Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

labas, mamukai ir jau beveik mamukai, as esu esu 4u.gif Nedingau, paskaitau, tiesiog pries atostogas darbu nemazai, o paskui tikrai kelioms savaitems dingsiu, nes atostogausim, normalaus interneto nebus, o gal ir visai gerai g.gif

Sia savaite einu pas giniu, dabar atejo ta nestumo stadija, kai prasideda genetiniu tyrimu klausimas- reikia man ju ar ne unsure.gif Paskutini kart, kai buvau, sako ziuresim 12 sav. unsure.gif
Amziaus rizikoj nesu, alia naktim jau beveik nebemiegu unsure.gif blush2.gif

Afrodite, matai, sirdute, kai uzplaka visos dvejones nesibaigia ir cia turbut tesis, kol i universiteta istos biggrin.gif

QUOTE(Saulė7 @ 2014 08 04, 12:57)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Vakar 21val. atkeliavo į mūsų šeimą taip ilgai lauktas ir pagaliau sulauktas Stebuklas

labai sveikinu 4u.gif

Natalija, laikykis 4u.gif As paskutines 2 sav. iki gimdymo jau buvau tik vegetuojantis organizmas- valgyt sunku, miegot sunku, nebepajudu, niekur eit nesinori, nes visur ieskai kur sest blink.gif Greiciau tas gimdymas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 04, 18:58)
Pas endokrinologa nepapuoliau doh.gif Kita savaite bandysiu registruotis. ax.gif O man kaip specialiai TTH atsakymas parejo,pasirod velnias pakilo jau 2.57 verysad.gif  doh.gif tikiuos kad neisaus man kokio persileidimo ar sutrikimo vystymosi. Alia tiksliai cia Kitty parase,ramybes kol kas tikrai nera lotuliukas.gif
ziuresit krepsini?

Sveikutes 4u.gif As po svenciu marotono, viskas praejo puikiai, tik karsciai truputi isvargino smile.gif
Saule, sveikinu su islaukto stebkliuko gimimu smile.gif
Afrodite, tavo tyrimai dar nera blogi, persileidima gali issaukti labai sumazejes TTH (hipertireoze) ir didejantis ! ATPO, tavo atveju, tai yra normalu nestumo metu, kad kinta ir kis TTH (tad teks daznai lankytis pas endokrinologa). Nepamenu ar tu vartojai tybona, nes ji turetum nutraukti (pasikonsultavus su endokrinologe !), tad nusiramink, dar tikrai viskas gerai ir butinai greitu laiku pakliuk pas endokrinologe, kad sureguliuotu doze, ir viskas bus gerai smile.gif
P.S dar ir bromkriptina reikes butinai koreguoti. (jei gerai pamenu ir nemaisau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 05 rugpjūčio 2014 - 09:38
labas dienas visoms smile.gif
vakar mano vyrelis skvalo lauke , na, tiksliau stipraus lietaus (pas mus vienam suliny, is kur gyvulius girdom - jau vanduo i pabaiga doh.gif ), tai net nuo stogo padare tokius latakus vandeniui rinkt ...ir ka, palasnojo 20 min doh.gif Nu sausra totali... ir karsta. Na, tiesa, po sporto lekem maudytis su maze , tai islipus is vandens, kazkodel pasidare salta blink.gif Gal organizmas jau prie 36 priprato biggrin.gif Kaip as laukiu, kol sita pekla baigsis ...

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 04, 21:25)
Klausimo:"Gal tau, mama, kuo padėt?"- nesulaukiu. Nusikirpo savo ilgiausius plaukus, taip gaila, negaliu... Sudžiūvus visiškai, nepavalgo normaliai per tuos lakstymus... Nu ką...jaunystė.

Aš labai tikiuosi, kad privačiose palatose kondiškė yra.

Vyras braido stogu. pasirodo, nėra taip paprasta tą kondicionierių įtaisyt. Reikia nuolydžio į kanalizaciją...Galvojom statyt miegamajame, bet aš kažkaip dabar labiau linkus į svetainę, nes dienos metu tai nebūnam miegamajame, o gyvent reikia ir dieną. Galiausiai, per piką galima ir svetainėje pamiegot. O va valgyt gamint, žaist ir t.t. mums su pupa bus daug smagiau. Nebėgsim gi į Akropolį kitą vasarą... Bet neaišku kaip bus su visom ventiliacjos šachtom. Į stogą gręžt kaimynai garantuotai neleis...

ech, ta paauglyste. Vieniems praeina 'be pasekmiu', kitiems - sunkiai. As pamenu, pamaistaudavau kartais, bet su protu. Ir dukterecia dabar ziuriu, tokia faina panele auga - rami, pagarbi tevams ir mociutei, na, buna - parodo koki 'spygliuka'... Gal kad irgi zirgais 'serga' - visa galva pramusta jojimu ir zirgais. biggrin.gif Stiprybes, natalija, reik tiketis, sitas tavosios jaunikles periodas greit praeis, susitupes mergina 4u.gif

niu, prisipazinkit, kas gulejot klinikose vip palatoj, ar yra kondiske? as tai tikrai labai abejoju. Bus tv, dusas , ir pan. bet tokia prabanga kaip kondiske....nu kazin schmoll.gif tuo labiau, kaip akusere sake, vaikiukui kuo aukstesne temperatura patalpoj, tuo geriau .

natalija, jus daugiaauksty gyvenat? Pas mus tai kai nuosavas namas, kondensatas nuvestas i lietvazmdi ir tiek.

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 05, 09:03)
Laina12, atvarysiu pas tave ant arkliuko pajodinėt  Vyro ir kamuolio, matyt, neužtenka 

ot tikrai, reiktu isbandyt, mazum tikrai gerai paskatintu bigsmile.gif Atlek , uzsodinsiu ir paleisiu laukais lotuliukas.gif

QUOTE(Renalta @ 2014 08 05, 09:31)
oi sunki naktis buvo, visai negaliu miegoti, regis nieko neskauda, bet nepatogu ir negaliu miegoti, o dar tas lakstymas i WC kas 2 val. Vyrui koja visai negereja, maniau siandien vaziuosime shopintis ir i baseina nuves  deja dabar teks paciai vairuoti 

4u.gif na, as miegu aciu die gerai, tik pas nykstukus tai irgi reik nueit kas pora valandu.
o tu nevairuoji ? unsure.gif man tai patinka paciai visur vazinet. kaip mano mama sakydavo, kaip vezlys su savo nameliu, kur nori - ten leki, ir nereik prie nieko taikytis ir prasyt.

QUOTE(Mika... @ 2014 08 05, 10:21)
Sia savaite einu pas giniu, dabar atejo ta nestumo stadija, kai prasideda genetiniu tyrimu klausimas- reikia man ju ar ne  unsure.gif Paskutini kart, kai buvau, sako ziuresim 12 sav. 
Amziaus rizikoj nesu, alia naktim jau beveik nebemiegu

As paskutines 2 sav. iki gimdymo jau buvau tik vegetuojantis organizmas- valgyt sunku, miegot sunku, nebepajudu, niekur eit nesinori, nes visur ieskai kur sest: Greiciau tas gimdymas

mika, na tai 12 sav paziures ta sprando raukslyte, slaunikaulio ilgi, nosies kauliuka, ir gali prisca tyrima paimt. nieko te baisaus. Kad ir nesi amziaus rizikoj, bet vis ramiau, kai paziuri, ar viskas gerai cool.gif

rimtai? o man dabar toks apetitas yra, nu kaip pas vilka. Kaip sakiau, kepta arkli suryciau blush2.gif Blyn, liko pora savaiciu iki gimdymo, tai bijau, kad dar uzsidesiu pora trejeta kilu ant saves doh.gif
Atsakyti
Del arkliu, tai net nusijuokiau. Tikrai gera mintis jodinetis toms, kam per 40 (savaiciu) biggrin.gif

QUOTE(laina12 @ 2014 08 05, 11:45)
mika, na tai 12 sav paziures ta sprando raukslyte, slaunikaulio ilgi, nosies kauliuka, ir gali prisca tyrima paimt. nieko te baisaus. Kad ir nesi amziaus rizikoj, bet vis ramiau, kai paziuri, ar viskas gerai cool.gif

tai taip, tuos matavimus zinau ir ju laukiu. O kas po to? gydytojas pataria eit PRISCA darytis ar jos nedaryt?
per pirma nestuma man sprando rauksles neismatavo, leliukas buvo atsukes nugara ar kazkaip, kad nieko nesimate. Tai PRISCA pati nuejau ir pasidariau i Sorpo. Nieko blogo ten nerode, 1 prie keliu simtu tikimybe, bet ten toks skaiciavimas... unsure.gif juk buvau jauna, net 30m dar nebuvo, bet kai ivede, kad nestumas po IVF , tai visi skaiciai apsiverte ir tikimybes padidejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2014 08 05, 11:47)
Del arkliu, tai net nusijuokiau. Tikrai gera mintis jodinetis toms, kam per 40 (savaiciu)  biggrin.gif
tai taip, tuos matavimus zinau ir ju laukiu. O kas po to? gydytojas pataria eit PRISCA darytis ar jos nedaryt?
per pirma nestuma man sprando rauksles neismatavo, leliukas buvo atsukes nugara ar kazkaip, kad nieko nesimate. Tai PRISCA pati nuejau ir pasidariau i Sorpo. Nieko blogo ten nerode, 1 prie keliu simtu tikimybe, bet ten toks skaiciavimas...  unsure.gif juk buvau jauna, net 30m dar nebuvo, bet kai ivede, kad nestumas po IVF , tai visi skaiciai apsiverte ir tikimybes padidejo unsure.gif

o ka, greit iskratytu pilvuzo 'turini' turbut biggrin.gif

na, cia jau apsisprest tau reikia ar darysies. As tai dariausi ir prisa, ir vvt paskui (nes tikimybe del amziaus visgi rode padidinta DS sindroma). Daug svarsciau, ir apsisprendziau, kad darysiuos. Bent jau del tu triju apsigimimu buvau rami, na, aisku, ir pilna kariotipa dare, sake viskas lyg ir gerai . O del visokiu reciausiu apsigimimu, tai nieks negali pasakyt, bet blogu minciu neprisileidziu schmoll.gif viskas turi but gerai ir tiek cool.gif
Atsakyti
Na, paleido namo ir šiandien, bet su viltim, nes kaklelis visgi atsidarinėja, galva įsistatinėja, sąrėmiai yra, nors ir bile kokie dar. Jei iki ketvirtadienio nesubyrėsiu, tikrins vandenų spalvą. Šiaip paguodė, kad toks lėtas procesas yra gerai, švelnesnis vaikui ir kūnui. Nu gal, tikrai.

Mika, man apsispręst dėl Prisca padėjo klausimas:"O ka darysi, jei bus blogi rezutatai? VVT?O ka darysi, jei bus blogi VVT rezultatai?" Mūsų pora iš senesnių - 37/42, tai rizika padidinta. Bet aš supratau, kad nesugebėčiau daryti aborto nelaimės atveju, todėl visų tyrimu atsisakiau. Jei jauti, kad galėtum nutraukt nėštumą žinodama tiksliai, kad pvz., DS, tai ramiai (na, neramiai...) daryk prisca. Čia jau šeimoje reikia nutarti. Aišku, man nėra visiškai ramu dabar, juo labiau, kad mergytė taip ir neparodė veiduko per echo.
Atsakyti
Lauksiu echo ir nuspresiu. Tikrai reikia maziau interneto skaityt, greiciau atostogos smile.gif

Natalija, mano irgi veiduko niekad echo metu nesimate, visada nugaryte. Jokiu matavimu nosies kauliuko nebuvo, kazkoks nerimas vis kribzdedavo, bet juk viskas tikrai bus gerai, taip ir buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 04, 19:36)
Gufetta, na neprireiks Interpolo, atsiradai, tavo laimei cool.gif  biggrin.gif bet dar vienai gresia:

oooch issigelbejau biggrin.gif

vakar anyta ir vel sunervijo - net nekalbant sugeba mad.gif turejom susiplanave vakara prie ezero su fejerverkais ir pan, tai 5 min pries man griztant is darbo (jau buvau visai salia namu) skambina MB kad lekia pas mamyte, nes ana greitojoj. grizo namo apie pirma nakties. poniai mat aukstas kraujospudis. tai del to reikejo issikviest ji i greitaja? mano mama visa gyvenima su super aukstu kraujospudziu, nu betgi del to nelaiko ligoninej, tiesa sakant net neveza, suleidzia vaistu ir tiek doh.gif o ta paskambino kad greitojoj ir net nepasake del ko, tas isleke susinervines. butu zinojes, del ko ji ten PATI nusibruko, tai net nebutu vaziaves (i kita rajona!) zodziu, mano komentaras, kai jis pasake, kad nezino, kas atsitiko - gal naga nusilauze ar persikaitino saulej - buvo pakankamai i tema. mad.gif dabar garantuoju kad vaizduos auka istisai issikviesdama pastoviai, kad tik nebutu namie mad.gif

ps. dar 3,5 dienos dirbt... o galutinio atsakymo del motinystes atostogu dar neturiu blink.gif kazin ar iki gimdymo gausiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2014 08 05, 10:34)
Sveikutes  4u.gif As po svenciu marotono, viskas praejo puikiai, tik karsciai truputi isvargino  smile.gif
Saule, sveikinu su islaukto stebkliuko gimimu  smile.gif
Afrodite, tavo tyrimai dar nera blogi, persileidima gali issaukti labai sumazejes TTH (hipertireoze) ir  didejantis ! ATPO, tavo atveju, tai yra normalu nestumo metu, kad kinta ir kis TTH (tad teks daznai lankytis pas endokrinologa). Nepamenu ar tu vartojai tybona, nes ji turetum nutraukti (pasikonsultavus su endokrinologe !), tad nusiramink, dar tikrai viskas gerai ir butinai greitu laiku pakliuk pas endokrinologe, kad sureguliuotu doze, ir viskas bus gerai  smile.gif
P.S dar ir bromkriptina reikes butinai koreguoti. (jei gerai pamenu ir nemaisau  blush2.gif )

Dekui,as Tybono negeriu. Man nuo jo buvo labai labai prastai,kelis kartus teko pabut reanimacijoje nes sirdies veikla sutriko.Buvo zemas spaudimas ir nukrito pulsas.O visada turejau atvirksciai - zemas spaudimas o pulsas aukstas. Savijauta buvo tragiska,pulsas buvo fiksuojamas 35 tai visko gavau ko tik reikejo. doh.gif Zabuliene buvo pries tybona ir iskart nueme kai pas ja kreipiausi.Paliko tik tiroksina ir bromokriptina. Tai dabar ir varijuoju,tai didinu,tai mazinu. Jo,butinai kreipsiuos pas endokrinologa,nejuokas o ir paciai man bus ramiau.
Kita savaite kartosiu visus skydliaukes tyrimus ir tikiuos kad papulsiu pas ja ir ji man pades isaugoti maziuka.
NATALIJA,saunu kad veikla prasidejusi ir viskas palengvel vyksta thumbup.gif thumbup.gif Tai gal svelniai pakankmaia praeis ir gimdymas ir jau poryt supuosi savo stebukliuka wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mika... @ 2014 08 05, 11:47)
Del arkliu, tai net nusijuokiau. Tikrai gera mintis jodinetis toms, kam per 40 (savaiciu)  biggrin.gif
per pirma nestuma man sprando rauksles neismatavo, leliukas buvo atsukes nugara ar kazkaip, kad nieko nesimate. Tai PRISCA pati nuejau ir pasidariau i Sorpo. Nieko blogo ten nerode, 1 prie keliu simtu tikimybe, bet ten toks skaiciavimas...  unsure.gif juk buvau jauna, net 30m dar nebuvo, bet kai ivede, kad nestumas po IVF , tai visi skaiciai apsiverte ir tikimybes padidejo unsure.gif

Del arkliuku ir man juokas sueme lotuliukas.gif Bet pagalvojau o ka gal tikrai kaip riekiant uzvestu veikla,o ir arkliukai tokie sutverimai nerealus wub.gif wub.gif
Mika,as suprantu kad ramu nebus ir 12 sav. ir net kai vaikui bus 20 lotuliukas.gif Nezinau,man be proto neramu siuo metu,as tikiu kad veliau tapsiu truputi ramesne,sakau truputi o ne visai rami.
Kas del genetiniu tyrimu,as galvoju kad tikriuasiai nesidarysiu Prisca.cia tik as taip galvoju aisku. Kiek imanoma tikiuos kad apziures genetikas ir pasakys,o del kraujo tyrimu tiesiog as asmeniskai tiek istoriju per si laika prisiskaiciau kad baisu. Tai man is kart galima statyti be kraujo jau tyrimo didele galimybe; metai,IVF, ligos turimos ir net genetines mutacijos verysad.gif
O del VVT,tai ir siaip rizika yra persileisti,o man ji dideja labai stipriai del mano geno mutacijos. Skaiciau kad su mano geno mutacija Amerikoje net nepatariama atlikti vaisiaus vandenu tyrima. Tai nezinau ka reiku daryt...stengiuos net negalvoti apie tai.
Buvo kilusi mintis kazkoks tai genetinis yra testas kur is mamos kraujo alia ten kazkaip apskaiciuojama ir kad jis brangus virs 2500lt. tai jei nebebus kur detis gal tada teks daryt ta.
Na,bus matyt-siuo metu noriu tik kad mazylis eitu i prieki,vystytusi ir nesustotu.O paskui jau ziuresim kaip bus.Noriu tiketi kad bus viskas gerai. Gimineje nei pas mane nei pas vyra siaip nera genetiniu kazkokiu ligu.Tikiuos kad Dievas mums visoms bus maloningas ir viskas bus gerai musu stebuklu stebuklui thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

Kondiškės užsimanėt klinikų AI? biggrin.gif nesvajokit,nėra schmoll.gif

Natalija, nu tavo panelė yra atskiras atvejis, tikrai sunkus, tau daug daug balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif paskaičiau apie tą sindromą, nes nebuvau girdėjus, nu jo, tai LT klimate šiaip sau..

Aš kiekvieną vasarą zirzdavau, kad noriu kondiškės, bet nepirkom, nes labai trumpai reikia, o investicija nemaža, reikėtų normaliai daryti, nes aš šiaip jų nepakenčiu, sloguoju iš karto. O dabar džiaugiuos,kad neturim blush2.gif vyro gaila,aišku, bet nepakęsčiau šaldymo dabar, vakar vakare išėjau į kiemą -nugi vėsu, traukia per krūtinę unsure.gif pažiūriu į termometrą -29 laipsniai..kažkaip nejauku pasidarė unsure.gif

Mika, nu smagu, kad bent pajudinus prisiduodate, pasirodo, su jumis griežtai reikia cool.gif tongue.gif

Cygnus... alio, dar viena nono.gif tuoj visas iškrapštysiu iš apkasų, aš su dvynukais kasdien ateinu, o jos mat laiko neturi,tai kas eis pas mamas bendraut, a? cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės. Na Jūs ir aktyvios smile.gif. Aš kažkaip daugiau skaitau nei rašau, keista visgi dar kalbėti apie nestuke.gif , nes tikrai dar nesitiki smile.gif.

Dėl genetinių tyrimų, aš juos tikrai darysiuosi. Prisca kiek suprantu na neverta darytis (ypač jei už savo pinigėlius), nes jis visgi teparodo 50Į tikslumu viską, aišku yra tas naujasis Natera, bet vėlgi forumuole užsienio apie jį atsiliepimų yra įvairių, o kadangi tyrimas naujas ir kaina kandžiojasi manua jo nedarysime. Kažkaip su vyru esame nusprendę VVT prašytis, aišku matysime ką per echoskopą pamatys, bet iki to laiko dar oi laukti smile.gif. Tiesa dėl genetikų, jei esate Vilnietė, Santariškėse nemokama eilė su siuntimu jau iki spalio yra, tad nebent galite bandyti į mokamą (ten eilė sakė apie 2 sav).

O mane tas karštis iš proto tieisog veda, miegoti normaliai negaliu, nieko nenoriu išskyrus valgyti. KAs labiausiai ir neramina, nes dabartinis svoris toli gražu neidealus... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 05, 15:40)
Mika, nu smagu, kad bent pajudinus prisiduodate, pasirodo, su jumis griežtai reikia cool.gif  tongue.gif

blush2.gif

QUOTE(Rutuliukas27 @ 2014 08 05, 17:20)
Kažkaip su vyru esame nusprendę VVT prašytis, aišku matysime ką per echoskopą pamatys,

o jus siaip sau nusprendet ar yra riziku g.gif As tai VVT ryzciausi tik gydytoju patariama ta daryti unsure.gif
Atsakyti