Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(Lusasita @ 2014 09 15, 12:36)
nepagautas ne vagis... itarinet galima. Ypac, kai tie musu kaimynai atvaziuoja anksciau uz mus ...ir augina ... TIK PIEVUTE 

o vis sakydavau, kad niekada gyvenime tvoros sode netversiu  doh.gif

Tai va ta pievute ir nusirideno,net nešt nereikėjo sunkiai biggrin.gif Bet tikrai ne aš,man ir savų moliūgų per akis. Nebent Nera su Kulke buvo g.gif
Tvora nuo svetimų tikrai padės,nes ne kiekvienas drįs per ją lipt ir dar tiksliai nežinodamas ,ar ten ką gero ras nugvelbt.A vat nuo savų ,kaimyninių piliečių,vargiai kuo atsitversi schmoll.gif Kameras dėk ax.gif Pas mani iš vienos pusės sklypo savivaldybė uždėjo,tai ten labai saugu daba biggrin.gif A buvo kažkada ir per tvorą perlipę, ir burokus nusikasę.Nu,kas per durnius ėjo tokią daržovę vogt,tai neįsivaizduoju.Šalia šiltnamis,bet arba aš nemačiau kad ten kas skinta,arba anas glušis pomidorų nemėgsta g.gif .
Atsakyti
pas mus nurinkineja viska. Na pernai ramiau buvo. dziaugiausi, kad kaimynu padaugejo, tai ramiau . biggrin.gif Bet tai nors i namuka nelenda. O tai VISKA veziojames su savimi kaip sraiges su nameliu keliaujam. nauja super gera zoliapjove pasidziaugem viena savaite. Tik palikom ir neliko doh.gif o anksciau pastoviai vogdavo viska, net kruopas, makaronus, purvinas kojines irt.t. doh.gif doh.gif
ir svogunus nurove yra tusciai,... ir is namelio nutvarkytus su visa grazia pintine isnese yra . ir burokai pastoviai "prasiretina" patys. agurkai iskeliauja... nu bet neverkiu , ai, gal alkanesniu yra g.gif
melionai aisku skanu, reikia.
cukiniju negaila, kad ir prasienautos, uztenka.
ir moliugu nebut gaila, jei ju butu paragavimui ir man palike doh.gif
zodz... KOLEKTYVINIS ... sodas doh.gif
Atsakyti
pas tevus kolektyviniam sode tai nuo proamziu moliugus nurinkinejo... paklausi darzove vagiu tarpe... biggrin.gif obuoliu nesuskaiciuosi kiek ju ten dingo, o kai moliugai keli- iskart matosi kad dingo...
Atsakyti
nu arba pas kita kaimyne avieciu plantacija. tai skundesi, kad pats viduriukas kur didziausios graziausios uogos, ir kur atsitupus skynejo nesimato, visai isskintos doh.gif kito kaimyno uosviene klaussusi, ar jie isskyne jos siltnamyje pomidorus... kitam sodu gale, o tuscia
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 15, 13:36)
Nebent Nera su Kulke buvo  g.gif
A buvo kažkada ir per tvorą perlipę, ir burokus nusikasę.Nu,kas per durnius ėjo tokią daržovę vogt,tai neįsivaizduoju.

Jatau, kad mes lyg pas saintliną žadėjom g.gif lotuliukas.gif
Aš aš eičiau ir dabar burokų vogti biggrin.gif
Vagystė bet kokiu atveju šlykštu, sakyčiau be sąžinės vagys, nes net šeimininkei paragauti nepaliko. Klausyk, gal ten kokia super veislė?
Atsakyti

Užuojauta dėl vagystės . O aš pergyvenu , kad kaimynu vaikai žirnius ar agrastus apvalgo smile.gif taigi ne visus , palieka ir mums smile.gif . Ir ne visada.
Pasiūlymas - auginti nepakeliamus gigantus biggrin.gif , kad patrūktų .
Atsakyti
tvorą tvert, paskui jau namą apkalinėt ir stogą keist. ištampys ir medžiagas gerieji kaimynai.
Atsakyti
pagal forma turejo but Avgustina https://www.google.l... toks didelis hantelis su oranziniu vidumi user posted image

QUOTE(Paladė @ 2014 09 15, 16:11)
tvorą tvert, paskui jau namą apkalinėt ir stogą keist. ištampys ir medžiagas gerieji kaimynai.

tongue.gif medziagu nesandeliuojam sode biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 09 15, 15:36)
pagal forma turejo but  Avgustina https://www.google.l...  toks didelis hantelis  su oranziniu vidumi user posted image

Panašūs pas mane auga, nors tokių nesodinau. Bet tikrai pakelti viena ranka galiu ax.gif
Atsakyti
dar sejau pailga Vitaminaja . nu bet man toks hantelis atrode, o anas turetu but kiausinis
user posted image

nu ziuriu nuotraukas googlej user posted image
forma typ top. storas, ilgas zalias hantelis . o ilgis gal koks 60 - 70 cm buvo to didesniojo g.gif nu sakyciau gal taip atrodytu user posted image g.gif
Papildyta:
dar radau kaip manoji . nu tikrai ne lilipute g.gif

user posted image
Мускатная тыква Августин. Сладкая, масляничная, вкусная. Лучше всего - запеченая.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 09 15, 15:08)

Pasiūlymas - auginti nepakeliamus gigantus  biggrin.gif , kad patrūktų .

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
cia kaip as panasiai prisiauginau pirmais metais. du vyrai ant paklodes uzridene nese ir i lengvosios bagazine netilpo: teko vezti garbingai ant priekines sedynes dirzu prisegta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 09 15, 15:08)

Pasiūlymas - auginti nepakeliamus gigantus  biggrin.gif , kad patrūktų .

nu jo, teisingai. Tada atsipjaus gabalą, o kitkas ir šeimininkams paragaut liks thumbup.gif
Atsakyti