labas dienas visoms

vakar mano vyrelis skvalo lauke , na, tiksliau stipraus lietaus (pas mus vienam suliny, is kur gyvulius girdom - jau vanduo i pabaiga

), tai net nuo stogo padare tokius latakus vandeniui rinkt ...ir ka, palasnojo 20 min

Nu sausra totali... ir karsta. Na, tiesa, po sporto lekem maudytis su maze , tai islipus is vandens, kazkodel pasidare salta

Gal organizmas jau prie 36 priprato

Kaip as laukiu, kol sita pekla baigsis ...
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 04, 21:25)
Klausimo:"Gal tau, mama, kuo padėt?"- nesulaukiu. Nusikirpo savo ilgiausius plaukus, taip gaila, negaliu... Sudžiūvus visiškai, nepavalgo normaliai per tuos lakstymus... Nu ką...jaunystė.
Aš labai tikiuosi, kad privačiose palatose kondiškė yra.
Vyras braido stogu. pasirodo, nėra taip paprasta tą kondicionierių įtaisyt. Reikia nuolydžio į kanalizaciją...Galvojom statyt miegamajame, bet aš kažkaip dabar labiau linkus į svetainę, nes dienos metu tai nebūnam miegamajame, o gyvent reikia ir dieną. Galiausiai, per piką galima ir svetainėje pamiegot. O va valgyt gamint, žaist ir t.t. mums su pupa bus daug smagiau. Nebėgsim gi į Akropolį kitą vasarą... Bet neaišku kaip bus su visom ventiliacjos šachtom. Į stogą gręžt kaimynai garantuotai neleis...
ech, ta paauglyste. Vieniems praeina 'be pasekmiu', kitiems - sunkiai. As pamenu, pamaistaudavau kartais, bet su protu. Ir dukterecia dabar ziuriu, tokia faina panele auga - rami, pagarbi tevams ir mociutei, na, buna - parodo koki 'spygliuka'... Gal kad irgi zirgais 'serga' - visa galva pramusta jojimu ir zirgais.

Stiprybes, natalija, reik tiketis, sitas tavosios jaunikles periodas greit praeis, susitupes mergina
niu, prisipazinkit, kas gulejot klinikose vip palatoj, ar yra kondiske? as tai tikrai labai abejoju. Bus tv, dusas , ir pan. bet tokia prabanga kaip kondiske....nu kazin

tuo labiau, kaip akusere sake, vaikiukui kuo aukstesne temperatura patalpoj, tuo geriau .
natalija, jus daugiaauksty gyvenat? Pas mus tai kai nuosavas namas, kondensatas nuvestas i lietvazmdi ir tiek.
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 05, 09:03)
Laina12, atvarysiu pas tave ant arkliuko pajodinėt Vyro ir kamuolio, matyt, neužtenka
ot tikrai, reiktu isbandyt, mazum tikrai gerai paskatintu

Atlek , uzsodinsiu ir paleisiu laukais
QUOTE(Renalta @ 2014 08 05, 09:31)
oi sunki naktis buvo, visai negaliu miegoti, regis nieko neskauda, bet nepatogu ir negaliu miegoti, o dar tas lakstymas i WC kas 2 val. Vyrui koja visai negereja, maniau siandien vaziuosime shopintis ir i baseina nuves deja dabar teks paciai vairuoti

na, as miegu aciu die gerai, tik pas nykstukus tai irgi reik nueit kas pora valandu.
o tu nevairuoji ?

man tai patinka paciai visur vazinet. kaip mano mama sakydavo, kaip vezlys su savo nameliu, kur nori - ten leki, ir nereik prie nieko taikytis ir prasyt.
QUOTE(Mika... @ 2014 08 05, 10:21)
Sia savaite einu pas giniu, dabar atejo ta nestumo stadija, kai prasideda genetiniu tyrimu klausimas- reikia man ju ar ne

Paskutini kart, kai buvau, sako ziuresim 12 sav.
Amziaus rizikoj nesu, alia naktim jau beveik nebemiegu
As paskutines 2 sav. iki gimdymo jau buvau tik vegetuojantis organizmas- valgyt sunku, miegot sunku, nebepajudu, niekur eit nesinori, nes visur ieskai kur sest: Greiciau tas gimdymas
mika, na tai 12 sav paziures ta sprando raukslyte, slaunikaulio ilgi, nosies kauliuka, ir gali prisca tyrima paimt. nieko te baisaus. Kad ir nesi amziaus rizikoj, bet vis ramiau, kai paziuri, ar viskas gerai
rimtai? o man dabar toks apetitas yra, nu kaip pas vilka. Kaip sakiau, kepta arkli suryciau

Blyn, liko pora savaiciu iki gimdymo, tai bijau, kad dar uzsidesiu pora trejeta kilu ant saves