Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(Paladė @ 2014 09 16, 09:40)
lauksim Yerenos ir Saintlinos, jos žinos

Saintlina tai tikrai nežinos. Pas ją moliūgai tik dėl grožio biggrin.gif
Jumbo Pink Banana, tikrai pamenu, buvo rekomenduoti sultims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 09 16, 10:52)
Po Naujųjų JPB labai skanus ir žalias. Apie pavasarį suvalgėm paskutinį, tai skonis buvo lyg topinambų...Labai tiko į šviežias salotas  thumbup.gif

dėkui, laikysiu valgymui
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 09 16, 09:19)
Didelį moliūgą supjaustyt jėgos reikia smile.gif Peilis man įstringa - nei pirmyn nei atgal . Na nebet dvitraukiu pjūklu smile.gif  nes benzininis daug triukšmo kelia....

žinok, kirveliu labai gerai susipjausto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 16, 11:52)
Saintlina tai tikrai nežinos. Pas ją moliūgai tik dėl grožio  biggrin.gif
Jumbo Pink Banana, tikrai pamenu, buvo rekomenduoti sultims  smile.gif

GAL reikia eit prarezt nedicka JPB g.gif cukatu taip dar ir nepasidariau-per siltas oras 2 paras laikyt,ir suriui tas pat g.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 09 16, 11:57)
žinok, kirveliu labai gerai susipjausto  biggrin.gif

sakai Fiskaru pasmulkint? g.gif bigsmile.gif as hokaida spjaudydamasi fiskariniu skustuku uzvakar skutau doh.gif na pernai tikrai tokia kieta zieve nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 rugsėjo 2014 - 11:01
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 09 16, 11:00)
GAL  reikia eit prarezt nedicka JPB g.gif cukatu taip dar  ir nepasidariau-per siltas oras 2 paras laikyt,ir suriui tas pat g.gif
Papildyta:

cukatus pernai dariau jau visai sezonui lauke pasibaigus, anksčiau nebuvo kada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 16 rugsėjo 2014 - 11:03
QUOTE(Paladė @ 2014 09 16, 12:02)
cukatus pernai dariau jau visai sezonui lauke pasibaigus, anksčiau nebuvo kada

Cukatas pernais dariau iš paprastų moliūgų , kurie nesilaiko ilgai. Gerai gavosi .
Man labai labai patiko i cukatas čiliukas..... Vos vos juntamas . Na čia kas mėgsta šokoladą su čiliais.
Atsakyti
JPB skonis neblogas bigsmile.gif tik va sulciu tai nelabai ka isspausiu,nes kietas,ir laseliai ,kur pjuvio vietoj susidaro,tokie sutraukiantys juos paragavus schmoll.gif o gal dar neprinokes? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2014 09 16, 12:14)
Cukatas pernais dariau iš paprastų moliūgų , kurie nesilaiko ilgai. Gerai gavosi .
Man labai labai patiko i cukatas čiliukas..... Vos vos juntamas . Na čia kas mėgsta šokoladą su čiliais.

tai i cukru dar ciliuko det? g.gif man skanu sokoladas su siuo prieskoniu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 rugsėjo 2014 - 11:16
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 09 16, 12:16)
JPB skonis neblogas bigsmile.gif tik va sulciu tai nelabai ka isspausiu,nes kietas,ir laseliai ,kur pjuvio vietoj susidaro,tokie sutraukiantys juos paragavus schmoll.gif o gal dar neprinokes? g.gif
Papildyta:

tai i cukru dar ciliuko det? g.gif man skanu sokoladas su siuo prieskoniu bigsmile.gif

jep , į syrupą įmečiau čiliuką , pabuvo per naktį gal ? nepamenu jau smile.gif valgant truputuką kuteno liežuvį , bet nebuvo aštru .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 16, 11:57)
žinok, kirveliu labai gerai susipjausto  biggrin.gif

Tai gerai,kad tu į tą pačią vietą su tuo kirviu pataikai. Aš pernai bandžiau,tai taip sukapojau,kad toks sulamatotas tik kokiem paršam tiktų unsure.gif .Nea,man su metalo pjūkleliu saugiau ir gražiau atsipjauna.Nu,pabrūžint ,aišku reikia,reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 09 16, 11:28)
maniskiai 4 jau namie,irgi nezinau ,ka su jis veikt g.gif

Maniskiai 4 sildosi ant saulutes,vienas suvalgytas nes netycia nuluzo kotukas ,bet skonis geras buvo kad ir anksti sudorotas ,kvapas tai is vis wub.gif ,o cia ka isdirbineja jie man kai nuskyniau didziuosius smile.gif ,jau galvojau nebeaugs o jie kai dejo per kelias dienas net issigandau atejus koks parsiukas kabo biggrin.gif

user posted image

Kazi spes sunokt ?
Atsakyti
Didieji moliūgai nėra kieti , tik per savo dydį nepatogūs atpjaut "suspaudžia" peilį . Gal čia man smile.gif Va su mačete gerai butų atsikirst gabalą , bet tas įrankis man labai baisus.... nemėgstu aš jo .
Ar jau rinksit ateinatį savaitgalį moliūgus pas ką ne prie namu auga ? Orų prognozę pažiūrėjus manau reiktų ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 16 rugsėjo 2014 - 13:01
QUOTE(Dusia37 @ 2014 09 16, 12:59)
Didieji moliūgai nėra kieti , tik per savo dydį nepatogūs atpjaut  "suspaudžia" peilį . Gal čia man smile.gif  Va su mačete gerai butų atsikirst gabalą , bet tas įrankis man labai baisus.... nemėgstu aš jo .
Ar jau rinksit  ateinatį savaitgalį moliūgus pas ką ne prie namu auga ? Orų prognozę  pažiūrėjus manau reiktų ....

nea, dar nerinksiu, dar kotukai nesumedėję ir pliusinę temperatūrą iki mėnesio galo rodo
Atsakyti