Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai,melionai,cukinijos ir moliūgai

QUOTE(saintlina @ 2014 09 15, 18:29)
nu jo, teisingai. Tada atsipjaus gabalą, o kitkas ir šeimininkams paragaut liks  thumbup.gif

Aha,šeimininkas bais apsidžiaugtų radęs po pusę kokių dešimt gigantų. Atsirytų kaip turi būt.Arba tektų šaldiklių prisipirkt g.gif
Niekaip nesuprantu,ko mano arbūzai nesaldūs g.gif Kiba per daug liejau.Nu trūksta man saldumo nors tu ką...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 15, 18:09)
Niekaip nesuprantu,ko mano arbūzai nesaldūs  g.gif Kiba per daug liejau.Nu trūksta man saldumo nors tu ką...

aha, šiuo metu jau ne tokie saldūs kaip vasarą kad buvo. Saulės ir dabar nemažai, bet tikriausiai temperatūra visgi per žema.
Šiandien viešnios iš Azerbaidžano labai stebėjosi, kad pas mus arbūzai dera, nes net ir pas juos ne visad sunoksta smile.gif Va kaip a.a. Nedcveckas padirbėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 09 15, 15:51)
Jatau, kad mes lyg pas saintliną žadėjom g.gif  lotuliukas.gif
Aš aš eičiau ir dabar burokų vogti  biggrin.gif
Vagystė bet kokiu atveju šlykštu, sakyčiau be sąžinės vagys, nes net šeimininkei paragauti nepaliko. Klausyk, gal ten kokia super veislė?

Tai va, kad žadėjom, ale nėr tvarkos.

Nea, nu klausykit , mielos damos, turiu ašai pats tris moliūgus pink bananus, man gana , gana ir dar liks biggrin.gif Ne tas tavaras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 09 15, 19:09)
Aha,šeimininkas bais apsidžiaugtų radęs po pusę kokių dešimt gigantų. Atsirytų kaip turi būt.Arba tektų šaldiklių prisipirkt  g.gif
Niekaip nesuprantu,ko mano arbūzai nesaldūs  g.gif Kiba per daug liejau.Nu trūksta man saldumo nors tu ką...

Didelį moliūgą supjaustyt jėgos reikia smile.gif Peilis man įstringa - nei pirmyn nei atgal . Na nebet dvitraukiu pjūklu smile.gif nes benzininis daug triukšmo kelia....
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 09 16, 09:12)

Nea, nu klausykit , mielos damos, turiu ašai pats tris moliūgus pink bananus, man gana , gana ir dar liks  biggrin.gif Ne tas tavaras  schmoll.gif

jumbo pink banana ir pas mane tįso kaip begemotai, tik kotukai dar žali. pirmą kartą juos turiu, ką geriausia iš jų daryt? cukatams tinka?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 09 16, 10:24)
jumbo pink banana ir pas mane tįso kaip begemotai, tik kotukai dar žali.  pirmą kartą juos turiu, ką geriausia iš jų daryt? cukatams tinka?

Tu vėjo paklausk, Tau vėjas atsakys.... biggrin.gif Jei rimtai, tai aš pati pirmą kartą auginu iš vis moliūgą, kaipo tokį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 09 16, 10:24)
jumbo pink banana ir pas mane tįso kaip begemotai, tik kotukai dar žali.  pirmą kartą juos turiu, ką geriausia iš jų daryt? cukatams tinka?

maniskiai 4 jau namie,irgi nezinau ,ka su jis veikt g.gif
Atsakyti
lauksim Yerenos ir Saintlinos, jos žinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 16 rugsėjo 2014 - 09:40
Pirmame puslapyje rašo :
Jumbo Pink Banana - geriausias skonines savybes įgauna 3-4men nuo nurinkimo. Suvartoti rekomenduojama iki kito sezono.

Moliūgai virtuvėje
Sultims - melonowa zolta, big max ir atlantic giant (šitie užauga milžinais), rouge vif d'etampes, pink jumbo banana ir kiti bananiniai, muscade de province, visus aliejinius (tuos, kurių sėklos be lukštų- sėklas išimate, o minkštimą spaudžiate) ir pan.
Atsakyti
nu va, neketinu spausti iš jų sulčių, nemanau, kad skanu, nes neragavau. laikysiu valgymui ir cukatus darysiu
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 09 15, 16:30)

user posted image
Мускатная тыква Августин. Сладкая, масляничная, вкусная. Лучше всего - запеченая.

Toks pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 09 16, 10:54)
nu va, neketinu spausti iš jų sulčių, nemanau, kad skanu, nes neragavau. laikysiu valgymui ir cukatus darysiu

Sultims tinkamas nesulaukus tų mėnesių. Su laiku visi moliūgai praranda drėgmę. Po Naujųjų JPB labai skanus ir žalias. Apie pavasarį suvalgėm paskutinį, tai skonis buvo lyg topinambų...Labai tiko į šviežias salotas thumbup.gif

Cukatų negaminu, negaliu pakomentuoti.
Atsakyti