Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(*Aukse* @ 2014 08 25, 21:37)
Netgi vienas sonas rugt praadejas,

padekit lenteles po moliūgais,kad ant drėngos,šaltos žemės negulėtų.
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2014 08 26, 13:17)
padekit lenteles po moliūgais,kad ant drėngos,šaltos žemės negulėtų.

ten idomiau buvo. Toks kaip nago dydzio puvinukas susidares buvo. Tikrai reikia lenteles padeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 26, 08:56)
issilaiko tos ,kur gerai peraugusios,keleta menesiu.as tai dar ir prisisaldau ju,nes nervuoja nuo peraugusiu zieve ziema lupt blush2.gif del moliugu tai verta kamuotis,o cukinijos- ne schmoll.gif man lengviau jas dar nedickaas supjaustyt griezineliais ir i saldymo maiselius sudet.
ir labai patiko mesos farsa ''praturtint '' trintom cukinijom-sultingi kotletukai gaunasi bigsmile.gif

Bet tos peraugusios cukinijos visai nevalgomos schmoll.gif .Ypač ilgiau pastovėjusios.Kažkokios vatinės pasidaro.Nebent vietoj vienkartinio bliūdo naudot g.gif Anksčiau rudenį į rūsį krūvą tokių krokodilų sunešdavom,pavasarį išmesdavom konteinerin.Daba iš karto kompostinėn keliauja.Vakuotų jokiais pavidalais nea schmoll.gif
Tikrai geriau jau šaldyt nedičkas sutarkavus ar kaip nors kitaip sumarmalinus kombaine.Jei negaila vietos šaldikly tom cukinijom.Man tai gaila,užteks ir neprinokusių moliūgų.
Tortų aš nekepu,bet į faršą kotletams ir man tinka drinks_cheers.gif Tiesa,Auksės faršo tortą kepiau ,bet be cukinijų ten. Prašymas dažniau kartot iš MB buvo pareikštas.Įsisvajojo biggrin.gif
Atsakyti
aš ir tos nuomonės,kad krokodilų auginti nereikia drinks_cheers.gif

http://irri-style.bl...-parmezano.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 26 rugpjūčio 2014 - 15:46
QUOTE(adija5 @ 2014 08 26, 15:32)
Bet tos peraugusios cukinijos visai nevalgomos  schmoll.gif Daba iš karto kompostinėn keliauja.Vakuotų jokiais pavidalais nea  schmoll.gif
Tikrai geriau jau šaldyt nedičkas sutarkavus ar kaip nors kitaip sumarmalinus kombaine.Jei negaila vietos šaldikly tom cukinijom.

pas mane tarp kalakutų labai populiarios biggrin.gif Netgi, sakyčiau, per mažai pasodinau. O jau kad į šaldiklį dėt - nu jau neee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 26, 15:32)
Bet tos peraugusios cukinijos visai nevalgomos  schmoll.gif .Ypač ilgiau pastovėjusios.Kažkokios vatinės pasidaro.Nebent vietoj vienkartinio bliūdo naudot  g.gif Anksčiau rudenį į rūsį krūvą tokių krokodilų sunešdavom,pavasarį išmesdavom konteinerin.Daba iš karto kompostinėn keliauja.Vakuotų jokiais pavidalais nea  schmoll.gif
Tikrai geriau jau šaldyt nedičkas sutarkavus ar kaip nors kitaip sumarmalinus kombaine.Jei negaila vietos šaldikly tom cukinijom.Man tai gaila,užteks ir neprinokusių moliūgų.
Tortų aš nekepu,bet į faršą kotletams ir man tinka  drinks_cheers.gif Tiesa,Auksės faršo tortą kepiau ,bet be cukinijų ten. Prašymas dažniau kartot iš MB buvo pareikštas.Įsisvajojo  biggrin.gif

Aha, peraugusios nieko gero, vos peili eina i tokias ikist. Nors kirviu kapok. O vidus, kaip medis g.gif

Sakiau,kad vyrui patiks toks "tortas" biggrin.gif Maniskis ir tik per sventes gauna ji. Kad nepriprastu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 26, 16:32)

Tortų aš nekepu,bet į faršą kotletams ir man tinka  drinks_cheers.gif Tiesa,Auksės faršo tortą kepiau ,bet be cukinijų ten. Prašymas dažniau kartot iš MB buvo pareikštas.Įsisvajojo  biggrin.gif

netarkuoju-supjaustau jaunas ripkom i saldymo maiselius. ax.gif kaip manai,ar saldytos i pyraga tiks,nors gerai isiskaicius tavo posta,beprasmiska taves sito klaust unsure.gif Aukses torta praziopsojau,jei nesunku i az atsiusk please
Papildyta:
QUOTE(solo2 @ 2014 08 26, 16:41)
aš ir tos nuomonės,kad krokodilų auginti nereikia drinks_cheers.gif

http://irri-style.bl...-parmezano.html

itariu skanu wub.gif sitam,ko gero cukinijas iskart juostelem ziemai saldyt reiktu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 08 26, 16:41)
pas mane tarp kalakutų labai populiarios  biggrin.gif  Netgi, sakyčiau, per mažai pasodinau. O jau kad į šaldiklį dėt - nu jau neee  schmoll.gif

mano mesines ir muskusines antys irgi jas megsta bigsmile.gif ,iki siolei dar ju turejau,bet mb siandien paskutines sutarkavo,nauju krokodilu nebeaisku ar bebus.ar bandet augalus agro apvyniot?
Atsakyti
Jeigu "pailgi" yra čarlstonai, tai didžiausias šiuo metu egzempliorius į ilgį turi kokius 40 cm, skersmuo panašiai kaip trilitrio. Iš akies, 5-6 kg turėtų būti, dar skamba aidžiai, matyt, vėlyvesnis nei sugar baby ir zloto, nes tie jau senokai skinami. Kiti čarlstoniukai mažesni, bet po 2-3 kg tikrai bus.
Va kas tikrai nepasiteisno, tai Rosario. Greičiausiai, nebus ko paragaut.
Anksčiausiai sunoko saskačevanas, bet tik paragavimui - pasodinau per arti moliūgų ir nustelbė jau liepos gale. Skanus labai.
QUOTE(saintlina @ 2014 08 25, 07:48)
mano tie du pailgi buvo, bet vienas irgi nunyko. Liko vienintelis. Bet toks nedidukas, kokių dviejų kg jei bus, tai labai gerai. Ir nelabai auga toliau. Netinka aniems mūsų orai, matyt. Sniegiai va pritaikyti, atsparūs, tai auga kaip briedžiai.

Atsakyti
QUOTE(L.K. @ 2014 08 26, 20:32)
Jeigu "pailgi" yra čarlstonai, tai didžiausias šiuo metu egzempliorius į ilgį turi kokius 40 cm, skersmuo panašiai kaip trilitrio. Iš akies, 5-6 kg turėtų būti, dar skamba aidžiai, matyt, vėlyvesnis nei sugar baby ir zloto, nes tie jau senokai skinami. Kiti čarlstoniukai mažesni, bet po 2-3 kg tikrai bus.

Ooooo, prašom pasirodyt bigsmile.gif Pas mane jis ir šviesesnis žymiai buvo,kažin čia jų natūra, ar jam ko trūko g.gif
Atsakyti
4u.gif O kur rasti receptą Auksės faršo
ir aš noriu blush2.gif 4u.gif Dėkui
Atsakyti
Skaitau ir skaitau, groziuos ir atsigrozet egaliu kokius arbuziukus mamytes uzaugina 4u.gif tai vat ir ateinu su prasymu, gal kuri suselptu snieginiu arbuziuku kelias seklas, labai jau maga paciai koki uzsiaugint smile.gif
Atsakyti
user posted image
Niekšelis, pamatęs objektyvą, staigiai staigiai susitraukė iki niekingų 30 kelių cm. Barstau galvą pelenais blush2.gif , iš tiesų lysvėj žiūrint atrodė didesnis.
Biografijos detalės. Sėta apie 04-10, apie gegužės vidurį išsodinta, naudotos "apykaklės" iš juodos agro (iš tiesų, labiau jomis džiaugėsi skruzdėlės). Apie birželio pradžią (penktadienį prieš Tėvo dieną) reikėjo savaitgaliui išvažiuot, todėl atidengta. Lyg tyčia, labai atšalo ir daug lijo, ir jau sekmadienį augaliukai atrodė pusiau anam pasauly, todėl staigia uždengta, kas liko. Per birželį augo tuneliuke, liepos pradžioj tik atidengiau galus. Taip ir sulaukė krušos (prieš 3 savaites, Kaune). Matosi agro liekanos ir daug žolių - per plėvelę keblu ravėti, o atidenginėti tingisi ax.gif .
Kiti, kur mažesni, auga kitoj vietoj, toliau nuo namų. Užtat ten džiugina krimsonas, kažkur futbolo kamuolio dydžio ir yra keli mažesni, gal rankinio.
Turint galvoj, kokia vasara, kaip ir neblogai. Jeiga sunoksiu apsipirkti estų kromely, ten yra "Podmoskovnyj čarlstoun", gal labiau adaptuotas šaltesnėm sąlygom.
QUOTE(NERA @ 2014 08 27, 07:29)
Ooooo, prašom pasirodyt  bigsmile.gif  Pas mane jis ir šviesesnis žymiai buvo,kažin čia jų natūra, ar jam ko trūko  g.gif

Atsakyti