Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

ziurekit kooooki derliu arbuzu uzsiauginau blush2.gif doh.gif]user posted image[/IMG], o cia moliugai ax.gif ruskij razmer xxl[xxl prince crown
Papildyta:
QUOTE(L.K. @ 2014 08 27, 20:10)

ach cray.gif doh.gif
Atsakyti
GONZIKAS117, o Crown Prince sėklos kartais ne iš UK pardavėjo? Pasėjau 2 jo sėklas, tai moliūgėliai kur kas mažesni lyginant su veislei būdingais vaisiais (2 sėklos iš Schetelig'o užaugino teisingo dydžio princus...). Maistu augalai neturėtų skųstis, visiems buvo išdalinta po lygiai, telieka kaltinti sėklų tiekėją g.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 08 27, 22:34)
GONZIKAS117, o Crown Prince sėklos kartais ne iš UK pardavėjo? Pasėjau 2 jo sėklas, tai moliūgėliai kur kas mažesni lyginant su veislei būdingais vaisiais (2 sėklos iš Schetelig'o užaugino teisingo dydžio princus...). Maistu augalai neturėtų skųstis, visiems buvo išdalinta po lygiai, telieka kaltinti sėklų tiekėją  g.gif

is UK,TIK JAU NEPAMENU ,KURI MAMKA PERSIUNTE JAS MAN g.gif O JIE NE IKI 4 KG UZAUGA,nes maniskis tai netoli 3.kg jau sveria,nelygink pagal mano ranka-maniske uz mb ranka gerokai didesne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 28, 08:43)
is UK... O JIE NE IKI 4 KG UZAUGA,nes maniskis tai netoli 3.kg jau sveria,nelygink pagal mano ranka-maniske uz mb ranka gerokai didesne blush2.gif

Būna apie 4 kg, maniškiai ir 2 nesiekia verysad.gif Nelyginu pagal ranką, lyginu pagal piktžoles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 08 28, 10:05)
Būna apie 4 kg, maniškiai ir 2 nesiekia  verysad.gif Nelyginu pagal ranką, lyginu pagal piktžoles  biggrin.gif

siaip mulciavau siaudais,bet 2savaites nebeeinu darzo ravet,nebent derliaus nusiimt blush2.gif ir nebekelsiu ten kojos rolleyes.gif beje ,pamirsau pasiguost-vakar neradau visu 5 j.p.b.,paliktas tik gal 20cm dydzio.taip ir neparagausiu,kokio skonio sunokes.nokinu namie dar viena,kur buvau radusi praeita savaite nuo virkscios nutrukusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 28, 11:24)
siaip mulciavau siaudais,bet 2savaites nebeeinu darzo ravet,nebent derliaus nusiimt blush2.gif  ir nebekelsiu ten kojos rolleyes.gif  beje ,pamirsau pasiguost-vakar neradau visu 5 j.p.b.,paliktas tik gal 20cm dydzio.taip ir neparagausiu,kokio skonio sunokes.nokinu namie dar viena,kur buvau radusi  praeita savaite nuo virkscios nutrukusi ax.gif

Ta prasme nugvelbe juos? siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 08 28, 12:02)
Ta prasme nugvelbe juos? siaubas kazkoks  doh.gif

tai taip,nusienautoj pievelej netoli namo augo,suo ten nesiekia verysad.gif o as sakydavau,kad ''pas mus vagiu nera'' unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 28, 11:11)
tai taip,nusienautoj pievelej netoli namo augo,suo ten nesiekia verysad.gif o as sakydavau,kad ''pas mus vagiu nera'' unsure.gif

tai be tvoros gyvenat? ar per tvorą išnešė?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 08 28, 12:25)
tai be tvoros gyvenat? ar per tvorą išnešė?

taigi mes vienkiemy sodyba turim,kazkaip niekad tvoros nepasigedom g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 28, 11:28)
taigi mes vienkiemy sodyba turim,kazkaip niekad tvoros nepasigedom g.gif

va va, mes tveriamės savo 2 ha sodybą, nors irgi sakom, kad pas mus vagių nėr g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 08 28, 12:31)
va va, mes tveriamės savo 2 ha sodybą, nors irgi  sakom, kad pas mus vagių nėr  g.gif

pas mus siaip ramu,ir net nesuprantu,kodel susigunde butent tais moliugais,o gal kitu zolej nerado blush2.gif g.gif ir kodel pomiku siltnamio nenusiaube,-gal ,kad raudonu ten nerado wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 28, 13:11)

o siaubeli tu mano ,jau ir moliugus pradejo vogt doh.gif pas mane uzderejo neblogai sie symet ,tai jai labai noresit galeciau pasidalint smile.gif
Atsakyti