Vidam, laikykis
Zinau, kad protas lyg ir suvokia, bet va su sirdim visai kiti reikalai...
Laimingos keliones Skiputei..
QUOTE(Rustė @ 2014 07 21, 21:14)
Vidam, o aš džiaugiuosi, kad dubliKatytes spėjau padaryti. Nors tokį prisiminimą turėsi, kad tokios gražos meilybės gyveno su tavimi.
Ir aš labai džiaugiusi dublikatais , nes labai gražūs ir panašios išėjo ypač Sniegė. Turiu tikrų plaukučių pasilikusi, kai šukuodavau, galvoju įnerti. Anąkart pasiėmiau, bet dar negalėjau, gal dar per anksti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 21, 22:33)
Ir aš labai džiaugiusi dublikatais , nes labai gražūs ir panašios išėjo ypač Sniegė. Turiu tikrų plaukučių pasilikusi, kai šukuodavau, galvoju įnerti. Anąkart pasiėmiau, bet dar negalėjau, gal dar per anksti

Skaidrios vaivorykštės šalies Skipei.
Laikas kažkiek malšina...
Vidam>>> kaip liūdna dėl žaviojo nykštukėlio
Sniegutė ją pasiėmė
laikykitės
O aš atostogaudama pajūryje laikiau kumštukus, kad ši žavuolė pasveiktų
ir čia atvažiavusi nubraukiau keletą ašarų, nes pirmą kartą po labai ilgo laiko atvažiavau be savo mažiuko
ir dar į tą patį butą, kuriame buvo jis, dar liko sofoj įdrėskimo žymių. Kažkaip liūdna...
O aš atostogaudama pajūryje laikiau kumštukus, kad ši žavuolė pasveiktų
Užuojauta, Vidam
Mergaitės, dovanoju kuriai nors iš "superkatės" pirktą kartoninę draskyklę- namelį. Maniškė žaidė, kai buvo mažutė, o va dabar jau gal pusmetis net nežiūri į tą daiktą. Atrodo beveik kaip nauja. Kas turit mažiukų žaismingų katinukų, jiems turėtų patikti.
Rudos spalvos, matmenys: aukštis 280 mm, plotis 506 mm, ilgis 390 mm, anga 200 mm.
Mergaitės, dovanoju kuriai nors iš "superkatės" pirktą kartoninę draskyklę- namelį. Maniškė žaidė, kai buvo mažutė, o va dabar jau gal pusmetis net nežiūri į tą daiktą. Atrodo beveik kaip nauja. Kas turit mažiukų žaismingų katinukų, jiems turėtų patikti.
Rudos spalvos, matmenys: aukštis 280 mm, plotis 506 mm, ilgis 390 mm, anga 200 mm.
Vidam labai užjaučiu. Labai skaudu netekti augintinio. Ypač, kai tiek daug gražių akimirkų praleista.
Laikykis...
Aist aš mielai draskyklę tą paimčiau, jeigu niekas kitas nenorės.
Mano mažiukai jaučiu iškart ant jos/į ją suliptų.
Taip pat turiu pagirti iš Vilkros pirktas pelytes. Katėms labai patiko, ypač Pelytei.
Šita tai fanė ir rytais, kai paduodu peles, Pelytė vieną nusičiumpa ir nešiojasi dantyse. Grobis.
Taip pat turiu pagirti iš Vilkros pirktas pelytes. Katėms labai patiko, ypač Pelytei.
QUOTE(Aist @ 2014 07 21, 22:45)
Mergaitės, dovanoju kuriai nors iš "superkatės" pirktą kartoninę draskyklę- namelį.
Aš už, kad draskyklė pakliūtų tokiai šaunuolei kaip Colombai
QUOTE(Tuomce @ 2014 07 21, 23:10)
Aš irgi apie Colombos arba Erendiros vaikų darželį pagalvojus buvau
QUOTE(Colomba @ 2014 07 21, 22:54)
Šita tai fanė ir rytais, kai paduodu peles, Pelytė vieną nusičiumpa ir nešiojasi dantyse. Grobis. 
Taip, maniškė irgi vis žaidžia.
Bega, meta ir gaudo...
QUOTE(Colomba @ 2014 07 21, 21:54)
Mano mažiukai jaučiu iškart ant jos/į ją suliptų.
Gerai, Colomba, tuomet draskyklė Jūsų
Vidam, laikykis 
Labas rytas
Labas rytas
Vidam 
Labas rytas
Labas rytas