Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

[quote=adija5,2014 08 23, 21:37]

Aišku,kad spės irnesakyk.gif .Man tavo iš visų gražiausi.Bo labai į mano panašūs biggrin.gif Nors aš ir dar gražesnių turiu.Mažesnių ax.gif

Tai yra ir pas mane grazesniu blush2.gif cia as jau bandziau didziausius nufotkint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 24, 10:47)
aha  blush2.gif  blush2.gif
vaidastep - nezinau koks vaizdelis dabar pas jus wink.gif

keleta puslapiu atgal ideta nuotrauka koks vaizdelis dabar pas mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 24, 16:03)

Su melionais ir arbūzais man šiemet visai nepasisekė,tiksliau pailgas vienas augo, bet nuo galo kažko pūti pradėjo doh.gif

mano tie du pailgi buvo, bet vienas irgi nunyko. Liko vienintelis. Bet toks nedidukas, kokių dviejų kg jei bus, tai labai gerai. Ir nelabai auga toliau. Netinka aniems mūsų orai, matyt. Sniegiai va pritaikyti, atsparūs, tai auga kaip briedžiai.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 08 23, 16:20)
Ale daba ir man interesna į tavo derlių pasižvalgyt.Pasidžiaugt,taip sakant  biggrin.gif Klausykis,gal parodyk.

kai grįšiu namo, parodysiu. Iki rugsėjo pirmos kaip nors turėčiau namus pasiekt. Sėdžiu kaime, pilnam bardake, kompo laidų ani jokių šansų surast. Čia remontas, viskas išversta, dar tėvai nutarė butą nuomot, tai pusfurę daiktų į kaimą atvarė. Patys Vilniuj tuščiam bute sienas dailina, o aš čia su nepribaigtu remontu, žąsim, antim, vištom ir kalakutais dusinuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 25, 08:48)
mano tie du pailgi buvo, bet vienas irgi nunyko. Liko vienintelis. Bet toks nedidukas, kokių dviejų kg jei bus, tai labai gerai. Ir nelabai auga toliau. Netinka aniems mūsų orai, matyt. Sniegiai va pritaikyti, atsparūs, tai auga kaip briedžiai.

mano tie briedziai is keturiu daigu siaip ne taip sugebejo viena agrazsta uzsimegst doh.gif
isgyvenes vienas daigas sugar baby auginasi tris uz apelsina jau diesnius arbuziukus.

o is keturiu turgui pirktu isgyveno trys ir dabar turi du, manyciau apie kilograma sveriancius arbuzus + kelis uz agrasta biski didesnius.

sniegiai smely pasodinti, o kitinormalesnej zemej.

kazin jei tu turginiu kur didziausi dabar arbuzai, seklu pasilikciau tai jau neaisku kas isaugs ane? nes 3 veisles niena salia kitos susodintos kas metra.
Atsakyti
visgi krusa pridare bedos arbuzams verysad.gif tada dar ietuj lyjant nulekiau paziuret staigiai tai atrode kad nieko. o dabar nuejau tai visi lapai sudraskyti. dviems didesiems arbuzams nikeo o tie apelsino dydzio tai susaudyti visi - rudom demikem nutaskuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 25, 08:28)
visgi krusa pridare bedos arbuzams verysad.gif tada dar ietuj lyjant nulekiau paziuret staigiai tai atrode kad nieko. o dabar nuejau tai visi lapai sudraskyti. dviems didesiems arbuzams nikeo o tie apelsino dydzio tai susaudyti visi - rudom demikem nutaskuoti verysad.gif

uzjauciu...man tas pats buvo pries kelais savaites...paguosti negaliu...sio metu arbuzai visai be lapu, nes pajuodo...bet viltis mirsta paskutine...tikiuosi prinoks ir be ju..
Atsakyti
sestadieni ir pas mus pro soda krusa prasieo. zvilgtelejus per langa is antroa auksto, tai mano svieziai apmulciuotos braskes atrode "nuostabiai" zali kaubureliai, baltuose tarpulysviuose. Balta balta kur dairaisi doh.gif ir tie toki nesibaigiantys lietus priemolingoje zemeje nera muset abai gerai. be guminiu batu i darza eit jau visai neiseina...
Melionu lapu danga neleidzia apziuret o ten primegzta. bet tris puslitriuko dydzio sviesiaodzius maciau . Sodinau zlato skifov ir emir. Tai dabar nebezinau kur ten kuris uzmezges...

salia augantys sniegiai sulapojo jau irgi. Maciau keli agrastai uzmegzti. ir vienas apelsino dydzio blush2.gif

po moliugu lapija irgi jau matosi didesniu ir maziuku . ir oranziniu apvaliu ir zaliu pailgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 08 25, 11:15)
uzjauciu...man tas pats buvo pries kelais savaites...paguosti negaliu...sio metu arbuzai visai be lapu, nes pajuodo...bet viltis mirsta paskutine...tikiuosi prinoks ir be ju..

gal sakau delfan juos paliet reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 08 25, 12:43)
gal sakau delfan juos paliet reikia g.gif

nepades jau, manau g.gif as svarstau, kada man saviskius imti jau skinti. Bent tuos didziausius doh.gif
Atsakyti
Kas auginat moliugus Muscat de Provence , ar jie pradzioj buna zali, tik paskui pagelsta?
nu forma tai ta- garbanota, o spalva- tokie tamsiai zali, kad beveik juodi... sumaisyt su kazkuom kitom negalejau, nes tik dvi veisles sodinau.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 08 25, 13:08)
Kas auginat moliugus  Muscat de Provence , ar jie pradzioj buna zali, tik paskui pagelsta?
nu forma tai ta- garbanota, o spalva- tokie tamsiai zali, kad beveik juodi... sumaisyt su kazkuom kitom negalejau, nes tik dvi veisles sodinau.

pas mane sitie pernai buvo is karto spalvos kaip ant pokelio.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 08 25, 13:08)
Kas auginat moliugus  Muscat de Provence , ar jie pradzioj buna zali, tik paskui pagelsta?

ir pas mane žali,žali... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 25, 13:48)
nepades jau, manau  g.gif  as svarstau, kada man saviskius imti jau skinti. Bent tuos didziausius  doh.gif

o tai ar bus prinokia g.gif as saviskius barskinau siandien tai barska skambiai dar visi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 25 rugpjūčio 2014 - 13:29