Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

[quote=jauniute,2014 09 04, 21:06]
o jum nebuvo, kad po persileidimo keli ciklai durniuotu? g.gif nes va man uz keleto dienu turi jau antros memes pareit, snd 24cd, o ciut ciut pakraujavo, tai galvoju kas cia dabar g.gif

Man po persileidimo antras ciklas labai ilgas buvo, taip pat buvau persigandusi, kad kažkas negerai. Jau buvau ir pas medikus užsiregistravusi, bet teko atšaukti registraciją nes MM pasirodė 39 ciklo dieną. Kur paprastai budavo 28-30 ciklo dieną. Trečias ciklas buvo labai trumpas 26 dienos. Turėtu ir Jums susireguliuoti tikrai, jei jau labai ilgai neatsirastų derėtų kreiptis į medikus.
Atsakyti
Tikai grybavo siklai ir ne vienai šioje temoje mirksiukas.gif Yra buvę labai ilgų....
Atsakyti
[quote=Neditute,2014 09 04, 22:22]
[quote=jauniute,2014 09 04, 21:06]
Trečias ciklas buvo labai trumpas 26 dienos. Turėtu ir Jums susireguliuoti tikrai, jei jau labai ilgai neatsirastų derėtų kreiptis į medikus.
[/quote]

tai va ir pramuse siandien, gavosi, kad antras ciklas labai jau trumpas 4u.gif
Atsakyti
o man kazkaip keistai vis pateplioja, nors mmm baigesi jau pries kelias dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 05, 12:11)
tai va ir pramuse siandien, gavosi, kad antras ciklas labai jau trumpas 4u.gif

Bet trumpas ciklas gerai. Nesupykciau jei sutrumpetu. Mano iki A buvo 32d. Bet zinoma reguliarus ciklas svarbiausia..
Atsakyti
Nu nėr gerai trumpas ciklas 4u.gif ...Jei po ovuliacijos iki naujo ciklo pradžios yra mažiau nei 14 dienų, jau gali būt problema išnešiot dėl kažkokių ten hormoninių dalykų. Ns neįsitvirtina gemaliukas gerai, o ateina mmm ir pabėga viskas..skaičiau kažkur kad optimalu tos 14 dienų, o jei taip nėr, reik tirtis hormonus...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 09 05, 14:25)
Nu nėr gerai trumpas ciklas 4u.gif ...Jei po  ovuliacijos iki naujo ciklo pradžios yra mažiau nei 14 dienų, jau gali būt problema išnešiot dėl kažkokių ten hormoninių dalykų. Ns neįsitvirtina gemaliukas gerai, o ateina mmm ir pabėga viskas..skaičiau kažkur kad optimalu tos 14 dienų, o jei taip nėr, reik tirtis hormonus...

hmm mano supratimu, jei ciklas trumpesnis, tai ovuliacija bus aksciau. 14 dienu po ovuliacijos buna visada, jei ciklas nesutrikes.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 09 05, 06:52)
hmm mano supratimu, jei ciklas trumpesnis, tai ovuliacija bus aksciau. 14 dienu po ovuliacijos buna visada, jei ciklas nesutrikes.

Mano ciklas 24/25 dienos. Si menesi gaudziau O tai pasirode 10cd. Hormonai visi geri. Vat ir pasakykit kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 09 05, 17:04)
Mano ciklas 24/25 dienos. Si menesi gaudziau O tai pasirode 10cd. Hormonai visi geri. Vat ir pasakykit kaip ten yra.

Nu tada viskas tvarkoje. Jeigu O 10 diena, tai numatomos mm 24/25 dienomis.

Mano O buna 17/18cd, ciklas 32 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2014 09 05, 14:25)
o jei taip nėr, reik tirtis hormonus...

na pries persileidima hormonai visi istirti, tai viskas gerai, manau cia dar bus bairiu su tom memem, vistik vistiek dirbtinis isikisimas vienaip ar kitaip ivyko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Liūdnai jungiuosi prie jūsų. Žirniukas pabėgo anksti, kelių savaičių, bet skausmas ir šokas neišpasakytas. Staigiai prasidėjo skausmai ir kraujavimas. Tą patį vakarą ligoninėje dar viskas per echo buvo gerai, o kitą rytą jau sakė, kad reikės daryti A verysad.gif Iki šiol panašių problemų nėra buvę. Būsiu dėkinga, jeigu patarsite dėl kai kurių dalykų.

Porą dienų po A lankiausi pas ginekologę ir ji jau matė subrendusį folikulą! Sakė, kad A diena skaitosi kaip penkta ciklo diena. Man dar po poros dienų keliom valandom toookie skausmai užėjo viename šone ir gimdos srityje, kad MB norėjo net į ligoninę vežti. Turėjau įtarima, kad ovuliacija buvo, nors anksčiau aš jos beveik nejausdavau. Dar turėjau O testukų ir prieš skausmus buvau pasidariusi, tai rodė du ryškius brūkšniukus. Norėjau paklausti ar pas jus sustiprėjo ovuliacijos skausmai po A? Nežinau ar sunerimti, ar ne, nes vėliau viskas lyg ir aprimo.

Stiprybės visoms.
Atsakyti
Po abrazijos ir man skausmingesnė ovuliacija pasidarė. Iki to niekada nejausdavau ovuliacijos, o dabar skausmingi, duriantys skausmai jaučiasi.
Atsakyti