gi taip atsivežiau katinėlį, kad pagydyti, o jis jau kitą rytą išėjo verysad.gif Juk jau buvo pradėję ir vaistus leist ir lašelinę pastatė, bet verysad.gif
Ir pradedu save kaltinti, kad reikėjo daug anksčiau jį vežti, ai vienu žodžiu tas kažkoks kaltės jausmas mane vis dar kankina. bet yra kaip yra. Atrodo atvežiau ir numarinau. Gal tik tiek lengviau, kad vistiek prie jo nebuvau taip prisirišusi, kaip prie saviškių, kurie visada šalia.

Kaltės jausmas visai normalu. jis neatskiriamas nuo atsakomybės, nbet nereikia juo "užsižaisti" - kaltė visai nebūtinai yra reali.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 07 22, 07:25)

Kaltės jausmas visai normalu. jis neatskiriamas nuo atsakomybės, nbet nereikia juo "užsižaisti" - kaltė visai nebūtinai yra reali.... 4u.gif

Bet kiek kankins tas kaltės jausmas? Jei jis būtų kitaip išėjęs, o čia beveik suteikė vilčių, kad tą uždegimą galima išgyti. Bet už vaistus pinigus paėmė, nors ir neišgyveno katinėlis.
Atsakyti
Rariuk, jei katinėlis būtų kitaip išėjęs, tai kitoks ir tas kaltės jausmas būtų, bet būtų. O kada praeis - kaip jau su savimi susitarsi. Situacijos vistiek jau negalima pakeisti. O jei save kankinsi, nebus geriau nei tau, nei aplinkiniams. patikėk, žinau 4u.gif

O dėl vilčių ir pinigų už vaistus - gydytojai juk nevisagaliai... ir jei gyvūnas neišgyveno, tai nereiškia, kad visos jų pastangos turėjo būti daromos jų sąskaita... kaip ten bebūtų, gydyklos yra verslas ir net šalia didžiausio žmogiškumo, jis neturi būti bent jau nuostolingas. Vaistai panaudoti - sąnaudos patirtos, nepriklausomai nuo rezultato...
Kai skaudu dėl gyvūno, tokie buitiniai dalykai atrodo negražūs, bet jie realūs ir suprantami 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
O man neduoda mintis nuo ko taip pasidaro...klausiau gal kokia infekcinė liga, tai užtikrino kad tikrai ne, nes tda būna karščiavimas, vėmimas ir t.t. Kad čia grynai neurologinės, kaip žmonėms, gal spaudimas per didelis, gal augliai, Sniegei insultas.Bet tai spėliojimai, Galvoju kol Skipė dar nepalaidota, gal nuvežti padaryti skrodimą? bet ar būtų kokia nauda iš to? žmonėms nenustato, čia gyvūnui, kad būtų medicinos ekspertai tai kitas reikalas, o dabar paprasti veterinarai, ką jie gali nustatyti.Gal dar nematę atidarytos kaukolės. Parašys bele ką ir pinigus paims. Man dukra vėl atveš savo katę prižiūrėt ir tokia baimė ima, o jei kas užkrečiamo...gal dėl visa ko paskiepyti ją. Maniškės nebuvo niekad skiepytos. Buvau nusprendusi su Skipe eiti iki galo, vežti kur tik reikės, listi į skolą, bet išsiaiškinti, o gavosi vat kaip...

Juk Kauku kraujo tyrimai irgi geri buvo, o tie priepuolia irgi spėjama, kad dėl smegenų problemų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 22 liepos 2014 - 08:26
Nelabai ka nusimanau bet manau kad namus kazkaip pradezinfekuot reiketu rolleyes.gif

Laikykites mergaites, taip jau su tais gyvunais buna...as tai visalaik galvoju kad yra daug tokių kam dar blogiau ir tada savos bėdos ne tokios baisios atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 22 liepos 2014 - 08:27
QUOTE(Erendira @ 2014 07 22, 08:10)
Rariuk, jei katinėlis būtų kitaip išėjęs, tai kitoks ir tas kaltės jausmas būtų, bet būtų. O kada praeis - kaip jau su savimi susitarsi. Situacijos vistiek jau negalima pakeisti. O jei save kankinsi, nebus geriau nei tau, nei aplinkiniams. patikėk, žinau  4u.gif

O dėl vilčių ir pinigų už vaistus - gydytojai juk nevisagaliai... ir jei gyvūnas neišgyveno, tai nereiškia, kad visos jų pastangos turėjo būti daromos jų sąskaita... kaip ten bebūtų, gydyklos yra verslas ir net šalia didžiausio žmogiškumo, jis neturi būti bent jau nuostolingas. Vaistai panaudoti - sąnaudos patirtos, nepriklausomai nuo rezultato...
Kai skaudu dėl gyvūno, tokie buitiniai dalykai atrodo negražūs, bet jie realūs ir suprantami  4u.gif

Aišku apie finansus nėra čia ko dabar pergyventi, bet va gi žmogus materialistas ir kartais išlenda tokie dalykai smile.gif Vis dėl to gerai sakoma, kad nereikia skaičiuoti pinigų ir visada jų atsiras biggrin.gif Aš kai gydžiau Friskutės sulaužytą kojytę ir po šiai dienai nežinau kiek iš viso sumokėjau smile.gif tik žinau, kad operacija kainavo 100 Lt. Po to jau net nebeskaičiavau, juk jie jau išleisti ir katytės sveika, laksto, kad net nepagalvotum, kad buvo atviras lūžis.
Atsakyti
Aš irgi žinau, kad man l. nepatiktų, jei imčiau skaičiuoti Runcelio gydymui išleistus pinigus biggrin.gif bet, kaip sako mano protingas vaikas, reikia džiaugtis, kad galima kažką padaryt ir tam reikia tik pinigų biggrin.gif

kita vertus, ne visur veterinarijoj plika komercija - su Pamplėsium kiek lakstėm, už priėmimą ir apžiūrą iš mūsų pinigų neėmė, tik už vaistus thumbup.gif O Runciaus gydymui ir maistui visad daro nuolaidą biggrin.gif

kita surikata biggrin.gif

user posted image

ir tikgriukė wub.gif

user posted image
Atsakyti
Vidam uzuojauta 4u.gif ramybes Jusu katytei vaivorykstes salyje..
Atsakyti
GG puslapis grybauja verysad.gif bandau atnaujint mažiukų nuotraukas, tai rodo, kad visai nekeistos, ar nekeista titulinė verysad.gif
Atsakyti