Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

aš nefotografuoju, bet arbūzus jau kasdien valgom, užaugo ir šiemet.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 23, 19:07)

Kaip manot maniskiai dar spes uzderet?
Atsakyti
jus cia arbuzus rodotes o mes va koki dziaugsma siandien apturejom cool.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=saulute32,2014 08 23, 20:28]
jus cia arbuzus rodotes o mes va koki dziaugsma siandien apturejom cool.gif

doh.gif siaubeli tu mano!
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 23, 16:20)

Lyg ir nehibridas.Bet šitų visose maksimose yr  g.gif .O jis pas tavi derlingas?
http://www.nojus.lt/...onai-melba.html

sunkiu pasakyt ar derlingas g.gif gali but, bet jam tiesiog nesiseke siemet su orais smile.gif paragavau- labai skanus, galvoju gal savos seklos sviezesnes bus, nei pirktines pakiukuose. isploviau ir pasilikau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 23 rugpjūčio 2014 - 19:17
QUOTE(adija5 @ 2014 08 23, 17:20)
Ale daba ir man interesna į tavo derlių pasižvalgyt.Pasidžiaugt,taip sakant  biggrin.gif Klausykis,gal parodyk.Bo jei Gonzikas padarys ,kaip žadėjo ir vietoj papų rankas prisitaisys,tai velnią ji bepataikys.Ypač,jei greit bėgiosi   bigsmile.gif

rasiau ,kad prasysiu i vieta ,kur pas jus, rankas prisiut,o ne i apvalumus[sitie man gal dar reikalingi bus tfu tfu tfu 2.gif ] beee.gif
*Saulute,uzuojauta tau 4u.gif pas mumi tai jau pora valandu pliaupia,bet be ledu doh.gif
*siandien viena j. pink banana gal 2kg radau atitrukusi nuo virkscios g.gif nei spalvos rozines igaves,nei svorio normalaus pasiekes verysad.gif
*aliejiniu moliugu primegzta nemazai,marinkos kelios jau yra ka pakelt,labai patenkinta Ruskij razmer xxl moliugu[tipo j.p.b],atlant irgi gerai mezga,ulybka patiko,kad sniurai netysta,mezga gerai 6bumbulai ant krumelio wub.gif

*arbuzai nieko nepaauge schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 rugpjūčio 2014 - 19:34
QUOTE(Lerikyte @ 2014 08 23, 18:07)

Pilnai suprantu.Kai aplinkui šlaistosi visokios įniršusios su rankom vietoj apvalumų parabeliais mosikuodamos,tai baisu ką ir parodyt unsure.gif O daug užderėjo?
QUOTE(vaidastep @ 2014 08 23, 18:11)
Kaip manot maniskiai dar spes uzderet?

Aišku,kad spės irnesakyk.gif .Man tavo iš visų gražiausi.Bo labai į mano panašūs biggrin.gif Nors aš ir dar gražesnių turiu.Mažesnių ax.gif

Gavau ir aš krušos.Normaliai taip,pasakyčiau.Paprikas nukalė kaip obuolius doh.gif Moliūginiai visi su duobukėm.Kažin ar tokie sušaudyti nepradės man masiškai pūt g.gif
Atsakyti
as arbuzus tik apziuejau - sveiki, o visa kita ne neziurejau, svarbu arbuzai kad isgyventu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 23, 20:37)
Pilnai suprantu.Kai aplinkui šlaistosi visokios įniršusios  su rankom vietoj apvalumų parabeliais mosikuodamos,tai baisu ką ir parodyt  unsure.gif O daug užderėjo?

Gavau ir aš krušos.Normaliai taip,pasakyčiau.Paprikas nukalė kaip obuolius  doh.gif Moliūginiai visi su duobukėm.Kažin ar tokie sušaudyti nepradės man masiškai pūt  g.gif

tai sakai sratukai vis delto pasieke g.gif nemaniau, kad daleks tongue.gif jei rimtai ,tai uzjauciu console.gif siandien gal 10vnt antim suzeistu ir pradejusiu put sutarkavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 23, 20:37)
Pilnai suprantu.Kai aplinkui šlaistosi visokios įniršusios  su rankom vietoj apvalumų parabeliais mosikuodamos,tai baisu ką ir parodyt  unsure.gif O daug užderėjo?

aha blush2.gif blush2.gif

vaidastep - nezinau koks vaizdelis dabar pas jus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 23, 16:20)
Ale daba ir man interesna į tavo derlių pasižvalgyt.Pasidžiaugt,taip sakant  biggrin.gif

Man irgi labai norisi pasidžiaugti, ką ten mes valgysim ir dar labai rūpi, kad prieš gonziko ataką spėtum viską mūsų atvykimui suruošti biggrin.gif
Su melionais ir arbūzais man šiemet visai nepasisekė,tiksliau pailgas vienas augo, bet nuo galo kažko pūti pradėjo doh.gif , bet už tai lungos bent kelios ir tokios ilgos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 24, 17:03)
Man irgi labai norisi pasidžiaugti, ką ten mes valgysim ir dar labai rūpi, kad prieš gonziko ataką spėtum viską mūsų atvykimui suruošti biggrin.gif

blink.gif ohmy.gif kuom vel uzkliuvau? g.gif taigi ne as nusunciau vakar pora SRATINIU suviu Adijai,-rase,kad nemazai iskados pridare g.gif verysad.gif
Atsakyti