Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(daivutyte @ 2014 08 28, 17:40)
Mielos draugytes, pasitart noriu. O diebomis kiek daznai mylites? Teoriskai spermiukai subresta per 72valandas. Pagal mano kalendoriu geguze pastojau 12/13 ciklo diena padarius dvieju dienu pertrauka tarp nd. Gal kas taip pat vedat nuoseklu kalendoriu ir turit kokiu pastebejimu.

Mes bandeme kas diena, bet nepavyko, kita cikla pabandeme kas antra diena vaisingu dienu laikotarpiu ir taip pavyko pagauti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 08 28, 18:46)
Mes bandeme kas diena, bet nepavyko, kita cikla pabandeme kas antra diena vaisingu dienu laikotarpiu ir taip pavyko pagauti  nestuke.gif

Mes irgi taip pat, kasdien jau manau per daznai 4u.gif
Atsakyti
Man dabar 6 cd. Tai pradedam bandyt. Mano ciklas 24 dienos tai manau savaites pabaigoj turetu but.
Atsakyti
Aciu merginos už pasidalintus išgyvenimus, linkiu jums sulaukti nuostabiu mažylių. O man jau šeštadienį bus savaite kraujavimo, visa laiką jaučiau sviezaus kraujo kvapą, o va si vakarą toks ne koks unsure.gif bijau kokio uždegimo ... Ar cia visom taip buna. Reiks ryt gal i ligonine paskambinti.
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2014 08 28, 15:55)
Aciu merginos už pasidalintus išgyvenimus, linkiu jums sulaukti nuostabiu mažylių. O man jau šeštadienį bus savaite kraujavimo, visa laiką jaučiau sviezaus kraujo kvapą, o va si vakarą toks ne koks  unsure.gif bijau kokio uždegimo ... Ar cia visom taip buna. Reiks ryt gal i ligonine paskambinti.

As medetkas geriau kad isvengt didesniu problemu.
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 08 28, 23:47)
As medetkas geriau kad isvengt didesniu problemu.

Pasiskambinau, va ka tik. Ryt is ryto lekiu. Sake jai tai infekcija , duos antibjotiku ..
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 08 28, 15:55)
man buvo pasiūlyta pagerti kontraceptikų. Tai tris mėnesius juos gėriau..

Ir matyt nepadėjo?
Atsakyti
Po A sako palaukti, o po vaistų - ne, nes mano, kad A gali padaryti gimdoje žaizdelių, kurioms užgyti reikia laiko.

QUOTE(*Hazell @ 2014 08 27, 22:32)
OT daromi tarp 2-4val po pietu.

Ane? Visada darydavau ryte kaip ir NT ax.gif su rytiniu šlapimu.

QUOTE(_Erika_ @ 2014 08 28, 12:18)
Atėjau ir as i vilties tema, ejom ekoskopo 8 sav ir musu maziuko sirdele neplake sad.gif laukėme savaiminio persileidimo. Neįvyko , tai geriau tabletes. Jau didysis siaubas praėjo , dabar viskas valosi. Kita ekoskopas man rugsėjo 6d. Tikrins ar viskas išėjo. Tai norėčiau paklausti kiek dienu pas jus tęsėsi kraujavimas. Man toks jausmas kad cia 2 savaitėm bus negana. Nes tai smarkiau , tai silpniau. Ir kartais paskaudta. Ačiū už atsakymus  4u.gif

Užjaučiu 4u.gif Linkiu sėkmingų sekančių ciklų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 08 29, 10:43)

Ane? Visada darydavau ryte kaip ir NT ax.gif su rytiniu šlapimu.

Ui tikrai ne, ir geriausia negerti daug kai ruosiesi daryti OT 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip issilaikiusios. Kazkaip ramu pas mus :)As jau po O si karta stengemes kiek beisgaledami. Lauksim ciklo pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 09 03, 18:10)
Sveikos, kaip issilaikiusios. Kazkaip ramu pas mus :)As jau po O si karta stengemes kiek beisgaledami. Lauksim ciklo pabaigos.

Aš jau ir po O (bent jau taip manau, nes šį ciklą O nusivėlino). Tai šnd dar ir PRG pasidariau, kad žinot, ar ji įvyko. Šį ciklą lb nesistengėm, nes reikia hormonu tyrimus pasidaryt.,
Linkiu, kad ciklas būtų sėkmingas..
Atsakyti
o jum nebuvo, kad po persileidimo keli ciklai durniuotu? g.gif nes va man uz keleto dienu turi jau antros memes pareit, snd 24cd, o ciut ciut pakraujavo, tai galvoju kas cia dabar g.gif
Atsakyti