Įkraunama...
Įkraunama...

=^^..^^= Mūsų katytės ir katinėliai =^^..^^=

QUOTE(Magnuna @ 2014 07 15, 08:20)

Kruopcis kokia faina priziuretoją ant dėžės turi bigsmile.gif biggrin.gif

Tašiukas beuodegis biggrin.gif

Laba ryta

Bandelei didziausi sveikinimai katinadienio proga happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Bandį su guliašiadieniu, džiugink mamką ilgai ilgai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O kur kažin Pudra dingusi?
Atsakyti
Su gimtadieniu, Bandi 4u.gif 4u.gif

Kruopcės pelė kaip tikra atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mes sveikiname baltuolį Banduką su peliadieniu happybday.gif ir linkim skanių guliašiukų biggrin.gif
QUOTE(Weronica @ 2014 07 15, 08:23)
Kruopcis kokia faina priziuretoją ant dėžės turi bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(*Smilga* @ 2014 07 15, 08:37)
Kruopcės pelė kaip tikra atrodo  bigsmile.gif

čia mano Kruopcaicos lėlė barbė biggrin.gif
Atsakyti
Dedames prie gimtadienio sveikinimu 4u.gif
Nu cia pasirodo pas mus kazkas ivyko , o paskui kaip visada kas dasakyta, persakyta, prideta ir t.t.

O buvo taip......
Gerai nors man poliklinikoj buvo elektra tai dar siuliu nieks nebutu istraukes biggrin.gif o drauges vyras sake gali istraukt, nes moka, as ir pati issitraukciau tik nepasiekiu, kazkada Vincui isravejau visas siules, o Toras pas mane pats sau buvo puse issitraukes lotuliukas.gif taip, kad mes cia visi jas mokam traukti thumbup.gif
Bet Kruopos pele, tai jau nebe pele, o tokia mesine ziurke visa, kaip tikra atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 15 liepos 2014 - 07:56
QUOTE(Azucena @ 2014 07 15, 08:56)
Gerai nors man poliklinikoj buvo elektra tai dar siuliu nieks nebutu istraukes biggrin.gif o drauges vyras sake gali istraukt, nes moka, as ir pati issitraukciau tik nepasiekiu, kazkada Vincui isravejau visas siules, o Toras pas mane pats sau buvo puse issitraukes lotuliukas.gif taip, kad mes cia visi jas mokam traukti  thumbup.gif
Bet Kruopos pele, tai jau nebe pele, o tokia mesine ziurke visa, kaip tikra atrodo  lotuliukas.gif

Siaubas, negaliu net pagalvot apie siulu traukimus paciai sau. Atsimenu kai nestuke.gif gulejau ligoninej su savo bedom vienoj palatoj su moteriske, tai sesutė atėjus jai traukė siūlus iš pilvo prie mano akių...tai aš slepiausi po kaldra laugh.gif murze kai sterilizavo ir ji traukiot siulus buvo pradėjus tai man vos neprireike greitosios biggrin.gif silpna as esu medicinos srity, ir visko bijau doh.gif
Atsakyti
Bandį su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug gerų dienelių su jo mamka.
Radau Tašei auklę atostogoms, bet Magnunos pagalbos vistiek teks prašyt, matau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 07 15, 08:20)
Labas rytas  4u.gif

Bet tai kai Kruopa namą turi... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 07 15, 10:21)
Radau Tašei auklę atostogoms, bet Magnunos pagalbos vistiek teks prašyt, matau. 4u.gif
Papildyta:
Bet tai kai Kruopa namą turi...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Jei reikės, padraugausim su Tašiūne biggrin.gif
Taigis jau pusę metų ta dėžė voliojosi kambary. Prieš mėnesį užkliuvau aš už jos, supykau baisiausiai kad guli nenaudojama ir nežaidžiama ir išgrūdau balkonan kad vakare išmesti lauk. Ir ką jūs manot, taigi pasirodė, kad tai pats reikalingiausias daiktas namie doh.gif Raina ziuzė tuoj pat ant jos užsiropštė ir iki šiol kasdien naudoja - ir ant jos įsitaisius apylinkes stebi ir vidun įlindus guli. Nugis daba negaliu išmesti - laukiu kol vėl nusibos unsure.gif
Agam, turiu namuką rolleyes.gif prašom į svečius biggrin.gif
user posted image
Weronica - man ir pačiai sau viskas baisiau, bet kai nutinka bėda artimiesiems - užkišu savo baisumus toliman kampelin ir pirmyn. Tau irgi tas pats manau smile.gif
Atsakyti
Raina ziuzė laugh.gif
Atsakyti
As tai nezinau ko cia bijot, vakar visos klausinejo "ar skaudejo?" taigi nejauciau net, pakuteno biski ir vsio , as sakau man pjauste ta guza as kalbejausi su visa operacine ir juokavau, kad net pasiule man tatuiruote baisia mano ispjaut prie to pacio lotuliukas.gif thumbup.gif
Va gyvu zaizdu ir as bijociau, bet siulai, kai jau viskas seniausia sugyje, tai schmoll.gif
Aplamai visada buvau didziausia baile, dabar nezinau is kur bet ypac medicinai baime praradus visiskai.... pvz pries laparaskopija bijojau ne operacijos o blogu atsakymu... Bet kai MB pasnekejo su manim, tai rami likau
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Sveikiname gimtadieninką Bandelę drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif

Kruopytė namuke thumbup.gif

Siūlus aš pati sau išsitraukiau po LAP ax.gif biggrin.gif Man kur kas baisiau, kai kažką daro man kiti biggrin.gif Pati save galėčiau tikriausiai ir išsioperuoti biggrin.gif
Žaizdų ir kraujų aš irgi bijojau iki vieno įvykio, kai nebuvo išeities ir reikėjo kraujo klaną valyti ir dar susižeidusį slaugyti iki kol greitukė atvažiuos blush2.gif Silpnumas užėjo tik kai išsivežė greitoji sužeistąjį ir man įtanmpa nuslūgo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 15 liepos 2014 - 10:23
QUOTE(Azucena @ 2014 07 15, 10:45)
Va gyvu zaizdu ir as bijociau, bet siulai, kai jau viskas seniausia sugyje, tai  schmoll.gif

Tai as pasamonėj irgi žinau kad nieko skausmingo tie siūlai išimt nėra, bet man baisu kad juos imant gali žaizda išsivėpt ir kaip per siaubo filmus viskas išvirst doh.gif lotuliukas.gif laki pas mane vaizduotė biggrin.gif
Atsakyti