Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Neditute @ 2014 08 28, 13:06)

Manau po abrazijos dažniau suplonėja gleivinė, ir ilgiau užtrunka kol atsistato. O jei su vaistas tai net ir nežinau kodėl.

man jau daugiau kaip pusę metų praėjo po abrazijos, o gleivinė dar vis per plona sad.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 27, 22:05)
Nežinau, kokius ten tiksliai skyrė, bet po 2 tablečių į makštį viskas prasidėjo. Kitai draugei irgi tokiu laiku nustojo vystytis, irgi su vaistais pašalino vaisių,

kaip idomiai unsure.gif issikankinai labai fiziskai?...nes as tai ziauriai, sureagavo man nekaip 4u.gif

Smiltele, tu nepegyvenk del tos gleivines, svarbu radai priezasti, juk jeigu kas vaistu paskirs ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 08 28, 10:39)
Jetus, Hazell, tai kiek kartu tau buvo? Ar istyre del ko?

Turejau jau tris persileidimus. Tyre tik del AFS. Daugiau tyrimu nedare. Kadangi antras nestumas buvo sekmingas, tai visus tyrimus darys tik po trecio is eiles ivykusio persileidimo.
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2014 08 28, 11:18)
Atėjau ir as i vilties tema, ejom ekoskopo 8 sav ir musu maziuko sirdele neplake sad.gif laukėme savaiminio persileidimo. Neįvyko , tai geriau tabletes. Jau didysis siaubas praėjo , dabar viskas valosi. Kita ekoskopas man rugsėjo 6d. Tikrins ar viskas išėjo. Tai norėčiau paklausti kiek dienu pas jus tęsėsi kraujavimas. Man toks jausmas kad cia 2 savaitėm bus negana. Nes tai smarkiau , tai silpniau. Ir kartais paskaudta. Ačiū už atsakymus  4u.gif

Labai labai uzjauciu verysad.gif man kraujavo apie pora savaiciu, bet ne per gausiausiai...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 28, 14:21)
kaip idomiai unsure.gif issikankinai labai fiziskai?...nes as tai ziauriai, sureagavo man nekaip 4u.gif

Smiltele, tu nepegyvenk del tos gleivines, svarbu radai priezasti, juk jeigu kas vaistu paskirs ir bus gerai 4u.gif

didelio fizinio skausmo nebuvo, jau tik prieš pat viskam prasidedant paprašiau nuskausminamųjų...
sako, jei jau ne pirmas nėštumas, atseit lengviau. Nes mano draugė tai sakė išsikankino labai. Jai pirmas nėštumas buvo.

na matysiu, ką tie hormonų tyrimai parodys... gal pavyks užauginti man tą gleivinę...
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 28, 14:29)
didelio fizinio skausmo nebuvo, jau tik prieš pat viskam prasidedant paprašiau nuskausminamųjų...
sako, jei jau ne pirmas nėštumas, atseit lengviau. Nes mano draugė tai sakė išsikankino labai. Jai pirmas nėštumas buvo.

na man pirmas, issikankinau tikrai labai stipriai, tik laimei ne taip ilgai keleta valandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 28, 14:23)
Turejau jau tris persileidimus. Tyre tik del AFS. Daugiau tyrimu nedare. Kadangi antras nestumas buvo sekmingas, tai visus tyrimus darys tik po trecio is eiles ivykusio persileidimo.

Nu man tai kazkoks siaubas, kad moteriai reikia tris kartus persileisti, kad pradetu tirti..
Pirmo man neisejo tirti, nes buvo labai anksti, net pas gydytoja dar nebuvau nuejus, tad susrigau mmm ir tiek. Po dvieju ciklu pagavom vel. Ir su situo abrazja. Tyre is karto.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 08 28, 14:35)
Nu man tai kazkoks siaubas, kad moteriai reikia tris kartus persileisti, kad pradetu tirti..

Man ir baisu kai paklausau 4u.gif as mielai jau ir db viska tirciaus, na bet tebunie, pirmas, galbut tikrai gamtos klaida, bet jei jau antras ir po to netiria tai absurdas kazkoks 4u.gif o moterys turi paskui is nerimo kankintis baisiai 4u.gif
Atsakyti
Gal ir man tada gleivinė suplonėjusi ir negaliu pastoti, nes mm tikrai ne tokios gausios ir ne be tokios ilgos pasidarė. Reikės užsiminti gydytojai, kai eisiu rugsėjo mėn. pabaigoje apžiūrai. Gal kokius kontraceptikus skirs, nors taip jų nesinori gerti...
Atsakyti
QUOTE(Kicka @ 2014 08 28, 15:50)
Gal ir man tada gleivinė suplonėjusi ir negaliu pastoti, nes mm tikrai ne tokios gausios ir ne be tokios ilgos pasidarė. Reikės užsiminti gydytojai, kai eisiu rugsėjo mėn. pabaigoje apžiūrai. Gal kokius kontraceptikus skirs, nors taip jų nesinori gerti...

man buvo pasiūlyta pagerti kontraceptikų. Tai tris mėnesius juos gėriau..
Atsakyti
Mielos draugytes, pasitart noriu. O diebomis kiek daznai mylites? Teoriskai spermiukai subresta per 72valandas. Pagal mano kalendoriu geguze pastojau 12/13 ciklo diena padarius dvieju dienu pertrauka tarp nd. Gal kas taip pat vedat nuoseklu kalendoriu ir turit kokiu pastebejimu.
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 08 28, 15:40)
Mielos draugytes, pasitart noriu. O diebomis kiek daznai mylites? Teoriskai spermiukai subresta per 72valandas. Pagal mano kalendoriu geguze pastojau 12/13 ciklo diena padarius dvieju dienu pertrauka tarp nd. Gal kas taip pat vedat nuoseklu kalendoriu ir turit kokiu pastebejimu.

Dazniausiai pastodavau kai ND budavo kas antra diena. Bet paskutini karta nelabai planuotai pastojau kai nepasisaugojom 4-5d iki O (nesitikejau tokios ankstyvos O, nes ciklai nereguliarus buvo iki pradejau vaistus gerti. o tada buvo trecias menuo kai juos geriau ir dar nzn iki kokio ilgio ciklai sutrumpes).
Daivutyte, kada tau O turetu buti??
Atsakyti