Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Violeta* @ 2014 10 02, 16:08)
..... man šiandien liūdna sukaktis...Jau metai... verysad.gif

console.gif 4u.gif

QUOTE(Aquarel @ 2014 10 03, 07:56)
Sveikos visos  4u.gif  tyliai vis paskaitinėdavau jūsų pokalbius, bet pati vis nedrįsdavau prisijungti. Bet pagaliau pasirįžau. Mano istorija paprasta- pastojau su spirale. Jos niekas neišėmė argumentuojant, jog viskas ok, per gimdymą su placentą viskas išsiimsi. Deja, vaikutis termino nesulaukė ir buvo priverstas gimti 24 sav, nes dėl tos nelemtos spiralės atsirado infekcija verysad.gif Šį mėnesį būtume turėję savo mažąjį sūnelį  cray.gif Tad norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos ir kartu laukti, kol aplankys naujas džiaugsmas  4u.gif

console.gif
Vajej, kaip liudna verysad.gif Prisijunk prie mūsų. Laukti žirniuko bendrom pajėgom bus lengviau. Pasiguosti galėsi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 10 03, 07:56)
Sveikos visos  4u.gif  tyliai vis paskaitinėdavau jūsų pokalbius, bet pati vis nedrįsdavau prisijungti. Bet pagaliau pasirįžau. Mano istorija paprasta- pastojau su spirale. Jos niekas neišėmė argumentuojant, jog viskas ok, per gimdymą su placentą viskas išsiimsi. Deja, vaikutis termino nesulaukė ir buvo priverstas gimti 24 sav, nes dėl tos nelemtos spiralės atsirado infekcija verysad.gif Šį mėnesį būtume turėję savo mažąjį sūnelį  cray.gif Tad norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos ir kartu laukti, kol aplankys naujas džiaugsmas  4u.gif

Jetau kaip gaila 4u.gif bet gerai, kad prisijungei, cia pakalbejus lengviau pasidaro, supranti, kad tu ne vienas toks pasauly, atsiranda jegu toliau kabintis i savo svajone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 03 spalio 2014 - 10:49
Ačiū, merginos, už paguodos žodžius ir už malonų priėmimą 4u.gif
Atsakyti
Laikykitės mergytės, labai skaudžios jūsų patirtys, net nežinau kaip paguosti... 4u.gif O man kolkas irgi neišeina mėgautis nėštumu, nes nuo užvakar šiek tiek pateplioja... Ginė echo nedarė, sakė jei kartosis gert vitaminą C ir kad čia viskas dėl hormonų svyravimo. Bet pasakyk tu A patyrusiai, kad negalvotų jog tai nėra vėl nesivystantis nėštumas. doh.gif Labai sunku nesijaudinti... Guodžiuosi tik, kad vis pykina, tai reiškia, kad turbūt dar nėščia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 10 03, 13:39)
Laikykitės mergytės, labai skaudžios jūsų patirtys, net nežinau kaip paguosti...  4u.gif  O man kolkas irgi neišeina mėgautis nėštumu, nes nuo užvakar šiek tiek pateplioja... Ginė echo nedarė, sakė jei kartosis gert vitaminą C ir kad čia viskas dėl hormonų svyravimo. Bet pasakyk tu A patyrusiai, kad negalvotų jog tai nėra vėl nesivystantis nėštumas.  doh.gif  Labai sunku nesijaudinti... Guodžiuosi tik, kad vis pykina, tai reiškia, kad turbūt dar nėščia...  4u.gif

Tik nesinervink, neužsiimk jėgų reikalaujančiais darbais. Baisu, tikrai, kad nebūtų nesamonių.... unsure.gif
Atsakyti
Laikykitės mergytės, labai skaudžios jūsų patirtys, net nežinau kaip paguosti...  4u.gif  O man kolkas irgi neišeina mėgautis nėštumu, nes nuo užvakar šiek tiek pateplioja... Ginė echo nedarė, sakė jei kartosis gert vitaminą C ir kad čia viskas dėl hormonų svyravimo. Bet pasakyk tu A patyrusiai, kad negalvotų jog tai nėra vėl nesivystantis nėštumas.  doh.gif  Labai sunku nesijaudinti... Guodžiuosi tik, kad vis pykina, tai reiškia, kad turbūt dar nėščia...  4u.gif

Laikykis, viskas turi būti gerai ir bus 4u.gif
Atsakyti
Mergiotes. Kiek dienu po O jus pradedat jaust krutine? Man O buvo sekmadieni o pajutau maudima treciadieni.
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 10 03, 12:27)
Ačiū, merginos, už paguodos žodžius ir už malonų priėmimą  4u.gif

o neisgyveno del infekcijos? nes ir mazesni isgyvena g.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2014 10 04, 10:45)
o neisgyveno del infekcijos? nes ir mazesni isgyvena g.gif

Taip dėl infekcijos. Bandė jį gaivinti, bet sakė gerklytėje buvo didelis gniutulas pūlių ir pan., todėl nepavyko išgelbėti.
Viskas būtų buvę gal kitaip, jei VGN'e nebūtų atmestinai žiūrėję verysad.gif nors jau praėjo beveik 5 mėn. nuo visko, tačiau iki šiandien man nesuprantamas gydytojų elgesys- matė, kad negerai, bet išleido namo ir sakė- viskas ok, nesijaudink. O po trijų dienų jau lėkėm į Santariškes, kur buvo pradėtas skatinti gimdymas ir gelbėjo mane verysad.gif
Atsakyti

man ir neišeina džiaugtis nėštumu... praeitą savaitę irgi pradėjo teplioti, tuoj nulėkiau pas ginę (mano atostogavo, tai kita priėmė). Papasakojau visą istoriją, tai iškart echo padarė. Nieko blogo neįžiūrėjo, liepė daugiau save saugoti ir pan. Priežasties tėpliojimo nenustatė... Tai va visą savaitę taip vis ir patepliodavo, labai labai nedaug... šią savaitę vizitas yra paskirtas, tai eisiu vėl, tikiuos echo vėl pažiūrės ir nuramins, kad augam gerai ....
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 10 06, 11:06)
man ir neišeina džiaugtis nėštumu... praeitą savaitę irgi pradėjo teplioti, tuoj nulėkiau pas ginę (mano atostogavo, tai kita priėmė). Papasakojau visą istoriją, tai iškart echo padarė. Nieko blogo neįžiūrėjo, liepė daugiau save saugoti ir pan. Priežasties tėpliojimo nenustatė... Tai va visą savaitę taip vis ir patepliodavo, labai labai nedaug... šią savaitę vizitas yra paskirtas, tai eisiu vėl, tikiuos echo vėl pažiūrės ir nuramins, kad augam gerai ....

Smiltele, turi tiketi, kad viskas bus gerai. Jokiu vaistu neskyre?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 06 spalio 2014 - 10:10
QUOTE(Romy @ 2014 10 06, 11:09)
Smiltele, turi tiketi, kad viskas bus gerai. Jokiu vaistu neskyre?

ne, nieko neskyrė...
Atsakyti