Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 13:09)
jei tik lapelį kekės gale - nieko tokio. Jei lapus ir toliau vėl žiedymą - gali būti azoto perteklius. Nuskinkit tą tęsinį už žiedyno ir tiek.

keistai tas azoto perteklius atsiranda, ar gali būt nuo mulčo g.gif ? Kai kurios kekės užaugina tuos pratęsimus, nors mėšlu tręšta jau prieš praėjusį sezoną, tai turėjo būt išsivadėjęs. Kompleksinėmis netręšiu būtent dėl tos priežasties, kad azoto nepadaugint, tik vienanarėmis. jokių antpilų iš dilgėlių ar pan. irgi nepilu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 17 liepos 2014 - 13:25
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 17, 13:07)
aplamai noriu visų lietuviškų- patriotė aš, iš principo auginčiau.

O aš užsinorėjau britiškų paveldinių veislių. Brangūs jie ten, jei kitokie pomidorų kg kainuoja iki 5 svarų, tai šitie eina po 7.99. Vienas didesnis pomidoras gali kainuoti apie 3 svarus. Vakar prašiau pardavėjos, sakau, nusipirk, suvalgyk, o sėklas man parvešk, tai purtosi, kad per brangus malonumas. Tada, sakau, paprašyk pirkėjo, kad kai valgys pomidorą iškrapštytų sėklas ir tau atgal atneštų į parduotuvę biggrin.gif Na bet nieko, vienaip ar kitaip kelias veisles vis tiek kaip nors susivairuosiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 11:42)
koks keistas pavadinimas pomidoraui, nei kiek nepanašiam į bananą  blink.gif  Bet pomidorai labai gražūs, ir dera gerai  smile.gif  Gal skonis bus bananų?

Skanūs, švelnaus skonio, turiu ir šiemet vieną, gana daug vaisių.
Atsakyti
nu parašiau aš jiesiems į babtus, žūrėsim ką atrašys. Gal teks kada aukot dieną ir riedėt iki babtų, kad ir kur tie būtų, jei nesiunčia g.gif tada jau norai mano bus nerealūs, jei pavardys niolika pav.o kur dar ne pomidorai doh.gif gal kur sąrašą kas užsekėt su kainom ar pan,aš kažkaip nerandu tokio daikto g.gif
Atsakyti
Tai, kad jų parduotuvė 'ant' greitkelio Kaunas-Klaipėda. Be žiūronų puikiai matosi.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 17, 14:43)
nu parašiau aš jiesiems į babtus, žūrėsim ką atrašys. Gal teks kada aukot dieną ir riedėt iki babtų, kad ir kur tie būtų, jei nesiunčia g.gif tada jau norai mano bus nerealūs, jei pavardys niolika pav.o kur dar ne pomidorai doh.gif  gal kur sąrašą kas užsekėt su kainom ar pan,aš kažkaip nerandu tokio daikto g.gif

Nelėk , netoli , paimsim , nusiųsim Jumis in ten kur reikia .... O jei reikalų tuose kraštuose nėra - auksiniai pomidorai pataps .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 07 17, 13:50)
Nelėk , netoli , paimsim , nusiųsim Jumis in ten kur reikia .... O jei reikalų tuose kraštuose nėra - auksiniai pomidorai pataps .

nu aš ten niekad net nebuvus, ne tik kad nepakeliui, aš kitapus Nemuno gi, zanavykijoj, babtuose reikalų nibuvę.
Jei kokis šnipas būtų tuose kraštuose- apžūrėkit ko ten jie turi, koki kiekiai, kainos ir pan, o jau tada ne už ačiū, prašysiu ko nors ir aš blush2.gif jei tik galima ( iš kuklumo, jaučiu, nemirsiu cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 07 17, 13:12)
Gal  biggrin.gif Pagooglinau, nu nerandu kol kas apie ji, tik va vienoj vietoj su nuotrauka ir aprasymu, tai ne hibridas jis, matuke, auuuu, kaip ten yr is tikruju
http://pomidom.ru/ж...

Labai skanus pomidorai thumbup.gif derlingi ,kitu metu sarasuose smile.gif ,nehibridai
Atsakyti
pastebejimai is mano siltnamio, ta pati veisle( ne viena) pasodintos skirtingose vietos ir net siltnamio pusese, vienos derlingos, kitos visiska nesamone, kame reikalas? Ir ne tai, kad vienoj pusej prastai dera, bet vienom veislem vienur geriau, kitom kitoj pusej g.gif Arba toj pacioj pusej, per kelis kelmus viena durniuoja, su kita viskas gerai, gal kam taip pat yra pasitaike? Ku daryti kitais metais? Sodinau visus vienodai, auginau taip pat, daigai daug maz vienodi buvo, pernai irgi kazkas panasaus vyko, bet kazkaip neuzsiciklinau,
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2014 07 17, 13:58)
Labai skanus pomidorai  thumbup.gif derlingi ,kitu metu sarasuose  smile.gif ,nehibridai

Ir as jau sita uzsirasiau 4u.gif
Atsakyti
pas mane irgi skirtingose šiltnamio vietose toki pat- labai skirtingai auga. gal saulės kampas, žemė kitokia, vėjas daugiau gal užpučia-nežinau
Atsakyti
QUOTE(Anrita @ 2014 07 16, 23:43)

apie lietuviško bobučių paveldo veisles:

mano močiutė tai augina tik raudonus, dar didelius ir nemažai importinių. Įpusėjo 9-ą dešimtį, o nei jei tas paveldas rūpi, nei tuo labiau veislių pavadinimai - bile gražūs ir derlingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 07 17, 14:07)
apie lietuviško bobučių paveldo veisles:

mano močiutė tai augina tik

mano diedas tai augintų tik raudonus, kad būtų super duper ankstyvi, ir dar baisiai derlingi- triskart per dieną po bliūdą nuo krūmo, privalumas- su rūgštele, ne jaučiaširdžiai, su daug sėklų reikia būtinai, ir kad ilgai ilgai derėtų. Paprastas jis toks pas mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 07 17, 15:01)
pastebejimai is mano siltnamio, ta pati veisle( ne viena) pasodintos skirtingose vietos ir net siltnamio pusese, vienos derlingos, kitos visiska nesamone, kame reikalas? Ir ne tai, kad vienoj pusej prastai dera, bet vienom veislem vienur geriau, kitom kitoj pusej  g.gif Arba toj pacioj pusej, per kelis kelmus viena durniuoja, su kita viskas gerai, gal kam taip pat yra pasitaike? Ku daryti kitais metais? Sodinau visus vienodai, auginau taip pat, daigai daug maz vienodi buvo, pernai irgi kazkas panasaus vyko, bet kazkaip neuzsiciklinau,

Pas mane taip pat ir ne tik kad skirtingose siltnamio puses, bet salimais augantys kerai. Labai zymus skirtumas Mazarini ir Juodasis princas.
Atsakyti