Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorininkystė

QUOTE(adija5 @ 2014 07 24, 18:57)
Mano pirktinė.Originalas.Va tokis
http://agromania.ru/.../zolotaya-rybka
Tai nei velnio ne tokia  schmoll.gif .Nei spalva,bo daug šviesesnė pas mani,nei aukštis.Metrinė.

ragana tu, neprognozuok čia mumi škvalų- lietaus padoraus užtektų

nu manoji irgi tokia, šiaip geltona, bet išlaukus patampa beveik oranžinė, na panašiai kaip foto, gal net kiek ryškesnė. bet išlaukus, nesužiaumojus pusžalės. Aš jau pradėjau slėpt dalį pomidorų, blin, bent sau pilnai prinokusius susipjaustau, o jei kam patinka pusiau prinokę- aš nekalta, šikpopieriaus ne deficitas, tegu vartoja. Ale ūgio tai rimts pusės trūksta g.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2014 07 24, 20:43)
Dar vieną žodį nepažįstamą girdžiu.

nu taigis čia visi žodžiai plačiai vartojami, naują išgirsti labai sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 24 liepos 2014 - 21:27
Mano silkė auksinė ivasi skaniai geltona,bet šalia aš net aukštaūge pasijuntu,maximum koks metras
Atsakyti
Įmesiu dar vaizdų 4u.gif
Reikia konsultacijos dėl Krasnij majak
user posted image
pagoglinau, visai susimaišiau doh.gif man jis panašesnis į Rozovij miod g.gif nesu anksčiau turėjusi nei majako, nei miodo. Pomidoras labai skanus, jau pasiruošiau sėklų kitiems metams smile.gif Kaip jums atrodo, ar čia krasnij majak? Rozovyj miod nedygo, turėjau lygtai 1 sėklą.

Dabar parodysiu 2 Medovyj spas, šitų tikrai negalėjau sumaišyti, niekaip, užsižymėjau ir saugojau kaip savo akį, kaip jums atrodo, irgi nesu turėjusi anksčiau spasų. Labiau panašus antrasis, ar ne?
user posted imageuser posted image

Ivan Kupala ir šalia praktiškai taip pat atrodo dar 2 veislės smile.gif
user posted imageuser posted image

Seniau aptarinėjom Logisticą, va taip pas mane atrodo, dar auga didėja, bet jau pasiskyniau šiek tiek
user posted image

čia dar vienas hibridas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 24, 22:45)
Įmesiu dar vaizdų 4u.gif
pagoglinau, visai susimaišiau doh.gif  man jis panašesnis į Rozovij miod g.gif nesu anksčiau turėjusi nei majako, nei miodo. Pomidoras labai skanus, jau pasiruošiau sėklų kitiems metams smile.gif Kaip jums atrodo, ar čia krasnij majak? Rozovyj miod nedygo, turėjau lygtai 1 sėklą.

Dabar parodysiu 2 Medovyj spas, šitų tikrai negalėjau sumaišyti, niekaip, užsižymėjau ir saugojau kaip savo akį, kaip jums atrodo, irgi nesu turėjusi anksčiau spasų. Labiau panašus antrasis, ar ne?

Ivan Kupala ir šalia praktiškai taip pat atrodo dar 2 veislės smile.gif

Krasnij majako vaisiai tokie ir pas mane, ir labai panašūs į Rozovij miod. O dėl skonio skirtumo nepasakysiu, skirtingom dienom valgiau, bet man abu patiko.

Medovyj spas pirmasis, geltonas.

Ivan Kupala mano tai pomidorai tokie, kaip terbikės, kaip Ex neseniai buvo įdėjus. O Paul Robetson
ir Brandwine black - juodukai. Kaip pas jus gerai Brandwine black dera bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 07 24, 21:43)
Dar vieną žodį nepažįstamą girdžiu. Ką jis reiškia kalbant apie pomidorus?  Nes šiaip lyg ir žinau, bet nesuvedu su pomidorais  blush2.gif

Tai reiškia,kad pasėji aukštą stambiavaisį juodą pomidorą iš gražaus originalaus pokučio ,o išdygsta bilekokis pirdukas metro ūgio, su mizeriniais raudonais pailgais vyšniukais.Kai kam pasiseka ir išdygsta Blinda ax.gif Rusai dažnai taip pokštauja.Pila pokelin,kas po ranka papuola,nesicackindami ir galvon neimdami,koks pavadinimas ir fotkė ant pokelio biggrin.gif
QUOTE(Marmaledas @ 2014 07 24, 22:21)
ragana tu, neprognozuok čia mumi škvalų- lietaus padoraus užtektų

user posted image.Na,po tokios peklos,tai jau kai duos padoriai,mažai nepasirodys...

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 24, 23:45)
Pomidoras labai skanus

Nu,pas mani lygiai toks pats Majakas.Nėra jis labai ryškiai raudonas prinokęs,labiau murzinos tokios spalvos.Bet,jei skanus,tai ne Majakas schmoll.gif
Dėl kitų Vessta jau viską teisingai supasakojo.
Spasai kartais ant to pačio krūmo būna pakankamai skirtingi vaisiai.Labai dideli daugiau suploti pasitaiko.Gal moteros biggrin.gif Tas tavo antras Spasas tai kažko į German Orange neša g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 24, 16:21)
Aha,jau kad užvadino Ptasha temą.Net nežinau,ar ilgakojom blondinėm čia ir užeit galima ,ar prašom pro šalį,bo čia tik vergėm ir šokoladinėms g.gif

Nu,bet ir spirga žiedai pas mani per tokį orą.Nu ir ką aš padarysiu ... schmoll.gif

Tai tipo su savo ilgom kojom nestovesi prie puodu prie plius 30, kai laikas vakuot ateis ir prakaito nesisluostysi kaip Zanuarija?

user posted image

Mano ziedus irgi nubarste. Absoliuciai visi didieji pomidorai. Tie, kurie spirgius augina - zydi sau ir bedu nemato. O Lempos, Spasai, Mazariniai, Kosmonautai, drambliai... Visi virsutinese kekese po koki viena ziedeli paliko.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 24, 23:45)

4u.gif Poul Robenson atskirsit- jis ne tokios palvos kaiop kitiu juodukai. Atspalvis bus kiek kitoks , labiau vy6ninis-rudas.
O mano juodo Brandweino bulviniai lapai priedo g.gif Sėklos turėtų būti originalios , atvežtos...kiek iš to gamintojo sėjus , niekada nebuvo peresorto schmoll.gif Tai kažin kaip ten tuomet su tais lapais jų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 25 liepos 2014 - 07:23
QUOTE(diuni @ 2014 07 25, 07:17)
4u.gif Poul Robenson atskirsit- jis ne tokios palvos kaiop kitiu juodukai. Atspalvis bus kiek kitoks , labiau vy6ninis-rudas.
O mano juodo Brandweino bulviniai lapai priedo g.gif Sėklos turėtų būti originalios , atvežtos...kiek iš to gamintojo sėjus , niekada nebuvo peresorto schmoll.gif Tai kažin kaip ten tuomet su tais lapais jų g.gif

O mano Brandywine Black visiskai graziai ruzavas smile.gif

Nors skanus net ir tokiu budamas.

Ragavau Oranzini ir Juodaji dramblius. Abu labai skanus. Gal kiek kietoka skuryte, bet viduje tikras geras pomidoras, biski rugsteles, pakankamai mesos, pakankamai sulciu.

Sprut - nesusipratimas. Nei derlignas, nei didelis, nei, galu gale, skanus doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vakar buvau pas mamą, šiek tike foto iš jos šiltnamio
user posted image
user posted image
Pas ją piramidės gražesnės nei pas mane
user posted image
Nemenkas derlius, ūgis vidutinis
user posted image
Žemaūgis, nustebino derlingumu
user posted image

Gal kuri žnote kas čia per pomidoras, užsirašiusi, kad German Strawberry, bet akivaizdžiai ne tai čia
user posted image
user posted image
Atsakyti
ax.gif gražu..tas paskutinis panašus į štuferius , ...bet dar dėmę kokiątai negerą gal įžiūrėjau ant lapo...
Papildyta:
ax.gif o sakykit , costoluto fiorentino kokio dydžio...Aš užpernai turėjau , tai smulkūs gan buvo...
Atsakyti
Taigi nuvažiavusi išskyniau daug lapų, ne todėl, kad serga, bet jau miškas miškelis ten. Mama iš gal po kelis lapelis išskabiusi, tai galit įsivaizduoti kokios džiunglės buvo. Šeip tai labai mažai buvo ligotų lapų, viena kita dėmelė. Va tik Rozovyje Ščiočki, nors nudžiugino derlius, bet ant lapų dėmių jau daugiau buvo doh.gif

Costoluto fiorentino tikrai negigantas, nėra visai mažyčiai, bet jau daugiau man rodos neauginsiu jų, na dar kai paragausiu, tada galutinai apsispręsiu, bet nenustebino ji mane.
štuferiuų neturėjau sėklų, na gal atseksiu kaip pradės spalvas keisti, matys su kažkuom sukeisti vietomis yra. Iš Charlio Chaplino vietoje tiktai ne Čaplinas, greičiausiai pagal vaizdą bus German Stravberry. Daviau dukrai surašyti į planą kur kokie pomidorai, tai va pasitikėk doh.gif Ne pati ir nepati doh.gif Gerai, kad toje eilėje dauguma spalvotų pomidorų, tai neturėtų būti sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 liepos 2014 - 08:16
QUOTE(Para @ 2014 07 25, 09:09)
Taigi nuvažiavusi išskyniau daug lapų, ne todėl, kad serga, bet jau miškas miškelis ten. Mama iš gal po kelis lapelis išskabiusi, tai galit įsivaizduoti kokios džiunglės buvo. Šeip  tai labai mažai buvo ligotų lapų, viena kita dėmelė. Va tik Rozovyje Ščiočki, nors nudžiugino derlius, bet ant lapų dėmių jau daugiau buvo  doh.gif

Costoluto fiorentino tikrai negigantas, nėra visai mažyčiai, bet jau daugiau man rodos neauginsiu jų, na dar kai paragausiu, tada galutinai apsispręsiu, bet nenustebino ji mane.
štuferiuų neturėjau sėklų, na gal atseksiu kaip pradės spalvas keisti, matys su kažkuom sukeisti vietomis yra. Iš Charlio Chaplino vietoje tiktai ne Čaplinas, greičiausiai pagal vaizdą bus German Stravberry. Daviau dukrai surašyti į planą kur kokie pomidorai, tai va pasitikėk  doh.gif Ne pati ir nepati  doh.gif Gerai, kad toje eilėje dauguma spalvotų pomidorų, tai neturėtų būti sunku.

Nu mau, nevaryk ant dukros, lati seklu primaisei o dabar dukra kalta biggrin.gif gerai kad drauge nepadejo, o tai prarastum drauge amziams lotuliukas.gif
Tas neziniukas tai gal Percevidnij g.gif
Vaizdai tai omg.....
Atsakyti