QUOTE(yerena @ 2014 07 22, 16:59)
nendrik, per daug!!!!!!! sužalojote augalus. Tereikėjo nukirpti auginimo viršūnes, kad turimos užuomazgos greičiau augtų ar bent jau kad nesiplėstų turimam darže... Dar patikslinsiu- nukirpote kasas ar apskabėte ir kai kur lapus?
Lapu nelieciau, kasas nukirpau apie 1m ilgumo, kad toliau jau nebeaugtu

Kazin ar ta mano Marina 20cm skersmens bus dar tinkama naudoti, jeigu visam moliugui "sakutes"? Gal dar nevelu pasodinti nauja moliuga? Ruduo Anglijoje svelnesnis, tai gal uztektu tu poros menesiu augimui?
QUOTE(saintlina @ 2014 07 22, 18:57)
pas mane daug buvo skruzdėlių ir skruzdėlynų prie arbūzų - visiškai jokio nepasitenkinimo jie nerodė.
Gal pažeista ta virkščia? Gal vandens arbūzui neduodat?
Pazeisti neimanoma, uz pomidoru kamputyje auga, niekas ten neprieitu ir tinklas nuo kaciu saugo. Viena virkscia grazi, zydi, o kita dziuna. Ir laisciau kartu su pomidorais pries pora dienu, tai neturetu trukti dregmes dar. O del tu skruzdziu tai nezinau nezinau... Daug kur skaiciau, kad zalos nedaro, bet per tas geltonas skruzdes numiriojo nemazai mano braskiu ir kai po pomidoru buvo apsigyvenusios, tai ir jam nepatiko ju kompanija, buvo pradejes rodyti rysku visokiu medziagu trukuma...