Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(vijoleta20 @ 2014 08 22, 16:14)
lauko augintiniai

Nu,Tulpių vijoleta irgi bus nupilta g.gif Šitie dar nesuvirškinti kaip pas Ex,šiųmetiniai,tai Gonzikas visą apkabą ištratins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 22, 16:22)
Nu,Tulpių vijoleta irgi bus nupilta  g.gif  Šitie dar nesuvirškinti kaip pas Ex,šiųmetiniai,tai Gonzikas visą apkabą ištratins  biggrin.gif

tongue.gif sau paciai i smilkini belieka,visa apkaba doh.gif arba pas plastikos chirurga uzsirasyt- visos del'' nauju papu'' registruojas,as rankas prasysiu persiut dry.gif
Atsakyti
Tulpiu violeta nieko mandro neparode, tad be valerijonu galit drasiai vakaroti biggrin.gif bijau kad nebus net ko uzkasti smile.gif kita meta gerinsiu duobes, pradesiu ruost is rudens visokio s... kompostuosiu ir melsiu gero derliaus, kad tikrai kristu is hamaku visu biggrin.gif ir kad tockikej, bent vaikiskoj, matytusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagumelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natariuxi: 22 rugpjūčio 2014 - 17:42
[quote=adija5,2014 08 22, 14:33]
Saintlina,drauge,nerodyk nors tu savo plantacijų ir pilnų karučių,bo nupils ir tavi.Vietoj anties...

Supratau, nerodysiu. Kaip tik pafotkinus buvau, ale gerai, kad perspėjai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 23, 11:41)

Saintlina,drauge,nerodyk nors tu savo plantacijų ir pilnų karučių,bo nupils ir tavi.Vietoj anties...

Supratau, nerodysiu.  Kaip tik pafotkinus buvau, ale gerai, kad perspėjai  unsure.gif

as tai noreciau paziureti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 23 rugpjūčio 2014 - 13:13
user posted image

Gal zinot, kas uzpuole arbuza? Pavojinga, ar ne? Kai jis yra siltnamyje, tai bijau, kad nepersimestu ant pomidoru ar kokiu ten vynuogiu.
Pas pomidorus panasiai magnio trukumas atrodo, bet pas arbuza????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 23 rugpjūčio 2014 - 13:32
QUOTE(saintlina @ 2014 08 23, 12:41)

Supratau, nerodysiu.  Kaip tik pafotkinus buvau, ale gerai, kad perspėjai  unsure.gif

nu parodyk parodyk, skaudziai nemusim biggrin.gif
Atsakyti
Ar verta pasilikt savu melionu seklu? neparasyta , kad hibridas. arba nerandu g.gif
Melionai melba...
Atsakyti
Šįryt telefonu nufotkinau. Melionų jau suvalgėm senokai kelis, bet gal pavėlavau nuskint, kažkokie lyg parūgę buvo.

user posted image

Lauke arbūzai daug didesni nei šiltnamy, nors užsimezgė daug vėliau:
user posted image

Gal žinot, kokios yra mažesnių moliūgų veislės, kad išsilaikytų žiemą? Pas mane kvapieji, kriaušės formos, bet jie nekaip išsilaiko. O didelių nenoriu, norisi, per vieną kartą sunaudot, didelių nėr kur dėt atpjovus.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 23, 12:41)

Ale daba ir man interesna į tavo derlių pasižvalgyt.Pasidžiaugt,taip sakant biggrin.gif Klausykis,gal parodyk.Bo jei Gonzikas padarys ,kaip žadėjo ir vietoj papų rankas prisitaisys,tai velnią ji bepataikys.Ypač,jei greit bėgiosi bigsmile.gif
QUOTE(Vobla @ 2014 08 23, 15:05)
Ar verta pasilikt savu melionu seklu? neparasyta , kad hibridas. arba nerandu g.gif
Melionai melba...

Lyg ir nehibridas.Bet šitų visose maksimose yr g.gif .O jis pas tavi derlingas?
http://www.nojus.lt/...onai-melba.html
Atsakyti
rodo cia visos savo bumbolus wub.gif o as tai pasijuokimui imesiu saviskius lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti