Dukra tik ką parašė, kad Rumpelštilcas šventai tiki, jog Pamplemusas pats praustis nemoka ir nepaisydamas aršaus pasipriešinimo kruopščiai nuprausė vaikį nuo ausų iki uodegiuko
Oi, su tais mažyliais kaip nenuobodu
Dukra tik ką parašė, kad Rumpelštilcas šventai tiki, jog Pamplemusas pats praustis nemoka ir nepaisydamas aršaus pasipriešinimo kruopščiai nuprausė vaikį nuo ausų iki uodegiuko
QUOTE(Erendira @ 2014 07 14, 13:32)
Fainuoliai.
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 14, 10:24)
Aga, ir lekiam su dainom Kaunan, tik čiur aš nevairuosiu bo užsiplepėsiu ir knepastebėsim kaip prie Klaipėdos atsidursim
Tep tep
Runcuncukui prabude motiniški instinktai
QUOTE(Erendira @ 2014 07 14, 14:32)
Kruopcius
QUOTE(Weronica @ 2014 07 14, 15:49)
Tep tep
Kaunas tau ne koks kaimas kad nepastebet jo butu galima
taip kad šiaulietės pas jus meetininkes arba išvis neatvažiuotų arba atvažiuotų gerokai apšilę 
Ai, man reikia pasikabinti skelbimą "Vairuotojo prašom nekalbinti" nes būna, kad tuomet įsijungia režimas "važiuoti tiesiai", visi džypyesai smegenyse atsijungia ir tada jau tie kurie kalbina vairuotoją turi prisiimti visą atsakomybę už tai, jog gali atsidurti visai ne ten kur planavo
Runcunculis - pavyzdinga auklė
Magnuna per daznai jungi autopilota
O ps mum nuotykiai, snd dirbu ir 17:30 turejau talona siulu traukt, tai 15val dingo elektra Babilone, bet pasirodo pusei gal miesto dingo, nes kalbos ejo kad kazkas is kasiotoju kur stato parda kitam babilone kazka nukirto, tai negana to lakste cia gaisrines, greitosios ir t.t. nes pirma babilone kazkokia rugstis pasklido ir galejo sprogt, evakuavo ji visa, paskui lyg ir Rimi dege, o as ka be elektros parduotuves negaliu uzdaryt, laimei mes antram babilone, iseit vadinasi negaliu, o poliklinika laukia....
gerai drauge pasisiule pardoj patamsy pasedet, nes as poliklinikoj negana to kad ejau pagal talona, tai ten neidomu belenkiek zmogu suvaryta be eiliu ir t.t. tai kokio velnio as derinuos prie darbo imu talona, nes negaliu ten sedet betkiek laiko... o tvarkos ner... kosmaras
reik eit ieskot info kas ten is tiesu dege ir kodel nebuvo elektros pusei miesto
O ps mum nuotykiai, snd dirbu ir 17:30 turejau talona siulu traukt, tai 15val dingo elektra Babilone, bet pasirodo pusei gal miesto dingo, nes kalbos ejo kad kazkas is kasiotoju kur stato parda kitam babilone kazka nukirto, tai negana to lakste cia gaisrines, greitosios ir t.t. nes pirma babilone kazkokia rugstis pasklido ir galejo sprogt, evakuavo ji visa, paskui lyg ir Rimi dege, o as ka be elektros parduotuves negaliu uzdaryt, laimei mes antram babilone, iseit vadinasi negaliu, o poliklinika laukia....
reik eit ieskot info kas ten is tiesu dege ir kodel nebuvo elektros pusei miesto
Nu baisiau nei baisu, prisieskojau info intere, tai nei dege kas nei ka, o man cia apsauginiai pripudrino, kad dega, dega..... va sugedes tlf kaip veikia
QUOTE(Erendira @ 2014 07 14, 13:32)
O šį procesą reikia matyti! Pamplėmusikas išsiterliojo paštetu visą snukiuką, o Runcius kaip rūpestingas motinas išlaižė (ir užkando) vaiką... pampliusikas visas šlaipas buvo
-------------
Apipirkau vaikus unifomomis Šauliams
sveikos!
senokai buvau užsukusi.
smagiai susiskaitė meet'o istorijos ir Pamplemuso nuotykiai
visiems kitiems katinukams balionai
o Mažylio labai gaila
mano Čilė tai auga, siaučia, daiktus po visus namus nešioja, žodžiu, vargo nemato. į delną nebetelpa, tai jau matyt ir sveria virš 1 kg, visas vyras
turim va naujus apartamentus:

tik tiek, kad jinai ten nebūna, tik nagus pasigalanda
labai džiaugiuosi ją atradus tame medyje, viena didelė teigiama emocija čia
senokai buvau užsukusi.
smagiai susiskaitė meet'o istorijos ir Pamplemuso nuotykiai
visiems kitiems katinukams balionai
o Mažylio labai gaila
mano Čilė tai auga, siaučia, daiktus po visus namus nešioja, žodžiu, vargo nemato. į delną nebetelpa, tai jau matyt ir sveria virš 1 kg, visas vyras
turim va naujus apartamentus:

tik tiek, kad jinai ten nebūna, tik nagus pasigalanda
labai džiaugiuosi ją atradus tame medyje, viena didelė teigiama emocija čia
QUOTE(Azucena @ 2014 07 14, 19:12)
Nu baisiau nei baisu, prisieskojau info intere, tai nei dege kas nei ka, o man cia apsauginiai pripudrino, kad dega, dega..... va sugedes tlf kaip veikia 
Na, tokių dalykų nekomentuosiu, tik žinai, visada džiaugiuos, kad kitas liko gyvas ir sveikas.
Pas mus darbe ČP.
Dingo intikas. Sutvarkė. Tada sugedo signalizacija. Pypsėjo kaip nžn kas. Kas 10 min. Pypt. Pypt. Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypt. Tada nesustojamai, užgesina.
Vėl pypt... Galvojau, išprotėsiu.
Tada sugedo kraujo aparatas. Pataisys tik 3-nį.
C reaktyvaus baltymo rinkinių liko 3...
Situacija tapo sudėtinga.
Tašė - mėginu atsivėsinti... Karšta.