Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(vaidastep @ 2014 08 28, 13:28)
o siaubeli tu mano ,jau ir moliugus pradejo vogt doh.gif pas mane uzderejo neblogai sie symet ,tai jai labai noresit galeciau pasidalint  smile.gif

lotuliukas.gif nieko tokio,kitu dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 28, 15:01)
lotuliukas.gif nieko tokio,kitu dar yra mirksiukas.gif

Jai ir paskutinius isnestu ,kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 08 28, 19:17)
Jai ir paskutinius isnestu ,kreipkites mirksiukas.gif

nu dar iki tiek sarmatos jausmo nepraradau ax.gif bet aciu ,kad pasiulei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 28, 12:28)
taigi mes vienkiemy sodyba turim,kazkaip niekad tvoros nepasigedom g.gif

Aš tik vienkiemy ir vogčiau biggrin.gif Bo,ten kur kaimynų yr,tai patys kaimynai ir išvagia,nėr ko svetimam ir lyst.Vo,jei būtų tvora,tai dar pagalvočiau ar man čia apsimoka per ją ropštis g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 28, 20:40)
Aš tik vienkiemy ir vogčiau  biggrin.gif Bo,ten kur kaimynų yr,tai patys kaimynai ir išvagia,nėr ko svetimam ir lyst.Vo,jei būtų tvora,tai dar pagalvočiau ar man čia apsimoka per ją ropštis  g.gif

ir dar kažkaip moliūgus perkelt g.gif , nemėtysi juk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 08 29, 07:35)
ir dar kažkaip moliūgus perkelt  g.gif , nemėtysi juk  lotuliukas.gif

Kai eina vogti,manau pasiruošia tokiom situacijom.
Atsakyti
tai kaip suprantu,gi ne vienas eina g.gif pas mus ne problema ir su masiniuku privaziuot-10m keliukas nuo jpb.liudniausia tik,kad pati didiji nudziove.jei vaikams kas ''bombino'',tai negaila,tegu valgo bigsmile.gif o strawberry crown kaip pas jus auga-mano 3 daigai tik 4 nedickus ,gal iki 1kg vaisius uzmezge
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 29, 10:40)
...liudniausia tik,kad pati didiji nudziove... o strawberry crown kaip pas jus auga-mano 3 daigai tik 4 nedickus ,gal iki 1kg vaisius uzmezge

Pikta, kai ir pats mažiausias dingsta gun_bandana.gif Kur ten vaikams? Apsirytų... Pardavimui velka niekšeliai...

Dėl Strawberry Crown- veda vidutiniškai, po 2-3 vnt ant krūmo, mažoki, gražios, sodrios žalios spalvos, dryžuoti, briaunuoti, kiek suploti kamuoliukai. Apie pilką odelę su rausvu šonu galima tik pasvajoti. Google rasti pvz biškutį gąsdina minkštimo konsistencija (lyg būtų pašalęs), pvz čia
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 08 29, 12:40)
i. Google rasti pvz biškutį gąsdina minkštimo konsistencija (lyg būtų pašalęs), pvz čia

mano irgi tamsiai zali arba dryzuoti ax.gif
*pagal aprasyma ,tai turbut ir yra ne kokios konsistencijos''skirtas kepimui ar sriubai''.ziuresim ,kai uzaugs,ar verta irasyt i kitu metu auginamu sarasiuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 29, 13:05)
*pagal aprasyma ,tai turbut ir yra ne kokios konsistencijos''skirtas  kepimui ar sriubai''.ziuresim ,kai uzaugs,ar verta irasyt i kitu metu auginamu sarasiuka g.gif

Mane glumina kitas aspektas- teigiama, kad ankstyva veislė (90 d.), bet kad tik ne per seniausiai pasipylė moliūgai, o kiek dar moteriškų miniatiūrinių žiedų priešaky rolleyes.gif Butternutai anksčiau pradėjo vesti moliūgus negu šie (c. maxima) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 08 29, 13:26)
Mane glumina kitas aspektas- teigiama, kad ankstyva veislė (90 d.), bet kad tik ne per seniausiai pasipylė moliūgai, o kiek dar moteriškų miniatiūrinių žiedų priešaky  rolleyes.gif Butternutai anksčiau pradėjo vesti moliūgus negu šie (c. maximaunsure.gif

tu teisi, o as saviskius buternutus ryt israusiu-ne vieno uzmegzto nera
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 29, 16:17)
tu teisi, o as saviskius buternutus ryt israusiu-ne vieno uzmegzto nera

A ko taip skubini?Darbė devyndarbė tongue.gif .Gal dar užmegz.Pas mani tokių maliukų maliukų yr,kad tikrai nespės užaugt,bet sunaudosiu.Net ir mažiausias moliūgėlis man gardesnis nei cukinija ax.gif
Atsakyti