Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(saintlina @ 2014 07 14, 20:35)
nieko, nieks negimė mokėdamas  smile.gif  O visa info pirmam puslapy yra. Kas pasivargins pirmą puslapį atsidaryt - pamatys.

4u.gif
Atsakyti
Pas mane geltona cukinija kaip išprotėjus mezga.
Fotografuota penktadienio vakare .

user posted image
user posted image

Tik kokius 2 vyriškus žiedus radau tinkamus kepimui . Apskabiau moliūgus pas juos daugiau vyriškų .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 07 14, 21:08)
Pas mane geltona cukinija kaip išprotėjus mezga.
Fotografuota penktadienio vakare .

Tik kokius 2 vyriškus žiedus radau tinkamus kepimui . Apskabiau moliūgus pas juos daugiau vyriškų .

Keičiamės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 07 14, 21:10)
Keičiamės  lotuliukas.gif

Drąsiai smile.gif nes be šito dar 2 geltonos ir 3 žalios yra , žydi mezga bet tiesiai į daržą sodintos , turi tik po 2-3 užuomazgas.... kaip visada padauginau ( duokit daktare man vaistų nuo gobšumo - daugiau daugiau daugiau .... )
Šita didžioji namie auginta , į daržą paaugusiu daigu perkelta . Per šalčius užmegztus vaisius išskyniau , kai kurie buvo parudusiu vidumi nors tik kokių 6 cm ... Po šiltosios savaitės išbujojo.
Atsakyti
O kokio didumo skinti apvaliaija cukinija? Viena jau yra kokiu 10 cm diametro, pirma kart auginu tokias.
Atsakyti
As cukinijas 2 kol kas tik nuskyniau, viena valgymui, o kita specialiai didele auginau cukatoms. Tai giriu hibrida Raven H, cukatoms jis tinkamas, ne per kieta, svelni labai.
Auginu dar kelis, bet tie kaime, dar nemaciau gyvai, kas ten isaugo.

O su arbuzais vel labai prastai sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

pas mane moliūgai teniso kamuoliuko dydžio doh.gif Mąstau - ar užaugs ir sunoks man jei, kad žiemai laikytųsi g.gif
Jau šiemet vargas su viskuo....moliūgai ir agurkai kankinosi ilgai kol atsigavo po tokių orų...
Atsakyti
pirmosios biggrin.gif
user posted image
image
(romanesko ir tondo di nizza)
Papildyta:
pirmą kart auginu tuos rutuliukus, tai nelabai įsivaizduoju kokio dydžio jas reik jau skint g.gif Šie kamuoliai telpa į gerą vyro delną.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 07 15, 08:07)
O kokio didumo skinti apvaliaija cukinija? Viena jau yra kokiu  10 cm diametro, pirma kart auginu tokias.

to paties norėjau klausti... biggrin.gif Pas mane yra apelsino dydžio cukinijų, tai galvoju, kiek dar auginti... rolleyes.gif

QUOTE(mamukas71 @ 2014 07 15, 10:45)
Sveikos,

pas mane moliūgai teniso kamuoliuko dydžio doh.gif Mąstau - ar užaugs ir sunoks man jei, kad žiemai laikytųsi g.gif
Jau šiemet vargas su viskuo....moliūgai ir agurkai kankinosi ilgai kol atsigavo po tokių orų...

užaugs, moliūgai tik dabar pradeda megzti, o auga jie greitai. Moliūgai- rudens daržovė... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 07 15, 11:33)
pirmosios biggrin.gif

(romanesko ir tondo di nizza)

pirmą kart auginu tuos rutuliukus, tai nelabai įsivaizduoju kokio dydžio jas reik jau skint g.gif  Šie kamuoliai telpa į gerą vyro delną.

Praėjusiais metais auginau apvalias di nizza.
Nelabai patiko - jos tokios "skystos" . Skanu buvo tik įdarytas kept , troškint. Skyniau mažas, maždaug vyriško kumščio dydžio , didelės taip ir neužauginau - gal butų buvusi "kieta". Šiemet nesodinau .
Atsakyti
Venta9, skaniausios ir sultingiausios yra lauko teniso kamuoliuko dydžio (kaip ir kaliaropės)- odelė minkšta, nėra sėklų užuomazgų. Kuo anksčiau atlaisvinsite vietą, tuo daugiau bus naujų cukinijų ant krūmo (renku di Nizza derlių kas antrą dieną). Jei auginsite rankinio kamuolius, bus mažai naudos iš krūmo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 14, 10:01)
aš jau kažkiek turiu. Ale didžiausi slyvos dydžio kol kas  smile.gif

tai reiškai panašiam lygmenyje esam biggrin.gif
Atsakyti